Rommen har presentert seg i 3. divisjon!

Postet av Frank Eilert Fossum den 14. Apr 2019

Rommen ønsket Træff velkommen til Rommensletta


Det er nesten 10 år siden Rommen sist spilte i 3. divisjon. Divisjonssystemet er endret, slik at nivået er betydelig høyere. Derfor var det spennende å se hvordan Rommen ligger an i forhold til det. Klubben har satt inn ressurser på å bedre det sportslige nivået for alle lag i klubben. Det har gått litt for fort for A-lagets del. Vi hadde ikke håp om opprykk før i 2020 da klubben har 50 årsjubileum. Sånn sett skulle Træff være en god målestokk. Gode resultater i 3. divisjon ifjor, og god ranking av ekspertene.


I nydelig fotballvær tilbød dommer Erik Wisted-thu fra Ready gult eller blått. Rommen vant målvalget . . .


. . . og Træff tok avsparket


Kampen begynte omtrent slik vi så for oss. Træff var hurtig direkte i angrep. Ga ikke Rommen så mange muligheter til å spille de første minuttene. Allerede etter et par minutter satte de et knallhardt skudd i tverrliggeren. Men etterhvert jevnet det seg ut. Etter 8 minutter satte Rommen et skudd i nettveggen. Da klokka passerte 20 minutter hadde Rommen fått til spillet sitt. De spilte seg til tre cornere i løpet av kort tid. Særlig den siste var kloss på å gå inn.


Rommen i angrep


Træff angriper hissig . . .


. . .


. . . Kamil tar det som kommer


Rommens ballbesittende spill, ofte langt inne på egen halvdel, frustrerte nok møringene. De prøvde å rive til seg ballen, og fikk en del frispark mot seg. Rommen var frampå flere ganger. Træff spilte bra i forsvar. Første omgang endte derfor målløs.


Gutta som filmet kunne ta seg en fortjent hvil med en kaffekopp og nyte den gode vårsola


Disse kara var tydelig fornøyde med Rommens innsats i første omgang


Annen omgang fortsatte slik første sluttet. Rommen kontrollerte kampen, men fikk ikke til det avgjørende siste trekket. Etter 20 minutter var det noen minutter hvor Ayoub & Co. viste fram Rock'n'Roll-fotball. Fantastiske trinn, vendinger og finter. Det førte til stort press inn mot Træffs 5-meter. Dessverre endte det med et lengre skadeavbrekk for Træffs keeper. Han var heldigvis i gang igjen i løpet av fem minutter. Rock'n'Roll-magien var borte, og Rommen var tilbake på normalt ballbesittende nivå. 


Rommen var i farta allerede fra starten av annen omgang


Træffs forsvar ble stadig presset


Træff fikk ikke til det helt store spillet men de var farlige på kontringer, og ikke minst dødball


Rock'n'Roll-fotball


Rommen spilte seg til flere resultatløse cornere. Træff var nok fortvilte for de slåss for å få tak i ballen. Nå med midler som passerte den av dommere høytlagte lista. De fikk derfor et par kjappe gule kort.

Ingen av lagene greide å score. Det ble 0–0 og poengdeling. Rommen kan ikke si seg fornøyd med det slik kampen utviklet seg. På den annen side ble det nå ett poeng, og de viste at de har nivået inne, og at de har fått til det spillet de har trent hardt på. De er i stand til å styre kampene.


Yazz var som vanlig et uromoment for motstanderen


Godt forsvarsarbeide reddet ett poeng for Træff


Rommen angriper med alt de har – står faktisk i kø


Træff får en siste mulighet, men Kamil har et godt grep om ballen


Lagene kan takke hverandre for kampen, og se framover mot neste motstander


Til neste seriekamp må Rommen ta med seg alt det positive, og de må være enda mer skjerpet enn tidligere. De skal nemlig møte favoritten til å vinne avdelingen, Eidsvold Turn på Myhren! Det er mandag 22. april, kl. 16:00.

PS: I 2007 slo Rommen Eidsvold Turn ut av Norgesmesterskapet (Cupen) i første runde.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline