B-laget burde laget 12 mål, minst!

Postet av Frank Eilert Fossum den 7. Jun 2019


Velkommen til Rommensletta


Det skjer alltid noe på B-kampene. «Hva kan vi vente oss i dag?»


Manglerud Star 2 hadde en plan om å lage årets kjappeste mål. Så ivrige var de at dommeren måtte blåse for tjuvstart. På annet forsøk kom de ordentlig i gang, men da var overraskelsesmomentet borte. Rommen overtok ballen. I løpet av de første fire minuttene spilte de seg til både en corner og et par skudd. Etter sju minutter sendte Ali en lang, presis crossball til Kissma, som brukte farten sin mot mål. Skuddet gikk utenfor.

MS fikk frispark etter ti minutter. Det endte med en corner. Rommen overtok ballen og spilte seg fint ut. Men det lange oppspillet ble litt for upresist. Fem minutter senere var MS mer presise. Et par trekk åpnet Rommens forsvar, og MS satte enkelt inn 0–1. Rett etter avspark var de der igjen. Angepet ble avverget. Kissma fikk ballen og gjorde et kjempeløp. I høy fart danset han seg fram, og satte prikken over i-en ved å sette inn utligningsmålet.

Da var det gått 15 minutter. Det gikk bare ytterligere fire minutter før Hisham satte inn ledermålet 2–1.


Etter Manglerud Star sitt overraskende trekk ved avspark var det Rommen som presset dem


Men Rommen måtte også forsvare seg


Hisham har satt inn sitt første mål i kampen. Rommen leder 2–1 . . .


. . . det er det grunn til å klappe for


Nå følte vi at vi var på rett vei. Særlig da Kissma umiddelbart var på løp igjen. I avslutningsøyeblikket gikk det imidlertid galt da han muligens pådro seg en strekk og måtte gå ut.

2–1 var ingen solid ledelse, men i de påfølgende 20 minuttene ble vi overbevist om at dette dro Rommen i land. Grunnen var at vi noterte haugevis av skudd på og rundt mål. Men marginene var ikke med før Ssaleh etter 38 minutter kranglet inn 3–1 mot sterke protester fra MS som mente ballen hadde vært ute før den gikk i mål.

MS spilte seg til to cornere. Rommen brøt igjen, og Ali dro i gang et fint angrep. Men litt nøling før det avgjørende trekket stoppet det. Thomas fulgte opp straks etter og kom alene med keeper som fikk slengt et langt bein på ballen.


Det ble kjempet over alt på banen . . .


. . .


«Jeg vil ha trøya di!» «Nei, hold deg unna!»


Etter mye fram og tilbake i begynnelsen av annen omgang, var det mye av samme tendens. Rommen fikk ikke uttelling på alle sjansene sine. MS fikk ikke til noe stort, men de hadde noen spillere med lang erfaring og gode fotballferdigheter og -forståelse. De spilte fornuftig og tålmodig. Men da Rommen etter 13 minutter gikk opp til 4–1 ved Hisham og straks etter 5–1 ved Deniz, var løpet kjørt, trodde vi. Så skjedde det at Ssaleh dro på seg sitt andre gule og måtte gå av banen. Det fulgte MS opp ved straks etter å sette inn 5–2! 17 minutter sto igjen av ordinær tid.

Rommen hadde, som tidligere i kampen, egentlig full kontroll over sluttresultatet hvis de bare var kalde nok og presise. De var et betydelig bedre lag en MS. Eller kan man si det, når de bommet og bommet? Det var også litt dårlig stemning på banen, følgelig ble det lagt til en del tid. Tilleggstiden benyttet Deniz til å score sitt andre for dagen; og MS sin kaptein avsluttet det hele med å sette inn MS sitt tredje mål. Resultatet ble 6–3 til Rommen. Litt mer balanserte avslutninger hadde antagelig gitt Rommen minst 6 mål til!


Rommen scorer sitt sjette mål . . .


. . . og gutta kan si seg fornøyde med seier og 3 poeng. Kanskje en liten bismak med tanke på alle mulighetene de hadde som kunne pyntet skikkelig på målstatistikken


Rommens 3 poeng gjorde at de stadig bare er 1 poeng bak Kjelsås 3, som slo Nordstrand 3 7–2. Det er 6 poeng fra Rommen ned til Dynamo Mjøsa. De to første lagene har dermed fått ei lita luke ned til røkla. Onsdag 12. juni møter Rommen Ellingsrud borte på Ellingsrud kunstgress kl. 20:15. Ellingsrud ligger på 5. plass, 8 poeng bak Rommen.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline