Rommen A tapte 2 poeng mot Abildsø

Postet av Frank Eilert Fossum den 30. Mai 2016

Allerede fra start av fikk gutta merke at underlaget var mer for vinteridrett enn sommeridrett. Siva sklir overende, men heldigvis reddes det på målstreken

Dette er kun en bildekavalkade. Et utmerket referat får du, som vanlig, på Rommen SK fan-page.


Saaru angriper . . .


. . . scorer . . .


. . . og feirer!


«Hold deg unna, det er min ball!»


Øzgur fyrer i vei et innlegg


Litt seinere er Øzgur på farta igjen. Direkte fra corner feier han ballen i mål . . .


. . . den må ha vært hard, for både keeper og mål velter!Offside? Charles (ytterste Rommenspiller til høyre) har skutt . . .


. . . ballen er innom en Abildsøspiller, før Ilyas setter den i mål. Dommeren annullerer målet


Alt dette har supersupporterne Lars Erik og Frank bivånet. Etter pause fikk de blant annet se:


Noen herlige fighter . . .


Goran skyter . . .


Ballen sitter godt innsurra i nota


Og det siste de ser i denne kampen er liknende åpningen av kampen. Siva sklir i mål og frisparket fra Abildsøs keeper fastsetter sluttresultatet til 3–3. Den hadde Siva tatt hvis det ikke var for det helvetes underlaget


Det gikk galt i denne kampen, og jeg er ikke i tvil om at det var vår egen feil. Rommen ledet 3–2 lenge, og når det gjensto 10–12 minutter mente spillerne at vi hadde seieren inne. Nå var det bare snakk om å drøye tida. Og, ja, vi er gode nok til å holde ballen i laget, med korte pasninger fram og tilbake. Men, alt tilsier at med så lang tid igjen av kampen kommer det et brudd. Det gjorde det, og vi la igjen 2 unødvendige poeng på Abildsø.

I forrige uke så vi Norges beste fotballspiller i øyeblikket, Ada Hegerberg, mane sine medspillere på Lyon om å være offensive, jage etter flere mål, selv om de ledet 1–0. De fulgte ikke rådet, og Wolfsburg gikk opp til 1–1. Heldigvis for Lyon så kunne de rette opp via ekstraomganger og straffesparkkonkurranse. Den muligheten har ikke Rommen i serien, vi må avgjøre i ordinær tid, blant annet ved å spille fotball til sluttsignalet lyder.

Tirsdag 31. mai kommer avdelingsleder Fagerborg på besøk til Rommensletta. Da må vi være på hugget.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline