Rommen B opprettholder de gode kvalitetene . . .

Postet av Frank Eilert Fossum den 13. Sep 2019


Rommen startet kampen akkurat slik vi ønsket. Godt spill som førte til et fint angrep. Spillet ble jevnere og gikk fram og tilbake. Rommen hadde de fleste mulighetene. Greis keeper hadde mer å gjøre enn Emil. Det tok 20 minutter før Emil måtte kaste seg etter et skudd. Fem minutter senere ble det imidlertid mer å gjøre for ham. Grei spilte seg til to cornere. De tok mer tak og fikk ytterligere noen dødballer.

Rommen var sterke og vred spillet tilbake. Men de fikk ikke den forløsende scoringen. Det nærmeste kom de mot slutten av omgangen etter at Grei hadde bygd opp et godt angrep. Emil klarerte og Rommen kontret. Thomas skjøt rett utenfor ved stolperota. Dermed endte omgangen målløs.


Rommen gikk rett i angrep, men ballen gikk på utsiden


Emil avverger Greis skudd


Thomas var stadig på farten mot – og i – Greis sekstenmeter


Det var, som antydet, et utrolig vått møkkavær, og spillerne valgte å ikke gå i garderoben. De hadde vel et ønske om å få det hele overstått. Annen omgang startet omtrent 10 minutter før tida. Og den startet godt for Rommen. Innbytter Sherko avsluttet et angrep som ble startet da Joa klarerte i egen sekstenmeter. Sherkos avslutning gikk inn til 1–0. Da var det gått fem minutter. 


Joa starter målangrepet . . .


. . . og Sherko satte inn 1–0


Laget hadde grepet om kampen. Grei kom nesten ikke over midten. Og da de greide det etter 15 minutter tok Emil seg av ballen.

Etter 20 minutter scoret Rommen, men ble avblåst for offside. Det er ingen tvil om at Rommen skulle ha avgjort kampen i løpet av denne perioden. Og det burde de ha gjort. For da vi passerte halvtimen ble spillet mer åpent og uryddig. Rommen mistet grepet om kampen. Grei fikk et frispark i farlig posisjon. Det endte med et resultatløst innkast. Men de rev og slet seg til flere muligheter. Det uryddige spillet førte til fem gule og et rødt kort i løpet av 10 minutter. (Tre gule til Rommen, to gule og et rødt til Grei.)

Rommen fikk en kjempemulighet som ble utnyttet på dårlig vis. Grei scoret etter 40 minutter, men offside.


Emil og forsvaret er på allerten når Grei angriper


Kaptein Borim vurderer mulighetene for skudd eller innlegg


Dommeren hadde lagt til uforståelig mye tid. Både spillerne og benken begynte å mase for å få vite hvorfor. Denne innblandingen gjorde ikke rotet og forvirringen på banen mindre. Cirka 10 minutter på overtid kranglet Grei inn utligningen til 1–1. Det var det siste som skjedde i kampen.

Rommen måtte altså avgi 2 poeng. Ellingsrud på 2. plass har dermed økt forspranget litt. De har også en kamp mindre spilt.


Baluba i Rommens sekstenmeter


Grei krangler inn utligningen


Etter kampen ble det avholdt et møte med dommeren. Et punkt på møteprogrammet var antagelig hvorfor han hadde lagt til så mye tid. (Undertegnede tror kanskje han glemte at han satte igang annen omgang cirka 10 minutter for tidlig . . . ?)


Neste kamp for B-laget er borte mot Manglerud Star 2 på Manglerud kunstgress onsdag 18. september, kl. 20:15.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline