Rommen spiller i 3. divisjon også i jubileumsåret 2020!

Postet av Frank Eilert Fossum den 27. Okt 2019


Nå også stilig innmarsj


God stemning


Forutsetningen for at Rommen skulle holde seg i 3. divisjon var enkel: Ta minst 1 poeng! Det var altså opp til spillerne selv å avgjøre om de ville spille i divisjonen også til neste år.

Kampen startet veldig forsiktig. Nesten litt nervøst. Men etter drøyt seks minutter kom Rommen til et farlig angrep etter et langt utspill fra Kamil. Lørenskogs keeper bokset ut, og de kom opp på vår høyre side. De fikk for god plass til å skyte. Kamil ga retur, noe som gjorde det enkelt å sette ballen i mål.


Lagenes siste seriekamp i 2019 er i gang


Rommen prøver uten å lykkes


Kamil har godt grep her . . .


. . . men her glipper det, og Lørenskog går opp til 1–0


Rommen gikk rett i angrep. Fikk et frispark som førte til corner, som førte til et par farlige sjanser for Rommen. Og nå var det Rommen som styrte. De fikk en ny corner som førte til ytterligere en corner. Kort etter hadde Vuk et nikk rett over tverrliggeren. Det nervøse åpningsspillet hadde Rommen ristet av seg. Et utspill fra Kamil førte til en pasning fra midten som så helt umulig ut. Men Yaz gjorde det umulige mulig med en tretti–førti meters spurt til cornerflagget. Flere Rommenspillere kom i angrep. Det oppsto en farlig situasjon helt inne på målstreken. Ballen spratt til slutt over dørlinja til utspill.


Rommen slår tilbake, men ballen glir forbi mål


Kasper rager nok en gang høyest


Lørenskog var rystet, men kom litt mer med.  Rommen var aggressive, og fikk ytterligere et par cornere. Og endelig, etter 35 minutter: Mubarak fikk ballen litt inne på Lørenskogs halvdel. Løp opp langs sidelinja, inn i feltet og fyrte av og satte inn den høyst fortjente utligningen! De siste minuttene av omgangen ble hektiske. Lørenskog gikk i angrep og fikk en corner. Så et angrep fra Rommen hvor Yaz fikk en lang ball i god posisjon. Dessverre fikk han ikke kontroll. Kontroll hadde han derimot da han etter 41 minutter fikk nok en lang ball. Fra skrått hold satte han inn ledelse til 1–2. Men akk, hvor lenge var Yaz og Rommen i Paradis – 3 minutter. Et langt innlegg gikk inn mot femmeteren til Kamil, og et åpent forsvar ga Lørenskog det som skulle til for at de kunne sette omgangsresultatet til 2–2.


Mubarak har satt inn utligningen til 1–1 . . .


. . . og Yaz fører Rommen opp i ledelse 1–2 . . .


. . . det likte supporterne


Rommens supportere var ikke like glade for å se at Lørenskog fikk muligheten til å utligne til 2–2 før pause


Annen omgang startet som første omgang sluttet, hektisk. Lørenskog fikk corner etter 2 minutter. To minutter etter fikk Rommen en corner. Erlend tok corneren. Ballen gikk ut til en nye corner. Den skrudde Erlend direkte i mål! Rommen var igjen i ledelse. 

Det ble fortsatt et jevnt og tett spill. Og Lørenskog var tydelig ikke fornøyde. Bedre ble det ikke da Rommen etter 18 minutter fikk en corner. Den førte til et frispark på hjørnet av sekstenmeteren. Mubarak tok den – og satte inn sitt andre mål for dagen.


Det var celebert besøk på tribunen. Rommens æresmedlem Per Arne Bjerkli hadde tatt med familiemedlemmer på denne viktige kampen for Rommen . . .


De fikk se Erlend skru ballen inn i Lørenskogs mål til 2–2 . . .


. . . med påfølgende Rommensk idrettsglede . . .


. . . og de fikk se Mubaraks gode frispark gå inn ved stolperota


Det gjensto 25 minutter av omgangen, og mye kunne skje, men at Lørenskog skulle lage tre mål . . . ! Uansett, det ble mye spill fram og tilbake, og mange brudd i spillet. Lagene spilte seg til cornere. Det ble også en del frispark. Blant annet et usportslig tilfelle hvor Yaz ble dyttet overende. Lagene var stadig i nærheten av hverandres sekstenmeter, men greide ikke å få fram den avgjørende spisskompetansen.


Yaz i sterk kamp . . .


. . . det førte til en dommerkonferanse – med påfølgende gult kort til Lørenskogspiller


Etter 35 minutter hadde Lørenskog et skudd som strøk over tverrliggeren. Ellers ble det siste kvarteret preget av at Rommens teknikere med Bilal i spissen gjorde alt de kunne for å holde på ballen. Det førte til stadige brudd og frispark i kampen. Tida jobbet for Rommen som også var kompakte i forsvaret.


Rommens to toppscorere i år, Vuk med 15 mål og Yaz med 7, jobbet iherdig også i forsvaret mot slutten av kampen


Lørenskog prøvde hardt, men forsøkene ble stoppet av et etterhvert kompakt Rommenforsvar


Kampen endte 2–4, og Rommenspillerne hadde tatt ansvaret for egen skjebne. I jubileumsåret spiller Rommen fortsatt i 3. divisjon. Det er en flott 50-årspresang!


Espen Myrbakken, klubbens styreleder, er tydelig stolt når han mottar supporternes reaksjoner på denne kampen, og ikke minst på årets sesong for A-laget


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline