J14 i utvikling

Postet av Frank Eilert Fossum den 25. Aug 2019


Oppsal ønskes velkommen til Rommensletta


Dommeren sender med noen velvalgte ord på veien


Kampen er i gang


J14 fikk anledning til å teste utviklingen sin da de møtte Oppsal på Rommensletta torsdag 22. august. Oppsal lå på 3. plass og Rommen på 10. plass. I vårens bortekamp tapte Rommen 10–1.

Helt til å begynne med var det mest spill på Oppsals banehalvdel. Men Rommen fikk ikke til noen store farligheter. Etter 5 minutter var Oppsal på offensiven og klemte i vei et godt skudd som Merith reddet. De neste minuttene hadde de flere skudd mot og på mål. Rommen hang med i kampen på midtbanen, men hadde ikke de samme avslutningsegenskapene.


Lagene var villige til å kjempe


Roba fikk vist fram løpsstyrken


Etter hvert fikk Oppsal også et overtak i banespillet. For Rommen ble det mer heroisk kjemping. Det gjorde de godt. De fikk også sendt Roba på noen løpeturer mot mål.

Da omtrent 5 minutter gjensto av omgangen brøt Oppsal på midten. De kom inn i feltet og skjøt. Merith hadde kontroll. Roba fikk ballen og gjorde en kjempejobb, og spilte seg ned til cornerflagget, kom fri og fikk lagt inn. Dessverre holdt ikke avslutningen samme standard som forarbeidet. Oppsal kontret. Deres gode spiss Victoria, satte inn 0–1.


Rommen angriper


 Oppsal angriper, Merith redder


Roba spiller seg ut av en trengt posisjon


Oppsal har satt inn 0–1


Rommen jakter utligning


Annen omgang startet med press fra Oppsal. Rommens forsvar kjempet godt, men det ble mest avklaringer. De fikk ikke ro til å bygge opp angrepsspillet. Roba og Merith hadde byttet plass som henholdsvis keeper og spiss. Merith fikk ikke så mange baller å jobbe med. Men hun fikk vist seg fram da hun fikk en lang ball å løpe etter. Det ble et kappløp mellom henne og Oppsals keeper. Det endte med en kraftig kollisjon. Keeperen fikk en kraftig smell i lysken. Dommeren ga Merith skylda for kollisjonen og hun fikk 5 minutter på benken. For meg kunne det se ut som hun ble straffet fordi hun er høy og sterk. Noe vi husker Jostein Flo ble utsatt for noen ganger.


Rommen forsvarer seg mot et massivt press fra Oppsal . . .


. . . og Roba får testet keeperegenskapene


Oppsals keeper fikk en skikkelig smell i kollisjonen med Merith. Det virket dramatisk, men det så ut til å gå bra etter at smertene ble dempet


Etter en halv times spill fikk Oppsal en corner som gikk bak mål. Rommen satte igang et godt raid på høyre side. Det blir hard kamp om ballen, og Rommen avblåses for dytt. Oppsal angrep. Kun kontant og hardt inngrep av Roba avverget en meget god målsjanse for Oppsal. Nok en Oppsalspiller fikk vondt.

Helt på slutten fikk Rommen til litt konstruktivt spill. Blant annet en corner. Men det ble ingen scoringer, og Oppsal fikk med seg alle tre poengene også denne gangen. Rommen kan glede seg over at ble det et knepent 0–1-tap. En ikke ubetydelig framgang fra 10–1-tap! Viktig er det også at vi holdt tritt i mye av banespillet, kjempet godt og hadde krefter til å stå kampen ut.


Oppsal setter ballen rett utenfor


Rommen på marsj framover


Helt mot slutten får Rommen en corner som ikke gjør noen endringer med resultatet. Oppsal vant 0–1


Neste kamp for Rommen er mot Grei. Laget er på annenplass, 5 poeng bak Oppegård. Grei slo Oppsal 4–1, men det er tilbake i juni. Rommen tapte 5–3 i forrige møte med Grei. Følg med og se om vi greier å ta tilsvarende forbedringer mot dem som mot Oppsal.

Kampen mot Grei spilles også på Rommensletta. Den går torsdag 29. august, kl. 18:55.

Velkommen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline