Nedtur mot Heming

Postet av Frank Eilert Fossum den 30. Jun 2016

Rommen ønskes velkommen til det flotte anlegget på Hemingbanen . . .


. . . mens supersupporterne rigger til


Intet tre vokser inn i himmelen – og Rommens vei mot stjernene møtte en hindring i tirsdagens kamp mot Heming, men etter første omgang så det ut som Rommen kunne ta sin femte strake seier.

Kampen åpnet forsiktig, slik som mot Majorstua, nærmest ingenting skjedde. Etter 13 minutter fikk Rommen et frispark etter felling av Ali A. på ca. 25 meter. Skuddet gikk over. Ytterligere 10 minutter senere har vi også et par skudd mot mål. Heming er frampå etter 27 minutter, men Marcus har kontroll.

Høydepunktet i kampen, sett fra Rommens side, kommer etter 35 minutter. Det starter hos Marcus og ender hos Thanu som sender en presis pasning til Kummi som setter inn 0–1.

I resten av omgangen skjedde det lite, så det var bare å sette over til annen omgang – omgangen som ble en fotballkatastrofe for Rommen. Beskrivelsen av den kan du lese på Rommen SK fan-page.


Selv om kampen åpnet litt forsiktig, ble det litt kriging


Ali A. blir tatt ulovlig hardt, og det blir frispark i god posisjon . . .


. . . men ballen blåser over


Hemingspilleren tar tak i trøya til Osama. Hadde bildet vært tatt et tiendedels sekund seinere, hadde vi sett at trøya sto som et seil. Hvis man ikke får bukt med trøyeholdinga, bør det overveies om man skal gå over til kroppsmaling, men da hadde det kanskje blitt vel mye kloremerker


Ilyas og Osama kjemper inne i Hemings sekstenmeter . . .


. . . og et par minutter senere settes Hemingkeeperen igjen på prøve, og består den . . .


. . . men her må han gi tapt for Kummi sitt flate skudd


På balkongen applauderes det


Helt på tampen av første omgang prøver Heming seg, men forgjeves


Annen omgang settes igang


Heming åpner annen omgang som et helt annet lag. Det går bare få minutter før Marcus må se langt etter utligningsmålet


Rommen blir overkjørt og stresset. Marcus ser seg nødt til å forsvare målet utenfor sekstenmeteren, og det blir i hardeste laget. Direkte rødt


Osama overtar keeperdrakta på stillingen 3–1. Her må han bite i gresset og skue etter ballen som fastsetter sluttresultatet til 4–1


Rommen samler seg litt helt på slutten av kampen, men Heming holder unna . . .


. . . og hylles fortjent av fansen


Hvordan kunne kampen forandre seg så totalt? Ja, si det. I første omgang var Rommen i støtet. Heming fikk egentlig ikke til noen ting. Treneren ble mer og mer stresset og høyrøstet, og på banen var det ikke god stemning. Såpass ille at en av Hemings spillere ropte: «Heming, vi spiller på samme lag!» Så blir det pause. Heming gjør noe riktig og sender et mer harmonisk og samstemt lag på banen.

Nå er det Rommen som blir stresset. Gutta aner ikke hvordan de skal mestre «nye Heming». Hver enkelt prøver å gjøre det på egen hånd, og glemmer at fotball er et lagspill. Men dette er også sjarmen med fotball. I friidrett vinnes hundremeter på 9,98. På fotballbanen vet du aldri hvordan kampen forløper og ender.

A-laget tar en lang pause og starter opp igjen tirsdag 9. august, kl. 20.15 mot Vestli på Rommensletta.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline