Stort driv i jentenes kamp mot Driv

Postet av Frank Eilert Fossum den 23. Mai 2016

Imaan har absolutt mulighetene til å bli en god keeper. Her får hun anledning til å strekke seg


Dette var jentenes første kamp med spisset førstelag mot en annen klubb. Driv fra Enebakk lå 4 poeng foran Rommen 1 på tabellen. Begge lag hadde spilt tre kamper.

Kampen var jevn. Og vi kunne se at Rommen hadde hevet jevnheten noen hakk etter lagdelingen. Driv hadde bedre skikk på formasjonsspillet og kom følgelig til flere avslutninger mot mål. Imaan hadde heldigvis en god dag i mål, og tok det som kom. Men etter cirka 20 minutter var hun ikke oppmerksom nok, og Ski fikk et billig mål.

Resten av omgangen – resten av kampen – var jevnbyrdig. Etter drøyt 10 minutter i annen omgang fikk Rommen opp et angrep som Jenny avsluttet med å putte inn utlikningsmålet. 1–1 sto helt til slutt, og Rommen og Driv fikk hvert sitt poeng, slik at det forholdet mellom de to lagene holdt seg.

Jentene våre begynner å bli så drevne at vi tror de ser at det lille som fortsatt mangler for å være ennå et trinn høyere, er trening på ballmottak og pasninger. Dessuten må det terpes på formasjonsspill. Da vil de komme til mange flere avslutningsmuligheter.


Driv fikk et enkelt mål i første omgang


Rommen setter Driv under sterkt press, men får ikke hull på byllen


Men et lite stykke ut i andre omgang utligner Jenny . . .


. . . og her prøver hun seg igjen, og kliner til i kjent stil. Dessverre ble det ikke mål


Driv ga seg ikke, og vi kjempet hardt i forsvar for å holde dem unna


Kjemping og stor innsats ble et varemerke for denne kampen. Driv kommer forøvrig tilbake til Rommensletta fredag 27. mai for å møte Rommen 2


J16-2 spilte samme kvelden mot den suverene avdelingsleder Grei, som har 5 seire, 1 uavgjort, 0 tap – og målforskjell 48–4! De vant solid 14–0 over Rommen 2. Rommen 1 skal møte Grei 12. juni. Da får vi en pekepinn på hvor laget vårt ligger i forhold til resten av lagene i avdelingen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline