Rommen B manglet trøkk mot Ski 2

Postet av Frank Eilert Fossum den 1. Jun 2016

Oi, den satt!


B-laget mangler mye på nivået de hadde ifjor. Gode, sentrale spiller er ikke med lenger, og det har vært varierende hvem som har kunne være med i kampledelse fra sidelinja. Ambisjonene om å ha et rekruttlag har endret seg til å bli et tilbud til dem som ikke har muligheter til å spille førstelagsfotball. Og det er helt OK – og riktig for en breddeklubb som Rommen.


Avslappet stemning mellom kapteiner og dommer før kampen


Supersupporterne og jentene og trenerne fra J12 var på plass for å heie på B-laget


Kampen mot Ski 2 begynte svært bra for Rommen. Allerede etter 1 minutt lå den første ballen i nota til Ski. Vi spilte i og for seg grei fotball, men det var lite trøkk og bevegelse forover.

Ski så heller ikke ut til å være fylt av spillere med ambisjoner om høyere divisjoner. Men etter et kvarter laget de et frekt og fikst mål ved en elegant lobb over Espen. Etter ytterligere et kvarter mistes vi ballen i eget forsvar, og det var enkelt for Ski å ta ledelsen 1–2. Heldigvis gikk det bare fire minutter før Soheil satte pauseresultatet til 2–2.


Rommens første mål kom allerede etter 1 minutt


Ski har utlignet


En frekk lobb daler over Espen og inn i mål


Heldigvis tar det ikke lang tid før Soheil utligner til 2–2


Annen omgang var 10 minutter gammel da Ski uhindret fikk gå opp til 3–2. Og to minutter senere var forsvaret vårt passivt, og det sto 2–4. Så gikk det 10 minutter og så tok gutta fram og viste at de kan. En god pasning med et godt beregnet løp endte i en scoring. Så enkelt. Vi fortsatte med en god mulighet rett etter. Men den greide Skis keeper å få kontroll på. Dermed endte kampen med tap 3–4.


Hadi fra det nedlagte G15 debuterte på seniornivå. Han gjorde absolutt ikke bort seg. Var uredd de store gampene fra Ski, og var tydelig ikke skremt av nivået. Han blir det morsomt å følge


Rommen presset mot slutten, men greide ikke å få inn den etterlengtede scoringen som kunne gitt 1 poeng


Zidan slår litt oppgitt ut med hendene. Han har ingen grunn til å være oppgitt på egne vegne. Han sto på og lagde vårt siste mål


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline