Seniorlagene på rett vei

Postet av Frank Eilert Fossum den 31. Aug 2016

Supersupporterne har grunn til å klappe etter mandagens og tirsdagens innsats av seniorlagene. Disse gutta lar seg ikke stoppe av lange reiser, seine kveldskamper og dårlig vær. Her får de belønningen for sin utrolige innsats.


Hmmm . . . hvordan ender dette . . . ?


OSI stilte med et fysisk kraftig mannskap, og det ble mange tøffe tak


Takk for kampen!


Alle må si seg fornøyde med 2–2 mot avdelingens nestbeste lag. Særlig med tanke på hvor trått det har gått for Rommen tidligere i sesongen


Rommens utskremte bladfyk fikk bare se de siste 30 minuttene av B-kampen mot OSI 3. Derfor ble det bare noen få bilder, og ikke noe inntrykk av kampen som helhet. Men uavgjort 2–2 mot det som var avdelingens nestbeste lag, og samtidig et spillemessig steg framover, er nok alle fornøyd med.

Foreløpig ligger vi fortsatt siste på tabellen med 6 poeng. Foran oss ligger Rufus på 8. plass med 8 poeng, Nesodden 3 på 7. har også 8 poeng. Vi møter Nesodden 3 i neste kamp. Den spilles på Rommensletta mandag 5. september, kl. 20.15. Hvis Rommen vinner og Rufus taper for OSI 3, går vi forbi både Nesodden 3 og Rufus. Mange spennende momenter i denne kampen.


A-laget spilte tirsdag mot Korsvoll 2, og vant overbevisende 4–0. Samtidig tapte Oppsal 2 for Vollen. Dette gjorde at Rommen rykket forbi Oppsal 2 og opp i ryggen på Majorstuen og Vollen. Det er bare 4 poeng opp til Fagerborg på 2. plass. Det er for øvrig 9 poeng opp til avdelingsleder Heming med fire kamper igjen å spille. Rommens første kamp er mot Grüner tirsdag 6. september kl. 18.30 på Rommensletta.

Rommens jenter 12 år konkurrerer med A-laget om oppmerksomheten. De spiller mot naboen HSIL kl. 18.45 på Rommensletta 7er.

Undertegnede så ikke kampen mot Korsvoll 2, men anbefaler Rommen SK fan-page sitt utmerkede referat – både innholdsmessig og språklig.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline