Nå kribler det i magen!

Postet av Rommen Sportsklubb den 8. Aug 2019


Starten på høstsesongen markeres med et spennende – og meget viktig – oppgjør borte mot Årvoll. Det skjer på Årvoll kunstgress mandag 12. august, kl. 20:00.

Verken Rommen eller Årvoll hadde noen god avslutning på vårsesongen. Rommen hadde en overraskende god serieåpning, men skled etterhvert ned under nedrykksstreken. De har 12 poeng. Det er 2 poeng opp til Sunndal, og heldigvis bare 9 poeng opp til målsettingens sjetteplass. Årvoll har slitt mer, og ligger sist med 7 poeng. Det er med andre ord en svært tett tabell. Man trenger ikke være synsk for å se at høstsesongen blir neglbitende spennende. Riktignok ser det ut til at Eidsvoll og Lørenskog har et tak på tabelltoppen, med Sarpsborg 08 2 halsende like bak.

Rommens siste seier i vårsesongen kom i oppgjøret mot Årvoll på Rommensletta 1. juni. 2–0 ble det. Men Årvoll slo Rommen 3–1 i sluttspillet om Kretsmesterskapet i 2018.

A-laget startet fellestreningen 29. juli etter ca. 14 dagers pause. I de 14 dagene var det lagt opp til en aktiv egentrening.

Lørdag 3. august spilte de treningskamp mot Slemmestad og vant 3–0. Fem dager senere spilte de ny treningskamp, nå mot Lokomotiv Oslo. Også denne kampen ble vunnet, nå med 2–1.

Skadesituasjonen ser bedre ut. Men fortsatt er både Tuan og Besian uaktuelle. Det er også Remi som soner for kort.

Vi sier tvi-tvi og krysser fingrene. Det er ikke tvil om at 3 poeng i denne kampen er særdeles viktig.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline