Fotballens sommerferie går mot slutten

Postet av Rommen Sportsklubb den 28. Jul 2016

Gibril og Yaw ønsker velkommen til årets høstsesong. Bildet er ikke tilfeldig valgt. Det er fra vårens møte med Vestli, som blir denne sesongens første motstander


Alle ting tar en ende, også sommerferier, selv om det kanskje ikke synes slik når de starter og man synes å ha en uendelig rekke, lange, late, deilige dager foran seg.

Men for oss som er litt opptatt av fotball er det mye å glede seg til også etter ferien. En morsom innledning får vi allerede kommende uke med Norway Cup. Det er et yrende liv og en utrolig idrettsglede man får oppleve på Ekebergsletta og de andre arenaene. Har du anledning bør du absolutt ta en tur og se Rommens jenter spille. Lørdag 6. august har vi også med 2 guttelag i 3v3.

Og så: Uka etter Norway Cup starter seniorene seriespillet. Først ute er Rommen 2. Mandag 8. august drar de borti veien for å møte avdelingsleder Ellingsrud kl. 20.15. Rommen er sist på tabellen, så en skulle tro det blir rått parti. Men faktum er at i vårsesongen spilte lagene uavgjort 2–2. Det svinger i fotball, og vi minner om at Rommen etter den strålende sesongen i fjor, hvor de ble kretsmestere, ble tippet som vinnere av syvende divisjon i år. Potensialet er der, så nå får vi se om de får det ut i høst.Rommen SK 2, fjorårets seriemestere i 8. divisjon. Hva kan de få til i 7. divisjon?


Dagen etter: Tirsdag 9. august, kl. 20.15, kommer Vestli på besøk til Rommensletta for returoppgjøret mot Rommens A-lag. I vår møtte lagene hverandre på Veitvetbanen på grunn av rehabiliteringen av Jesperudjordet. Den kampen vant Rommen 3–1. Avdelingen vår er jevn. Rommen ligger på 6. plass, men det er bare 6 poeng opp til avdelingsleder Heming. Vestli ligger å 9. plass, 7 poeng bak Rommen. Det skal bli spennende å se hvordan lagene har taklet sommerferien, og om det er noen endringer i styrkeforholdet dem imellom.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline