Værskadet referat fra 3v3

Postet av Frank Eilert Fossum den 7. Aug 2016

Det var ikke alle på Ekeberg som var kledd like fornuftig som Gado, Rommen G2006 sin trener. Undertegnede som har vært på veldig mange Norway Cup-turneringer, kan ikke huske et regnskyll av samme dimensjoner som lørdag 6. august. Dessverre var det dagen da Rommens to guttelag, G06 og G07, deltok i 3v3-turneringen.

Etter at våre to lag hadde spilt en kamp hver ble resten av turneringen utsatt en time. Jeg hadde planlagt å overvære iallfall to kamper fra hvert lag, men det ble med de to kampene. Nedenfor er det noen bilder fra de svært våte kampene.

Selve spilleformen 3v3 er interessant. Særlig med tanke på de aller yngste spillernes utvikling av ballferdighetene. For dem er det sikkert også kjempegøy med mye ballberøring og høyt tempo. Men det må også påses at ungene får tilført formasjonskunnskap og total fotballforståelse. Noe som er helt nødvendig for spill på større baner, det er tross alt der de skal spille senere.


Det var litt regn når G10 startet sin første kamp. Men banen så grei ut


Rommen i angrep . . .


. . . og det var nære på at ballen gikk inn


Det ble noen tette fighter i det tiltagende regnet


Rommen angriper igjen, men blir stoppet. Og det var motstanderen som laget kampens mål


Så var det takk for den korte, men intense kampen


Imens sto G09 og ventet på å komme inn på banenKampen er igang . . .


. . . og det er også Rommens første mål . . .


. . . her er det utført


Nå begynte været å bli riktig ufyselig, men heldigvis var temperaturen ganske grei


Banene begynte å merkes av alt vannet som bøttet ned, men spillerne så ikke ut til å bry seg. Og Rommen scoret nok et mål


Kort tid etter var kampen over, og ingen hadde druknet i den store sølepytten banen i løpet av kort tid var blitt. Men moro var det


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline