A-laget fikk erfare toppnivået i 3. div.

Postet av Frank Eilert Fossum den 23. Apr 2019

Ingen bilder fra kampen, så vi får nøye oss med spillernes viktige hverdag: Treningen!


Keeperne er såpass mange at de trener seg selv. Waqas, Kamil og Emil holder Nana i gang


Kjell noterer og grubler


Eidsvoll Turn tok en fortjent hjemmeseier mot Rommen i seriens andre runde. 6–1 synes knusende. Heldigvis kom dette resultatet tidlig i sesongen. I hovedsak kom det faktisk i første omgang. Vi prøvde å spille vårt ballbesittende spill, med stor tro på at med ball hadde vi kontroll. Men det gikk for sakte, og etter hvert så vi at raske og aggressive eidsvollinger, gode fotballspillere, var istand til å ta fra våre sikre ballbehandlere en ball de normalt skjermer greit. Skulle vi greid å beholde ballen i laget måtte vi funnet mottakere mye raskere. Når vi ikke greide å holde ballen i så mange trekk vi vanligvis kan, fikk vi heller ikke involvert angrepet.

Etter 4–0 ved pause ble det gjort noen grep. En antatt styrke ved Rommens A-stall er utvilsomt at den er stor, og den er jevn. En tredjedel av laget ble byttet ut. Og etter 9 minutter spilte de seg inn i Eidsvolls sekstenmeter. Eidsvollingene måtte ty til ulovligheter og Rommen fikk straffe. Straffa ble satt kontant i mål. Det tente et lite håp om å få et hederlig resultat, og samtidig få vist oss litt fram. Men Eidsvoll, som er den største favoritten til avdelingsseieren, hadde enda mer fart og energi å sette inn. De greide å score to mål før kampen var over, samtidig som de unngikk flere baklengs. Dermed endte det 6–1. Det vi må ta med oss er at grepene i pausen viste at vi har ressurser som kan skape endring. Rommen, dømt nord og ned av mange eksperter, begrenset seg til et 2–1-tap i annen omgang, mot de skyhøye favorittene.

Nå har vi kjent på det som antas å være det høyeste nivå i 3. divisjon. Det er såpass mange kloke fotballhoder i troppen at vi må kunne anta at de har lært noe til den neste kampen. Som kjent er det den som er den viktigste. Og den neste kampen er allerede lørdag 27. april, kl. 16:00 på Rommensletta. Da får vi besøk fra fotballfylket Østfold. Det er Kråkerøy som kommer. De slo Herd 0–1 borte. I kveld, tirsdag, møter de naboen Sarpsborg 08 2 på Fredrikstad stadion. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline