Rommen spilte best fotball, måtte likevel slite for poengene

Postet av Frank Eilert Fossum den 3. Jun 2019


Groruddalsnaboene Rommen og Årvoll hadde et intenst oppgjør. Også litt merkelig. Rommen hadde et overtak men greide ikke å få uttelling. Årvoll virket litt uforberedt, men var villige til å ta i et tak.


Velkommen til Rommensletta


Klar, ferdig, kjør!


Fra avspark gikk Årvoll rett i angrep. Det ble avverget og Rommen kom sterkt og hadde noen muligheter. De presset og fikk en corner etter 6 minutter. Årvoll var knapt over midtlinja før de fikk en corner etter 13 minutter. Rommen kjempet til seg ballen og angrep. Luka avsluttet med et skudd utenfor. Etter en drøy halvtime presset Rommen fram noe som må kalles kjempepanikk i Årvolls forsvar, uten at det ga resultat. Årvoll kom seg ut av situasjonen og fikk avfyrt et tilfeldig skudd mot Kamil.


Kamil testes straks etter avspark . . .


. . . Rommen svarte øyeblikkelig


Spretne karer


Litt hulter til bulter i Årvolls 5-meter


Yazz prøver seg


Etter 40 minutter var det fullt av folk rundt Årvolls 5-meter. Deriblant Tuan som endelig får satt inn Rommens første mål.

Årvoll gikk direkte i angrep. Kamil avverget. Og Rommen var igjen inne på Årvolls halvdel. Årvoll fikk ikke til noe konstruktivt og ble nokså frustrerte. De var antagelig fornøyde med at det ganske snart ble blåst pause.


Årvoll protesterte på målet . . .


. . . mens disse gutta var atskillig mer fornøyde


Rommen hadde avsparket etter pausen og gikk straks til åtak. Årvoll var litt mer med. Etter 7 minutter fikk de to cornere i rekkefølge. Ballen gikk i mål. Men det var et klart angrep på Kamil, så det ble underkjent.

Etter vel 20 minutter ante vi at kampen var blitt mer «uryddig». Det betydde egentlig at Årvoll kom til noen muligheter, og at det var lengre mellom Rommens gode muligheter, men det var ikke slutt på dem. Hurtigtoget Kajan var kommet inn for målscorer Tuan. I kjent stil kom han opp på høyre sida og fikk satt inn 2–0. Da hadde det gått 32 minutter av annen omgang.

Selv om ikke Årvoll hadde noen synlig spillestil i kampen og ikke fikk noen resultater, ga de aldri opp. Og på slutten av omgangen sto de intenst på. De provoserte Kasper til å pådra seg et rødt kort. Typisk nok satte de så frisparket himmelhøyt over. Helt på tampen fikk de to resultatløse cornere.


Fotball kan være en vakker kunstform


Årvoll presset på mot slutten . . .


. . . men det var Yazz som var nærmest å legge på til 3–0


Rommen vant kampen meget fortjent, selv om det glapp litt på slutten. De spilte den beste fotballen og burde lagd flere mål.

Forhåpentligvis har gutta etter de to siste oppgjørene spilt på seg trygghet i eget spill. En trygghet som gjør at de i borteoppgjøret mot Sunndal i neste kamp, tar med seg alle 3 poengene hjem.


Som det framgår av bildene nedenfor ser det nå ut til at rekrutteringen til framtidige fotballag i Rommen er sikret.

Saif følger med på sønnens fotballferdigheter. Er det et framtidig keeperemne?


Det er litt tidlig å fastslå fotballferdighetene til Songul og Mehmet sitt barnebarn. Men ligner hun på far Ali kan hun bli en goalgetter0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline