Fest på fest!

Postet av Frank Eilert Fossum den 16. Mai 2019


A-LAGET

A-laget mot Kråkerøy

A-laget mangler bare 1 poeng for å ligge blant de seks beste i 3. div., avd. 1. På plassen bak Rommen ligger Spjelkavik, søndagens motstander. 3 poeng til Rommen i denne kampen gjør at man uten stress er innenfor målsettingen for sesongen. Men . . . Spjelkavik er ingen lett match. Det viste de i siste seriekamp hvor de spilte uavgjort mot avdelingsleder Eidsvoll Turn.


G15

G15 i kamp med Lille Tøyen

G15 ligger litt dårlig an i OBOS Cup. De kan ikke vinne gruppa og må slå Oppsal i håp om å bli blant de åtte beste lagene regnet etter poeng pr. spilte kamp for å gå videre til åttedelsfinalen. Korsvoll er gruppevinner. Rommens gutter har tapt sine to OBOS Cup-kamper, men kan vise til en solid 7–0-seier over Grei 2 i siste seriekamp. I serien har gutta gjort det svært godt. De ligger på 2. plass med 4 seire og 1 tap.


B-LAGET

B-laget har slått Dynamo Mjøsa

B-laget må enten bli gruppevinner eller det beste laget regnet etter poeng pr. spilte kamp for å gå videre til kvartfinale. Rommen har igjen 2 kamper og kan bli beste lag hvis de vinner begge kampene. Men da må de slå HSIL først nå på søndag, så OSI borte. Videre må OSI spille minst uavgjort mot HSIL.
Mye visomatte, dersomatte . . . Men i serien går det strålende. Sist med borteseier 4–1 over Nordstrand 3.

Da sier vi:

Velkommen til en lang og morsom fotballdag på Rommensletta søndag 19. mai!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline