Trivelig sammen med Stovner Frivilligsentral

Postet av Frank Eilert Fossum den 17. Nov 2019

I fem år har Stovner Frivilligsentral arrangert Frivilligdagene. Hele tiden har Rommen SK vært med og fått vist seg fram. Og dette er ikke noe pliktløp. Klubben har notert seg resultater i form av stor interesse og innmeldelser hver gang. I tillegg har vi latt oss inspirere av entusiasmen blant Frivilligsentralens vertskap. De står på for å gjøre det beste for de deltagende organisasjonene. Og ikke minst er de flinke til å veilede dem som oppsøker dette tiltaket, slik at de treffer organisasjonene som har tilbudet de er på jakt etter.


Rommen har fått et fast hjørne. Svein har vært med hele tiden, mens Hanifah og Merit fra Jenter 2005 var med for første gang.


Naboene våre var Skiforeningen og Vestli IL


Som gode naboer trådte vi til når det var behov for hjelp. I god, frivillig ånd


Det er alltid noen gamle kjente å hilse på. Sølvi, Rommens tidligere håndball- og fotballstjerne, og ikke minst sosiale midtpunkt, var sammen med sønnen Magnus . . .


. . . som har gått fra fotball til boksing. Han visste å slå fra seg


Noe også deltakerne i TAO kampsportklubb gjorde


HSIL var med og fortalte hva Bydel Stovners største idrettslag har å tilby


Men det var ikke bare idrettslag som var med. Her er det lederutdanning for ungdommer mellom 16 og 20 år som tilbys


Og det er tilbud om husflid, både kurs og oppskrifter. Men, det skal sies at damen som presenterte tilbudet også har inngående kjennskap til idrett. Det er moren til skiløperen Øystein «Pølsa» Pettersen


Jentene på Rommens stand fikk besøk av Akers Avis Groruddalens utsendte medarbeider


Det var også mange andre som var innom og var nysgjerrige på hva Rommen holdt på medDet var ikke riktig så mange som kom til denne frivilligdagen som før, noe som helt sikkert i stor grad skyldtes været. To–tre grader, store mengder sludd og nordøst vind, legger nok en demper på lysten til å gå ut. Men vi fikk formidlet kontakt mellom spillere og trenere, og det var flere småjenter som ville prøve å komme på treningen til 2013-årgangen.


Hannifah og Merit gjorde en god innsats og et godt inntrykk. Og på strak arm, uten forberedelser, tok de utfordringen med å presentere Rommen SK for hele forsamlingen. Flott gjort!

Og nå er det bare å glede seg til neste frivilligdag, som antagelig blir til våren/sommeren 2020.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline