Juleavslutning . . .

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Des 2020

Julenissen Espen og hans gode medhjelpere Petter og Kjell Sverre overbringer de beste ønsker om en god jul og et godt nytt år til alle!


2020 har vært et underlig år. Heldigvis er det på hell, med noen lyspunkter med hensyn til bekjempelsen av
Covid-19.

For idrettsbevegelsen i vår lille del av verden, Bydel Stovner, skulle egentlig sammenslåingen av Vestli IL og Rommen SK vært markert med brask og bram på og utenfor idrettsarenaene. Slik gikk det ikke. Men, det får vi ta igjen senere. Stovner Sportsklubb er en realitet i form av et fleridrettslag, med grupper for allidrett, dans, fotball, paraidrett og volleyball.

Hovedstyret i Stovner SK består av leder Elisabeth Myrhol, nestleder Svein Sikle og styremedlemmene Jan Erik Tallhaug, Frank E. Fossum, Yessenia Amaranta Anchissi. Medlemmer er også styrelederne i de forskjellige gruppene: Randi Flaten, allidrett; Monique Aarseth, dans; Espen Myrbakken, fotball; Geir Bjarte Sætre, [oldermanns]ligaen; John Walstad, volleyball og paraidrett. Varamedlem er Karin Brekke. Klubben har et kontrollutvalg bestående av Lasse Johannessen, Per Braathen og Norvald Mo.

I og med Rommen SK kun har hatt fotball på programmet etter at håndballjentene ga seg for en god del år siden, blir forandringen ikke så stor. Men Stovner SK får en styrket fotballgruppe, særlig for breddeidretten fordi den gir muligheter for varige lag i alle gutteklassene. Målet er selvfølgelig at det også skal gjelde for jentene.

Herrenes A-lag spiller i 3. divisjon. Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen fortsetter som trenere. Roar Selmer har ansvaret for rekruttlaget. Kissma Kamara har ansvaret for juniorene, og Øzgur Demirci for G 16. De aller eldste får også sitt i form av M48+, med Arthur Luneng som trener, lagleder og spiller.

Stovner SK har som mål å gi et best mulig idrettstilbud til alle Bydel Stovners innbyggere. Dette passer sammen med Idrettsforbundets program «Naboklubb». Stovner SK søkte derfor om å få være med blant de forholdsvis få klubbene det var plass til. Klubbens tilstand og intensjoner var så gode at den kom gjennom nåløyet. Dette kommer dere til å få høre mye om senere.

Nå gjenstår det en del praktisk arbeid i form av blant annet å finpusse en godt formet logo, og ikke minst oppbygging av gode og praktiske hjemmesider. Det ser ut til å bli en arbeidssom jul i år.

Dette er kanskje det siste innlegget på Rommen SKs hjemmesider. Litt vemodig, men ikke trist. Det er begynnelsen på noe nytt.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline