Rommen minst dårlig i en døll kamp

Postet av Frank Eilert Fossum den 21. Apr 2016

Store forventninger til nabooppgjøret da Vestli ønsket Rommen velkommen til «hjemmekamp» på Veitvetbanen


Lykke til!


Det var mange som hadde sett fram til et morsomt nabooppgjør mellom Vestli og Rommen på Veitvetbanen. Folk hadde strømmet til fra Stovner, og sikkert mer enn 100 tilskuere gjorde det trangt på langsidene. Publikum forventet å se et Vestlilag som skulle bekrefte de gode resultatene fra de første kampene, og et Rommenlag som ville klatre på tabellen – og var i stand til det.

Dessverre ble det en skuffende kamp. Og Vestli skuffet aller mest. Vi er forvirret over lagets egentlige kvaliteter. Rommen var noe bedre, men ute av stand til å spille god fotball for å utnytte Vestlis sjabre tilstand. Men, de vant 3–1, klatret på tabellen, tok seg forbi Vestli på bedre målforskjell, og er på tredjeplass etter Fagerborg og Oslo City.

Rommen SK fan-page har greid å lage et fyldig referat på denne spikersuppa av en fotballkamp.Rommens straffespark er sikkert satt i mål av ThanuAntydning til løkkefotball . . .


Vestli på farlig besøk hos Michael, men det ser da vitterlig ut som han går løs på egen spiller mens ballen er på vei inn i mål. Heldigvis ble det ingen skade på egen spiller, og ballen ble mirakuløst holdt utenfor målI annen omgang skjedde det også rare ting rundt målet til Michael. Her er det en Vestlispiller som gjør et spektakulært rundkast ut over dørlinja. Bildet yter ikke situasjonen det rette inntrykk, en video hadde blitt en hit på You TubeIkke alt som skjedde på banen var like oversiktlig, og her har dommerne en konferanse


Supporterne fulgte ivrig med, og noen sendte melding hjem om utviklingen


Etter kampen var spillerne glade over resultatet . . .


Gibril og Yaw sender de beste hilsener til leserne!


Vi får virkelig håpe at Vestli og Rommen hever seg mye til neste runde. Der får de noe å bryne seg på: Vestli skal opp mot avdelingsleder Fagerborg. Rommen møter Oppsal 2, rekruttlaget til Oppsal, tirsdag 26. april, kl. 18.30 på Rommensletta kunstgress.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline