Rommensletta kunstgress er nå tipp-topp!

Postet av Frank Eilert Fossum den 26. Sep 2020


Det har tatt litt lengre tid enn opprinnelig planlagt med å rehabilitere kunstgressbanen på Rommensletta. Men, det er grundig arbeide som er gjort. Nye grunnarbeider er utført og helt nytt kunstgress er lagt. I tillegg er det kommet et etterlengtet bedre lys. Banen har vært i bruk i sommer, og det ser ut til at den tilsvarer forventningene. Nå gjenstår det å sette opp nye spillerbåser.


Før idrettsbyråd Omar foretok sitt åpningsspark, ble de oppmøtte ønsket velkommen av Rommens styreleder Espen Myrbakken. Han passet på å takke dem som hadde gjort rehabiliteringen mulig, hvorav de fleste også hadde gjort det mulig å anlegge banen for over ti år siden. Det er Oslo kommune ved Bymiljøetaten og Bydel Stovner, Norsk tipping og OBOS. 


Idrettsbyråden takket for innbydelsen, og hilste fra Oslo kommune. Han la vekt på den viktige rolle idretten har for samfunnet gjennom å utvikle barn og unges fysiske utvikling. Og takket for de frivilliges uegennyttige innsats.


Deretter klinte han til ballen, og satte inn den perfekte åpningen av den rehabiliterte banen. Heldigvis holdt nettet, sånn at Akers Avis Groruddalens utskremte medarbeider ikke ble skadet


Etter at seremonien var over, ble det tid for en fotoseanse både i store og . . .


. . . små grupper


Selv om det var kraftig vind, og litt surt, innba den hyggelige stemningen til litt uformell prat, og ikke minst intervjuer. Her er det OBOS sin representant som blir intervjuet. Det hele mens brukerne førte ballen på den fine matta.


Omar syntes det hadde vært en fin stund, og en god prat med noen av fotballspillerne og deres trener. Det resulterte i en trivelig selfie.

Nå gleder vi oss til å se et yrende liv på banen, både dag og kveld, i tiden som kommer.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline