Sommeraktivitetrapport fra første uke

Postet av Frank Eilert Fossum den 3. Jul 2020


Svært mange barn og unge kom til Rommen SKs arenaer på de første dagene av årets sommeraktiviteter som klubben arrangerer. Det gleder både klubben og dens instruktører som hadde ansvar for fotballskolen og de andre aktivitetene. Vi regner også med at samarbeidspartnerne Oslo idrettskrets og Bydel Stovner er fornøyde når de ser at deres støtte gir avkastning.

Likevel ønsker vi at enda flere finner veien til Rommensletta og Haugenstuahallen i tiden framover. Det er god plass til mange flere deltakere, og det er mange frivillige som stiller opp som instruktører, slik at gruppene ikke blir for store. Det borger for at deltakerne får et reelt utbytte av å være med på aktivitetene.

Og utbytte har de tydelig fått de som har benyttet seg av de tre samlingene i den første uka. Det var mye smil og latter, og etter hvert var det en del svette T-skjorter å se. Så de hadde også et fysisk og treningsmessig utbytte.

Det gjenstår mange dager å opparbeide sine ferdigheter på, slik at man er enda mer skikket når idrettssesongene kommer i gang igjen. Og ikke minst at man er i god form når kravene til innsats i skolearbeidet starter om halvannen måned.

Så da ønsker vi velkommen til neste omgang som starter tirsdag 7. juli. For dem som ønsker å bli kjent med taekwondo, så er det hver torsdag framover, kl. 17–19 i Haugenstuahallen.Krokett er gøy, men det er sjelden å se, så det trengs en grundig innføring


Stilstudie


Det er mange flere å se som leker med skjeneplater på Stovner. En av de mest populære banene i landet ligger i Rommenområdet. Så da er det bare å komme i gang med kastingen . . .


. . . og her kommer en UFO flygende


Noe annet man ser mye av er Kubb, som spilles i parker og hager. Her er pinnen i full fart i et vellykket kast mot Kongen.


Utenfor gjerdet på matchbanen var fotballskolen i full gang på kunstgresset


Føring av ball og skudd


Trening av fysikk og konsentrasjon: Høyt . . .


. . . lavt. Alt i et oppdrevet tempo


Etter hvert kom man også fram til å få spille fotball . . .


. . . da er kreftene på plass igjen!


Vi ønsker dere en fortsatt god sommer!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline