Driv tok med seg 3 poeng til Enebakk

Postet av Frank Eilert Fossum den 30. Mai 2016

Driv ønskes velkommen tilbake til Rommensletta, denne gang av Rommens J16-2


J16-1 spilte uavgjort mot Driv da de var på besøk for en drøy uke siden. Vi var spent på nivåforskjellen mellom vårt 1. lag og 2. lag. Etter kampen er vi fortsatt usikre. Grunnen er at oppstarten til kampen mot Driv var litt uheldig. En eller annen svikt i kommunikasjonen førte til at bare fire Rommenjenter møtte opp til kampstart. Resten av jentene og treneren kom for sent. Resultatet ble uro – og ikke minst manglende oppvarming. Drivjentene fikk derimot veldig god tid til å varme opp.

Spillemessig åpnet kampen jevnt. Men Driv fikk en heldig scoring etter 5 minutter. Og vi kunne se at de er kommet lengre i formasjonsforståelse enn oss. De plasserte seg i en «fiskerposisjon» som våre jenter ikke fant ut hvordan de skulle takle. De kom et par Drivmål til i løpet av de neste åtte minuttene.


Spillet jente mot jente var jevnt


Det ble kjempet i Drivs forsvar . . .


. . . og de fikk tidlig et litt heldig mål


Selv om Driv fikk noen kjappe mål var spillet jevnt. Etter 22 minutter bygde Rommen et virkelig godt angrep som endte i corner. Den resulterte i en flott heading som dessverre strøk utenfor. Helt mot slutten av omgangen fikk Driv et mål til. 0–4 til pause.


Kjempingen fortsatte


Ett flott angrep med påfølgende corner endte med en heading som hadde fortjent en bedre skjebne enn å gå rett utenfor. Det er moro å se at jentene har noe inne


Og så starter vi annen omgang


I starten på annen omgang ble vi overkjørt. Driv åpnet sterkt og vi greide ikke å markere «fiskerne». I løpet av 7 minutter scoret de tre mål. Rommenjentene kjempet godt – slik vi er vant til – og vi så fine enkeltprestasjoner, men det sviktet i lagspillet.

Da dommeren blåste av kampen sto det 0–10.

Rommens store, positive overraskelse for dagen var utvilsomt keeperen Erodina. Hun reddet et straffespark og var aktiv og uredd i feltet. Vi er vant til å se at ferske keepere bruker beina til å parere eller sparke unna. Erodina brukte hendene helt naturlig – muligens fordi hun var uredd.


Annen omgang startet med et sterkt press på Rommen


Men Rommen hadde sine sjanser, og her er det så nære på, ballen stryker langs mållinja, men ikke over. Vi ser skuffelsen i jentenes kroppsspråk


Keeperen Erodina var aktiv og konsentrert . . .


. . . og reddet straffespark


Takk for kampen!


Mens J16-2 spilte på Rommensletta var J16-1 på besøk hos Bjørndal. Bjørndal var forøvrig det aller første laget jentene spilte seriekamp mot, april 2015. Da tapte vi 8–3, nå vant vi 9–3! Kampen på Bjørndal må ha vært en flott opplevelse for jentene våre, og en god inspirasjon for hele gruppa – for ikke å si hele klubben. God innsats på trening gir gode resultater.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline