J2004 har gjennomført sin aller første fotballsesong

Postet av Frank Eilert Fossum den 24. Okt 2016

J2004 trente vegg i vegg med vervekampanjens 6-åringer på søndag i Haugenstuahallen. Når 6-åringene var ferdige, tok de opp veggen slik at de fikk trene på hele parketten.


Jentene har hatt en god utvikling i løpet av denne sesongen, svært mye takket være deres to iherdige trenere – men selvfølgelig også fordi jentene har jobbet hardt for å bli bedre. Ryktene om laget har også gått, det har stadig kommet nye spillere, senest nå på søndag. Det var spiller nummer 17, en dobling i løpet av sesongen.

Jentene er også meldt på i vinterens futsalturnering. De spilte de første kampene lørdag 22. oktober. Den siste kampen spilles lørdag 18. mars. Det blir altså anledning til å følge jentene og deres utvikling gjennom hele vinteren. Alle kampene spilles på lørdager i Grefsen Flerbrukshall, som har adresse Kapellveien 82. De skal spille to kamper lørdag 12. november. Den første kl. 17.30 mot Kjelsås. Den andre kl. 18.30 mot Oppsal.


Så var det dette med å knytte skolissene da. Vi skjønner at det er noen som mener det i lagenes støtteapparater må være en person som har ansvaret for å knytte lissene etter hvert som de går opp.


Et prøveskudd fyres løs


«Du må gjøre sånn . . .»


Det scores på trening


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline