Rommen SK presenterte seg

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Apr 2016

Svein hadde ansvaret for Rommen SKs stand på Stovner Frivilligsentrals åpne dag for familier. Den åpne dagen var lørdag 16. april.

Hensikten med arrangementet var å fortelle Bydel Stovners beboere hvilke muligheter som finnes for aktiviteter i bydelen. Det viser seg dessverre at det er svært mange som ikke kjenner til tilbudene fra idrettslag og andre lag og foreninger som er i nærmiljøet.

Det har vært noen møter og Work-shops hvor de frivillige organisasjonene og Bydel Stovner har deltatt. Målet er å utarbeide en melding om frivillighet etter et vedtak i bydelsutvalget.

Møtevirksomheten medførte også til den åpne dagen hvor Rommen SK deltok med en stand. Mange barn og foreldre hadde spørsmål om fotball og hvordan de kunne starte med fotball hos oss. Rommen SK, Vestli IL og Stovner bokseklubb hadde et rom for seg selv. Her var det full fart fra 1200 til 1400.

Svein, som har stor erfaring fra stands for Rommen SK, sier at dette antagelig er den beste og mest givende han har vært med på.

Disse gutta deltok i en balansekonkurranse som ble holdt på vår stand. Klubbens gamle storspiller, Rune Gulbrandsen påser fra bakgrunnen at alt går riktig for seg.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline