Årsmøtet greit avviklet

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Mar 2016

Årsmøtet i Rommen SK ble holdt mandag 29. februar i klubbhuset. Det var ingen innkomne saker. De «faste postene», som styrets årsmelding og regnskap for 2015 viser stabilitet, og ble godt mottatt. Det har vært en økning av aktive medlemmer i året som har gått. Budsjettet for 2016 tilsier en fortsatt økning i medlemsmassen, og en solid økonomi. Gode grunnlag for fortsatt utvikling av klubben.

Helene Westerheim Løken og Rune Gulbrandsen hadde meddelt at de gikk ut av styret. Det er to som ikke er lette å erstatte, men valgkomiteen hadde gjort en god jobb. Inn kommer nemlig Ingunn Opheim Ellis, som har vært svært aktiv rundt G2001-laget siden det ble startet. Hun er mor til lagets talentfulle keeper. Vi kjenner henne som svært ryddig, så det var ingen overraskelse at hun i det første styremøtet etter valget, fikk ansvaret for medlemsregisteret. Ferhat Erman var den andre som ble valgt. Han har enda lengre tid i klubben enn Ingunn. Han har gått gradene som spiller i klubben siden han var guttunge, og endte opp som kaptein på A-laget. Nå har han selv en guttunge som spiller i klubben, og følger opp hans lag.

De nye lovene krever at det velges 2 varamedlemmer. Valgt ble supersupporteren Frank Eugen Edvardsen og Rommens første leder, Levi Hafskjær. Sirkushesten greide ikke å motstå lukta av sagmugg!

Nå er Rommen SK klar til å møte de utfordringer og muligheter vi møter i 2016.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline