Rommen – Korsvoll 2

Postet av Frank Eilert Fossum den 11. Mai 2016

Fortjent applaus til Rommens spillere – kanskje også av lettelse for at den uutholdelig spennende slutten på kampen var over!


Men det hele begynte med at Borim kunne ønske Korsvoll og dommertrio velkommen til Rommensletta


Denne etterhvert neglebitende forestillinge åpnet ganske normalt. Litt føling på hverandre de første minuttene. Det hele virket ganske ufarlig. Men etter 7–8 minutter, og egentlig litt ut av ingenting kommer Rommen oppover på høyre side. Et innlegg tett på mål hiver Charles seg på: 1–0! Rommen har taket på kampen utover i omgangen, selv om det bølger litt fram og tilbake. Vi får noen flere sjanser, og det er først og fremst Korsvoll sin keeper som holder dem inne i kampen.


Korsvoll angriper, men det blåses for offside


Rommen går direkte i angrep, og Charles sklir ballen i mål . . .


. . . til stor glede for folket på benk og sidelinje


Det er i annen omgang moroa begynner. Etter et kvarter befester Rommen overtaket i kampen. En fin scoring av debutanten Tuan etter en fantastisk pasning og ditto løp fra Kissma gir oss 2–0. Med tanke på utviklingen ellers i kampen synes sluttresultatet nå klart. Men, så i løpet av en tominutters periode slår spenningens mester til. Rommen rakner, Korsvoll går opp til 2–2 – og de presser på for å få mer! NÅ begynner neglebitinga. Heldigvis rekker vi ikke å begynne på sjølve armen før beskjeden gjaller fra Rommens trener: «Vi skal vinne denna kampen!!!»

Og det virket!


Korsvoll slo tilbake, og scoret to raske mål


Rommens nyerhvervelse Tuan Le var et positivt bekjentskap. To mål i sin første kamp i Rommens drakt er veldig overbevisende. Her fyrer han løs . . .


. . . men en annen av kampens store spillere, Korsvolls keeper tar denne gang hånd om ballen


Det var en tett kamp, som innbød til harde oppgjør og tøffe taklinger. Men det var også noen finesser å se. Her er det Charles som elegant tar ned en pasning. Ali sjekker om han har noe å lære


Etter Korsvolls utligning jobbet Rommen iherdig for å få alle tre poengene. Det var vrient, og når attpåtil Korsvoll hadde store sjanser mot slutten ble det spennende


Helt på tampen løsner det. Først setter Tuan inn sitt andre for dagen, og Rommens tredje. Her er det Øzgur som elegant skrur inn 4–2!


Kampen var stort sett grei, selv om det var noen harde tak, ble det bare delt ut 3 gule kort. Men, jeg reagerte på Korsvoll sin taktikk med konsekvent å sparke ned Rommens spillere ved for eksempel kontringer. Og de fikk lov av dommertrioen. Da politiet dukket opp trodde jeg det var fordi noen hadde anmeldt sabotasje mot spillet og brudd på Fair Play-regelen. Men det var nok noen andre slyngler de var på jakt etter.

Les Rommen SK fan-page for fyldig referat.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline