Høstferieaktivitet på Rommensletta

Postet av Frank Eilert Fossum den 4. Okt 2020

Rommen har i mange år hatt en kampanje ved skolestart for å introdusere fotball for jenter og gutter ved skolestart. Det har vært kalt for en vervekampanje, men har vært helt uten bindinger, og har vært gratis. Det har heller vært sånn at ungene har fått ei T-trøye og ei drikkeflaske som minne fra arrangementet. I dette koronaåret har det vært litt annerledes med markedsføringen, men arrangementet har vært i gang i 5 uker. Det har vært mest jungeltelegrafen som har vært benyttet. Den har fungert godt.

Det ble bestemt at tilbudet skulle gjelde også i uke 40, skolenes høstferieuke. Fredag 2. oktober var vi innom for å se på aktiviteten. Der var Kissma og hans hjelpere i full gang med å sette opp mål og hatter, og finne fram baller og vester. Og det seig på med unger og foreldre. Vi telte 16 deltakere.

Gratistilbudet fortsetter som vanlig på mandag 5. oktober, kl. 17.30 på Rommensletta. Og deretter hver mandag framover. Målgruppa er altså jenter og gutter, som fortrinnsvis går i 1. og 2. klasse.

Nedenfor er noen bilder fra fredagens trening.

Det er viktig med god oppvarming. Og der sniker vi også inn litt ballferdigheter . . .


. . . og pasningstrening . . .


. . . så er det bare å gjøre klar til kamp


Det tar ikke lang tid før det første målet sitter i nota


Dobbeltsikring . . . eller kanskje det bare er instruksjon


Her gjennomføres det et godt angrep


Nok en gang havner ballen i mål


Intensiteten holdes oppe til siste sekund . . .


. . . men så er det hele over. Kissma takker for oppmøtet, og minner om at allerede om tre dager er det mulighet for å fortsette moroa!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline