Innføringskurset i fotball for førsteklassingene er i gang!

Postet av Frank Eilert Fossum den 10. Sep 2019


Høstens fotballkurs for førsteklassingene har fått en lang tradisjon i Rommen. Det er utvilsomt en av de beste tiltakene vi har både for at jentene og guttene skal få en høy kvalitet på innføringen i fotball, og en av våre sikreste rekrutteringskilder for å unngå hull i årgangene med spillere.

De siste årenes tiltak for å få bedre struktur på det sportslige, har blant annet lagt opp til at A-lagsspillerne skal delta aktivt i utviklingen av aldersbestemte lag og spillere. De har også fått ansvaret for fotballkurset for førsteklassingene. Og det er veldig gjevt for kursdeltakerne. Denne gang er det Besian Kadri og Vuk Fajfric som skal ta seg ungene. Vi har observert at de to har den nødvendige ro og tålmodighet til å jobbe og leke med småtassene.


Høstens lek med fotballen er igang!


Haiene sitter klare til angrep . . .


. . . og de er i full gang med jakten på byttene . . .


. . .  det er om å gjøre å komme seg unna!


Etter leken er det over i selve spillet


Det tar ikke lang tid før ballen sitter i mål


Vi har scoret!


Det er flere som prøver seg


ÅHH, det tar på å spille fotball. Så etter kampen må vi hvile litt, samtidig som vi prater om hvordan kampen var


De som deltok fikk en påskjønnelse for innsatsen. Klubbens leder, Espen Myrbakken, kom med klubbens svært populære T-trøye og en vannflaske til hver


Mandag 16. september er det en ny kursdag. Alle førsteklassinger, jenter og gutter, er velkomne til Rommensletta kl. 17.30–18.30, for en ny morsom time med innføring i fotballkunsten. Og klubben har også T-trøyer og vannflasker til de nye som kommer. Ta gjerne med skolekamerater og andre du kjenner.

Foreldrene vil få en innføring i hva det innebærer at ungene eventuelt begynner å spille fotball i Rommen. Hva det koster, hva de får igjen, og hva de kan bidra med i det frivillige arbeidet.


Vi understreker at dette er et gratis tilbud, helt uten føringer. Vårt ønske er bare at ungene – og de voksne – skal se og føle gleden ved å spille fotball. Enten det er i organisert form, eller som lek på løkka.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline