A-laget øver på de gode toner . . .

Postet av Frank Eilert Fossum den 9. Mai 2021


Vi skal ikke jamre oss så mye over Koronaviruset nå, men bare slå fast at det har gitt oss et annerledes liv enn det vi vil ha. Men, det er i hvert fall utsikter til et mer normalt liv igjen. Det er utrolig viktig for oss at aktivitetene på sportsarenaene og andre felles møteplasser igjen kan opptas.

Flesteparten av de lagene som har hatt sin tilhørighet på Rommensletta har hatt aktivitet i de stunder det har vært tillatt, og er i trening. Akkurat nå har vi hørt at aktiviteten på Jesperudjordet også har kommet i gang. Det er gledelig!

Undertegnede hadde noen ærender på klubbhuset på Rommensletta for et par dager siden. Det viste seg at det var samtidig med A-lagets trening. Det var en lise å kunne overvære litt fotballaktivitet en liten stund. A-laget har vært samlet i de perioder det har vært tillatt. Svært gledelig var det å høre at oppmøtet hadde vært godt hele tiden. Det tyder på at A-stallens spillere er seriøse og er villige til å investere i å få gode resultater i framtida.

Det ser heller ikke ut til at trenerduoen Kjell Sverre og Petter har mistet gløden. Det er godt nytt for Stovner SK medlemmer, for de vil også være viktige i det totale fotballtilbudets utvikling i klubben.

Nedenfor er noen bilder fra treningen.


Etter dirigent Kjell Sverres terpinger og presiseringer ble det «spilt» på de aktuelle situasjonene. Og de ble spilt med godt driv . . .


. . . og noen tekniske finurligheter


Mål ble det også lagd


I den andre enden av banen ble det også scoret og avverget mål. Det var Petter som passet på at keeper Emil fikk strekke ut på malerisk vis


Petter hjalp til. Jeg mins huske at tilslaget på ballen var litt mer kontant den gang han spilte for Skeid. Han scora omtrent 20 mål på rundt 100 kamper.


Luka, derimot, dro skikkelig til og freste opp hele banen så granulaten skvatt


For Emil ble det sånn at han reddet noen . . .


. . . og noen føyk utafor og noen gikk inn. Men han fikk i alle fall kjørt seg skikkelig


Det ble bare en kort visitt for mitt vedkommende, og jeg kjente på abstinensen når jeg gikk derfra uten å vite når det blir skikkelig spill igjen.

Men, det kommer, vi må bare vente litt . . .0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline