Snipp, snapp, snute . . .

Postet av Frank Eilert Fossum den 3. Aug 2016

Også den fjerde turneringsdagen kunne jentene varme opp i et flott vær. Denne gang på Tørteberg. Deltakelse i Norway Cup gjør en kjent i Oslo


Velkommen til ny dyst


Det kan se ut som om dommeren har tenkt å kjøpe vimpelen Imaan fikk fra Sykkylvens kaptein. Men det var vel snakk om krone eller mynt for å vinne banevalget


Spillemessig ble den siste kampen i Norway Cup et antiklimaks på turneringen for Rommens jenter. Vi hadde regnet med et jevnere resultat med bakgrunn i Sykkylvens resultater kontra våre i turneringen.

Vi ble tatt på senga av et aggressivt Sykkylven allerede fra start. Det tok 40 sekunder før de ledet 1–0! Så tok det riktignok ca. 10 minutter før de scoret igjen. Først ette en presis corner, og minuttet etter sto det 3–0.

Spiller for spiller var de nok ikke noe bedre enn oss. Men de var disiplinerte mot taktikken sin: Mange skudd fra distanse, og de hadde nesten hele tiden liggende en «fisker» foran vårt mål. Vi fant liksom ikke ut av dette. I hvert fall kom vi ikke opp i skytterne tidsnok til å forstyrre dem, og vi lot «fiskerne» få får mye rom.

Men vi skapte våre sjanser, men var litt for lite skarpe foran mål. Hadde vi spilt som mot Haddal hadde resultatet blitt et annet.


Oi, 40 sekunder, og ballen har allerede vært en tur i mål!


Rommen kom også til sjanser . . .


. . . flere stykker . . .


. . . men det var Sykkylven som scoret


Vi fikk flere prøver på jentenes innsatsvilje


Som vanlig var det godt med en pause og en prat


Annen omgang er i gang, og presset er stort mot oss . . .


. . . men vi holder ballen unna. I det hele tatt har vi en bedre annen omgang


Jobbinga gir resultat, vi får straffe i kampens siste minutt . . .


. . . men ballen smeller i overliggeren og fyker til himmels!


Dermed gjenstår bare å takke for kampen og dra hjem fra Norway Cup for denne gang


Trøsten i denne kampen er at annen omgang ble bedre enn første. Vi hadde noen flere muligheter, og fikk også straffesparket – som typisk nok gikk over. 5–0 i første omgang, og 3–0 i annen omgang, tilsammen 8–0 er ikke så hyggelig.

Men Norway Cup var hyggelig. Og jentene – og klubben, har fått gode minner å ta med seg. Det ble skapt Rommenhistorie: Dette er det første jentelaget fra Rommen som har deltatt i Norway Cup. Gratulerer!


Akers Avis sin utskremte medarbeider var tilstede under hele kampen. Det skal bli morsomt å lese i avisen hva han har skrevet


Dette + noen til som ikke var tilstede på den siste kampen, er jentegjengen som har gledet oss gjennom 4 kamper på Norway Cup. Takk!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline