Utrolig energi og pågangsmot

Postet av Frank Eilert Fossum den 10. Nov 2020


I dette sære år 2020, synes det å ha vært lite aktivitet i klubbene våre. Særlig har det gått utover den synlige delen: Kamper og sosiale aktiviteter. Treningen har også hatt sine begrensninger. Men, både Vestli og Rommen har hatt mange organiserte aktiviteter for barn og unge i sommermånedene. De to klubbene har dessuten hatt mye å gjøre med sammenslåingsprosessen. Vi er ikke helt ferdig med den.

Blant annet står det igjen en god del opprydding i medlemslister, dokumenter og filer. Og det er her Varin dukket opp. Rommen har flere bilder fra hennes tid som aktiv spiller i klubbens J2000, og som trener/veileder blant annet i vervekampanjene for førsteklassingene.

Nå trenger ikke Varin Hiwa en tilfeldig opprydding for å bli omtalt. Det greier hun utmerket selv ved sitt samfunnsengasjement. Hun har vært aktiv i Oslo AUF, er for tiden nestleder. I fjor ble hun valgt inn i Bydelsutvalget på Stovner. Aviser har intervjuet henne, og publisert hennes innlegg som handler om alt fra kamp mot rasisme til klima- og idrettspørsmål. I tillegg har hun tid til å studere . . .

Dessverre må vi si at hun ikke lenger er aktiv i klubben, verken som spiller, trener eller motivator og pådriver for spillere og administratorer. Trøsten er at hun ved sitt engasjement vil være med på å legge til rette for idretten. Det er vi helt overbeviste om.


Varin, nummer 5 f.v., var sammen med sin venninne Rebekka, nummer 6 f.v., initiativtakere til å etablere  Rommens J2000.


Varin var aktiv både som keeper og utespiller.


Det er ikke lett å få en flokk 6–7-åringer til å holde fokus når det skal forklares om fotballens taktikk og teknikk. Men Varin fikk ungene til å lytte.


Jentene på 2000-laget var, og er sikkert, en sosialt trivelig gjeng.


Vi takker Varin for hennes innsats i klubben, og ønsker henne lykke til på ferden videre.

Nedenfor er noen linker til avisinnlegg om og av Varin:

https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/P9Mm0e/vi-risikerer-aa-miste-norges-zlatan-varin-hiwa-og-simon-frigessi

https://www.dagsavisen.no/varin-hiwa-18.24132

https://www.dagsavisen.no/debatt/ung/hatet-far-ikke-vinne-1.1774769

https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/6j0KOo/vi-trenger-et-groent-skifte-som-er-sosialt-rettferdig-varin-hiwa-ali

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline