D æ v e n !

Postet av Frank Eilert Fossum den 20. Apr 2016

Espen letter fra bakken, gjør i det hele tatt en super kamp. Mannen nærmer seg et halvt århundre! Ferhat (med kalott) er også blitt en veteran. Hans sindighet og gode finter bidro til en fin kamp.Ellingsruds A-lag ønskes velkommen til RommenslettaEtterpå måtte de telle opp fingrene


Det er vondt å være fotballsupporter. Vi gruet oss til kampen mandag kveld mot Ellingsrud. Det er klubbens A-lag, og de har visst ambisjoner. Og vi visste at skadelista i Rommens seniorstall omfatter omtrent et helt lag, slik at det måtte hankes inn juniorspillere, hvorav flere ikke har trent på flere måneder, og folk godt inne i middelalderen.

Ingen ting skulle tilsi at dette skulle bli en morsom, spennende og god kamp. Men det ble det. Dette kunne like gjerne vært 3. divisjon, iallfall langt over det vi forbinder med 7. divisjon.

Oppskriftsmessig spilte Ellingsrud seg til noen gode sjanser til å begynne med. Blant annet en tidlig corner. Etter 10 minutter fikk Rommen et frispark i god posisjon. Det ble en del klabb og babb innenfor Ellingsruds sekstenmeter. De ryddet opp med nød og neppe, og spilte seg direkte til en stor sjanse. 5 minutter senere presset de og fikk 2 cornere og et frispark i løpet av 2 minutter – puh! De fikk en scoring, slik at det sto 0–1 til pause.

Ali klinte til på frisparket . . .


. . . men Teo redder. Han er en gammel kjenning, har trådd sine barnesko i Rommen og har også spilt seniorkamper for oss


Ellingsrud scorte en gang i første omgangAli er høyest oppe men Teo tar hånd om ballenDet var til tider høyt tempo, og det oppsto dramatiske situasjoner


Rommen red av åpningspresset og kjempet likeverdig og gjorde kampen til en spennende og morsom affære – neglebitende. Ungguttas iver ble fint balansert av de rutinerte spillerne med Ali A, Hakan, Ferhat og keeper Espen.

Annen omgang ble jevn. Etter drøye 10 minutter fikk Rommen frispark. Ali utlignet til 1–1. Omtrent 10 minutter senere fikk Zidan et flott gjennomspill. Han stormer opp langs sida, mot mål og setter inn 2–1.

Zidan (ikke treneren til Martin Ødegaard) satte inn 2–1, vrengte av seg trøya og fikk gult kort!


Nå ble det innmari spennende om vi skulle dra i land en seier. Men, da kampen nærmet seg slutte kom Ellingsrud litt lett gjennom forsvaret vårt og kunne sette sluttresultatet til 2–2.

Vi kunne ønsket oss tre poeng, men uavgjort var det riktige resultatet i denne kampen.

Takk til Ellingsrud og Rommen som gjorde alt for å varme oss i den sure vinden. Dæven for en fin kamp!


Takk til disse gutta for en hyggelig aften


PS: Når vi ser at de unge spillerne lojalt stiller opp for Rommen på kort varsel, og hva de bidrar med på banen, må det legges til rette for deres videre framtid i klubben. Det er meningsløst både for gutta og klubben at alt dette fotballtalentet fades ut.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline