Rommen nede på knærne

Postet av Frank Eilert Fossum den 14. Mai 2019


Det lå an til å bli ei hyggelig helg med utgangspunkt i de resultatene våre tre lag hadde i de foregående kampene. J14 har hatt en gunstig utvikling med tre uavgjorte på rad. Men vi var forberedt på at det kunne bli vanskelig mot Skeid i en OBOS Cup-kamp.

B-laget skulle også ut i OBOS Cup. Skulle møte 7. divisjonslaget Jardar. Burde være overkommelig.

A-laget skulle møte Herd i Ålesund. Vi visste det ville bli hardt å få med en seier hjem.


J14

Jentene dro til Nordre Åsen for å møte Skeid midt på lørdagen. Det tok 5 minutter før Skeid scoret sitt første mål. Deretter gikk det ytterligere 5 minutter før mål nummer 2 satt i Rommens mål. Tett fulgt av nummer 3. Ytterligere 2 mål scoret Skeid før omgangen var over. 5–0 var til å leve med. Annen omgang ble verre, dessverre! Målene rant jevnt og trutt inn. 15 stykker i tillegg til de 5 fra første omgang. Men Skeid var i en annen liga. Jenten våre må konsentrere seg om de positive resultatene fra de siste seriekampene. De må benytte denne utviklingen som motivasjon til de kommene kampene. Den første er mot nabo HSIL torsdag 16. mai, kl. 17:50 på Høybråten.


A-laget

A-laget reiste i vesterled lørdag morgen for å møte Herd i Ålesund, kl. 16:00. Som vi har påpekt tidligere har Herd hatt en tung start på årets serie. De hadde 3 tap og 1 uavgjort før møtet med Rommen. Som hadde 2 seire, 1 uavgjort og 1 tap. Her måtte det kunne komme en seier til. Tvilen besto i at de hadde hatt en ganske god sesong 2018 i Norsk Tipping-ligaen, og at det ville snu tilbake til en mer normal situasjon. Det kunne godt komme i denne kampen. Om det var det som skjedde er vanskelig å si. Men Herd fikk en glimrende start etter en scoring før det var gått 1 minutt. Det satte et støkk i oss, men kampen fortsatte med mye fram og tilbake og sjanser på begge sider. Rommen med skudd i tverrliggeren. Herd med corner osv.

Etter 20 minutter fikk Herd et innkast. Kastet var langt, inn i feltet og endte til slutt i nettet til 2–0, som ble omgangsresultatet.

Første halvdel av annen omgang forsøkte Rommen. Tempoet deres var høyere enn i første omgang. De fikk da også sine sjanser. Både ved Bardh, Kajan og Bilal. Men det vil seg ikke. Rett før 80 minutter passerte hadde Rommen en kjempesjanse. Det er derimot Herd som deretter får til et godt angrep som avsluttes med et nærmest utagbart skudd til 3–0. Og i de siste 10 minuttene av kampen kom det ytterligere to mål til Herd.

Kampen var en god påminnelse om at 3. divisjon er alvor. 


B-laget

B-laget reiste også vestover, men det var en forholdsvis kort stubb til Bærum, hvor de møtte Jardar i OBOS Cup lørdag ettermiddag.

Vi har ikke hørt noe om hvordan kampen var, men ser av kamprapporten at Jardar scorte etter 27 minutter. Rommen utlignet 3 minutter før omgangens slutt. Hadde de fått med seg det resultatet i pausen, kunne ting kanskje sett annerledes ut, men det tok bare 1 minutt til Jardar gikk opp til 2–1.

I annen omgang var det bare Jardar som lagde mål. Dermed ble sluttresultatet 3–1. Tabellen ser slik ut:


PlassLagKamperHjemmeBorteTotalPoeng
VUTMålVUTMålVUTMålDiff
1Jardar32006 - 30013 - 52019 - 816
2Høybr/Stovn11005 - 30000 - 01005 - 323
3OSI10000 - 00012 - 30012 - 3-10
4Rommen10000 - 00011 - 30011 - 3-20

Jardar har spilt 3 kamper og fått 6 poeng. De andre lagene har store muligheter for å gå forbi, så det blir litt spennende framover. Rommen møter HSIL allerede søndag 19. mai.


Det ble en del nedturer denne lørdagen. Og en blytung hodepine kunne lett tatt overhånd. Men det ble servert en Paracet på søndag som lettet på trykket. Rommens G13 klinte til med 11–1 over Grei 3. Dermed klatret de opp på tabellen. De er nå nummer 4 med 3 kamper spilt, og bare 4 poeng unna de to topplagene som har spilt 4 kamper. Dette tegner bra.

Men så ble det likevel en blåmandag, i og med de blå fra HSIL på mandag slo våre G11 ganske betydelig. Nå manglet vi riktignok en del spillere. Muligens det også var derfor at vi hadde mindre flyt i spillet. HSIL hadde bedre formasjon enn det vi hadde. Men, som vanlig i Rommen, vi har utrolig mange gode spillere, men de manglet litt på å spille som et lag. Det kommer helt sikkert når de i løpet av noen kamper til har fått mer kamperfaring på dette nivået.

Jaja, så er det bare å se framover til de viktigste kampene: de neste! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline