SPENNINGEN ER IKKE OVER!

Postet av Frank Eilert Fossum den 21. Okt 2019


Rommen ønsket Eidsvold Turn hjertelig velkommen til Jesperudjordet. Rommens midlertidige hjemmebane mens Rommensletta er under rehabilitering


Kampen mot Eidsvold TF var nesten avgjørende. Stemningen på benken var spent, men blid


Så var det full fart forover


Åpningen av kampen mellom Rommen og Eidsvold TF var energisk og intens. Det var ingenting som tydet på at lagene har en heftig og kraftkrevende sesong bak seg. Spillerne virket tente og sterke. Spillet bølget hissig fram og tilbake. Forsvarerne jobbet godt. Så det aggressive spillet var ikke nok til å skape de helt store mulighetene. Rommen fikk corner etter 5 minutter. Og det så ut som de presset mest. Men Eidsvold TF holdt unna. Etter et kvarters spill hadde de et angrep som førte til en sleivete avklaring fra Rommens side. Det ble et innkast omtrent 10 meter fra cornerflagget. Innkastet førte til et skudd som sneiet innom en Rommenspiller før den ble nikket i mål til ledelse for Eidsvold TF.


Rommen hadde en lovende start på kampen


Det ble mange heftige og tette dueller . . .


. . . og det ble noen ofre i krigen


En sleivete avklaring var foranledningen til Eidsvold TFs første mål. På dette nivået blir man hardt straffet hvis ikke alt er riktig


Målet førte til et enormt press på Eidsvold TF. De slet lenge før de fikk ryddet unna. Rommen spilte seg til noen cornere. Eidsvold TF fikk mer tak på småspillet. Rommen måtte jobbe mer. Og det gjorde de. Da viste Eidsvoll TF også fram at de var villige til å få noe tilsnakk og gule kort for å nå sine mål. Det var ikke så veldig stygt, men kynisk og usportslig. Litt holding og rumpetaklinger. Rommen fikk frispark fra drøye 30 meter. Det sneiet innom muren, Eidsvold TFs keeper greide ikke å holde ballen, men fikk klort den til seg.


Alle ville være med. Enkelte ganger så det ut som løkkefotball. Men det må sies at ferdighetene på små flater var langt større enn som så


Det ble en god del frispark . . .


Moha kliner til fra drøyt 30 meter . . .


Keeper greier ikke å holde, men han klorer til seg ballen før Rommenspillerne kommer fram


Første omgang ble avsluttet med en resultatløs Eidsvold TF-corner.

De bortimot hundre tilskuerne som trosset det ganske grisete regnværet hadde sett en god og spennende fotballkamp. Og slik startet også annen omgang. Spillerne hadde fortsatt krefter til å fortsette den intense krigingen.


Dette er en stilstudie over den innsatsen som preget denne intense fotballkampen


Ved omtrent halvspilt omgang var det en periode hvor Eidsvold TF presset heftig. Etter en corner så det ut som Rommen hadde avklart, men de mistet ballen. En Eidsvold TF-spiller kom inn i straffefeltet ved spissen av sekstenmeteren. Han ble presset greit utover og vekk fra mål, men ble tatt unødvendig hardt. Straffespark. Kamil var etter ballen, men den var godt plassert helt inne ved stolpen, beinhardt: 0–2. Det gjenstod drøyt 20 minutter pluss tillegg.


Perfekt plassert straffe


Rommen svarte øyeblikkelig, men keeper tok den


Kjell Sverre så det var godt med tid igjen. Han ommøblerte. Satte Kasper opp som spiss. Rommen kjempet iherdig. Det ble delt ut et par gule kort. Klokka viste 88 minutter da en Eidsvold Turn-spiller fikk rødt etter to gule. Bare minuttet etter sendte Besian inn en ball i feltet til Eidsvoll TF. Kasper var på perfekt løp og vippet ballen over keeper og inn til redusering 1–2. Rett etter var Rommen igjen i angrep. Men denne gang resultatløst. Det var lagt til omtrent fem minutter. De ble rotete. Rommen fikk utvist en spiller. Somlet litt med å få ham fjernet fra arenaen, og Eidsvold TF lyktes med sitt drøyingsspill. Dommeren lot ikke disse hendelse få påvirke til ytterligere tilleggstid. Dermed kunne Eidsvold Turn slippe jubelen løs og sprette champagneflaskene for å feire opprykket til 2. divisjon.

Gratulerer!


Kasper vippet ballen over keeper . . .


. . . og kunne juble for redusering til 1–2 . . .


. . . men det var ikke nok til å hindre at spillerne og supporterne fra Eidsvold kunne feire opprykket til 2. divisjon med champagne og brede smil


Rommen må holde pusten og bite negler, hvis det lar seg gjøre samtidig, til siste kamp som er lørdag 26. oktober, kl. 12:00 på Rolvsrud mot Lørenskog. Samtidig møtes Træff og Herd. Hvis Rommen taper og Herd tar 1 poeng, rykker Rommen ned på dårligere målforskjell. OBS: Herd spilte uavgjort 0–0 mot Lørenskog i kampen som gikk samtidig med Rommens kamp mot Eidsvold Turn.

Nå er situasjonen slik at Rommen har hånd om sin egen skjebne. 
Slår de Lørenskog forblir de i 3. divisjon også i 2020.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline