G2009 har spilt turnering på Valle Hovin

Postet av Frank Eilert Fossum den 16. Okt 2016

(Dette bildet er fra G2009 sin kamp mot KFUM i 2015)

G2009 spilte lørdag turnering på Valle Hovin. Vi hadde ikke anledning til å være til stede, men Hassan har sendt en e-post til spillernes foreldre. E-posten er også et eksempel på hvordan ha god kontakt innad i laget. Vi synes den er så flott at vi gjengir den her:


Hei alle sammen

Takk for godt oppmøte idag. Det var veldig mye bra spill. Guttene begynner å spille som ett lag og hadde en god del pasninger mellom seg. Det er individuelle forskjeller i laget og det er like viktig at alle spiller like mye for å kunne utvikle seg. Det viktigste er ikke å vinne alle kamper, men å forstå spillet, gi riktige pasninger til hverandre og forstå posisjoner.

Vi spilte tre kamper idag og synes kampen mot Lillestrøm var den beste kampen selv om vi tapte. Guttene spilte god fotball og lagde flere gode sjanser enn Lillestrøm.

Foreldrene var ivrige og gode støttespillere. Foreldrenes videre rolle blir å heie fra sidelinja mens trener skal ta av seg det taktiske og tekniske rundt laget.

Jeg kommer til å bruke epost i saker som vedrører laget og ber foreldrene se epost oftere. Det kan hende at enkelte mottakere av e-posten er foreldre hvor barna deres ikke trener med Rommen lenger og ber om tilbakemelding dersom det er tilfellet.

Vi ses på onsdag kl 17:30.

Mvh

Hassan


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline