G12: Flere lovende spillere

Postet av Frank Eilert Fossum den 28. Jan 2020


Etter litt oppvarming ble det en taktikkprat


Veitvet idrettshall var målet da vi lørdag 25. januar la i vei for å se Rommens G12 spille to futsalkamper. Først mot Korsvoll 1, deretter mot Klemetsrud United. Det lages ikke tabeller i denne årsklassen. Vi har heller ikke fått noen tilbakemeldinger på hvordan de tidligere kampene har gått. Men vi fikk melding om at det i forrige runde var veldig få spillere som kom. Det var ikke noe problem til disse to kampene, slik at de hadde mange innbyttere.

Alltid velvillige og sterkt fotballinteresserte Seyed har trent gutta i det siste, og ledet dem i kampene.


Synkront i åpningen av kampen


Kampen mot Korsvoll åpnet greit. Men etter ca. 5 minutter hadde vi et uheldig trekk i forsvaret. Noe Korsvoll utnyttet til å sette inn 1–0. Målet var nærmest et uhell, og det tok bare et par minutter før det var balanse. Etter 12 minutter gikk Korsvoll opp til 2–1. Umiddelbart svarte Rommen med 2–2.


Rommen prøver seg . . .


. . . men det er Korsvoll som scorer


Korsvoll får et heldig mål etter 15 minutter. Fulgt opp av et stjerneangrep som gjorde at de ledet 4–2. Nå var de effektive, og lagde både mål 5 og 6. Heldigvis greide vi å pynte litt på resultatet rett før full tid ved å sette inn vår tredje mål, slik at kampen endte 6–3 til Korsvoll.


Korsvoll med frispark rett utenfor straffefeltet. Dommeren trodde først det var innenfor, men spillerne sa fra at det var utenfor


Rommen scorerTakk for kampen


Åpningen mot Klemetsrud syntes verre. Allerede etter 1 minutt ledet de 1–0. Rommen var frampå etter 3 minutter med et skudd utenfor. Så var det litt fram og tilbake fram til 10 minutter. Da satte Klemetsrud inn to kjappe mål. Og vår keepere ble skadet.


Full fart framover for Rommen . . .


. . . men Klemetsrud scoret


Rommen prøver seg igjen, men får ikke ballen i mål


Klemetsrud kan juble for nok en scoring


Rett etter gikk Klemetsrud opp til 4–0. I tillegg avverget et innsatsfylt Rommenforsvar et par store Klemetsrudsjanser. Denne innsatsen la nok grunnlaget for et glimrende angrep fra Rommen som førte til redusering 4–1. Direkte fra Klemetsruds avspark tok Rommen ballen og satte inn 4–2. Fulgt opp av ytterligere et godt, men dessverre resultatløst angrep. Skaden til Deniz var reparert, og han kom tilbake i mål.


Rommen starter opphentinga


De siste 8 minuttene av kampen ble intense. Først gikk Rommen opp til 3–4, 4–4, 5–4. Så Klemetsrud til 5–5. Rommen til 6–5. I siste sekund fastsatte Rommen sluttresultatet til 7–5! Ganske elleville minutter.


Rommen scorer igjen


En ellevill scoring . . .. . . fører til ellevill jubel


Vi var kommet for å se Rommens spillere. Og, som så mange andre spillere i Rommen, er de teknisk gode og har stor fart. Det skorter nok litt på det taktiske. Men det er ingen tvil om at klubben har mange lovende spillere. Det skal bli spennende å se hvordan de utvikler seg i månedene fram mot fotballstart.


Takk for i dag!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline