Dag 5 av vervekampanjen i samme, fine spor som de 4 foregående . . .

Postet av Frank Eilert Fossum den 27. Sep 2016

De fire første dagene i årets vervekampanje har i stor grad gått til ren lek og fotballspill. Hensikten har vært at ungene skulle bli komfortable med ball og lære å forholde seg til en trener. Ikke minst er det viktig å bli litt kjent med hverandre.

På denne femte dagen ble det også ballspill, men det var lagt litt mer vekt på grunnleggende teknikk, slik som heading og pasning.

Igjen kunne vi glede oss over fint vær og stort oppmøte. 36 unger så det ut til å være. Morsomt var det å se at mange av dem hadde på seg T-trøyene som de fikk utdelt forrige mandag. Ennå er det noen som ikke har hentet sine T-trøyer. I og med vi fortsetter treningene et par mandager til, er det fortsatt anledning til å få T-trøyer, drikkeflasker og kulepenner.

Det ser ut til at mange har fått lyst til å fortsette med fotball etter at kampanjen er over, for Rommen SK har fått 42 nye innmeldinger.


Varin drar ungene i gang med noen oppvarmende øvelser


En annen gjeng drar på løpetur med Kissma


Grunnleggende teknikk som pasninger er det viktig å lære seg. Ikke kan de være for harde, ikke for løse, og de må treffe medspiller


Det er viktig at det er god kontakt mellom spiller og trener


Etter at ungene hadde gått gjennom pasningsteknikk ble det anledning til å prøve ved at de spilte en kamp. Alle pasningene satt ikke, men det ble scoret mål til stor jubel


Fotball er et lagspill. Alle må hjelpe til, også med å få utstyret på plass


Til slutt kan vi konstatere at fotball er hyggelig og morsomt for store og små


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline