En god og en måtelig omgang mot Stabæk

Postet av Frank Eilert Fossum den 18. Apr 2016

Stabæk ønskes velkommen til Rommensletta . . .


. . . og kapteinene ønsker hverandre lykke til


G15 spiller i en svært tøff avdeling. I den første kampen ble de på bortebane slått 7–0 av Røa. Det var med bange anelser vi ruslet til Rommensletta søndag kveld for å se dem møte Stabæk. To av våre beste menn, Stephan og Jacob, kunne ikke spille.

Kampen åpnet da også med et lite overtak til Stabæk. Men etter ca. 10 minutter går Rommen i angrep og lager en fin sjanse. Stabæk avverger og går direkte i angrep og scorer. Vi aner det verste. Det kommer ikke, tvert om utover i omgangen får Rommen mer flyt i spillet. Mulig gutta har oppfattet at Stabækspillerne ikke er så gode som de fryktet før kampstart, og de spilte på seg litt mer selvtillit. Første omgang ender med Stabæks ene mål.


Rommens keeper i fullt strekkDet var i det hele tatt nok å gjøre for Rommens forsvar


Etter hvert fikk vi bedre tak på spillet og kom høyere opp på banen


I pausen har Stabækspillerne fått noen gode instruksjoner. De spiller raskere og mer direkte. I løpet av kort tid scorer de tre ganger. Vi henger ikke med. Noe av dette skyldes nok at vi er tynt besatt på ressursbenken, og det blir få muligheter for bytting og litt hvile. Tappingen av krefter er nok også skyld i at gutta ikke får til noen mottrekk mot Stabæks taktiske disposisjoner. Stabæk hadde mange flere på ressursbenken. Dette gjorde at de hadde spillere med overskudd til å lese spillets gang, bryte vårt pasningsspill og gå hurtig i angrep. Det hele endte da også med klar Stabækseier: 8–0.


Stabæk full fart i angrep, Rommen prøver å henge med


Rommen hadde sine muligheter, men greidde ikke å sette ballen i notaDet ble en del kamper mann mot mann. Vi fikk se at Rommens gutter er teknisk godeStabæk hadde krefter til å angripe med mange mann. Her har heldigvis keeperen godt grep om ballenRommen gjør et siste forsøk, men det lyktes ikke denne gangen heller


Med tanke på spillet i første omgang er vi ganske sikre på at med et skadefritt lag hadde resultatet vært helt annerledes. Forhåpentligvis er alle på plass når G15 møter Ullern i neste runde. Kampen spilles på Ullern kunstgress søndag 24. april kl. 20.15.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline