Rommen SK styrkes sportslig

Postet av Rommen Sportsklubb den 11. Des 2016

Det ble tidlig klart at Rommen SKs A-lag måtte ha ny trener for sesongen 2017. De to Runene slutter. Rune Gulbrandsen gir seg etter mange års innsats for klubben både som spiller, trener og administrator. Han innsats førte til at han for noen år siden ble æresmedlem i klubben. Rune Dybvik har vært en god trener for A-laget og sammen med Rune G ført B-laget fram til det første kretsmesterskapet for noe seniorlag i Rommen. Tidligere har han vært i støtteapparatet til klubbens suksessrike G95-lag. Også han har deltatt i klubbens administrasjon, og har de to siste årene vært en aktiv deltaker i klubbens styre. Og så må vi ikke glemme hans fremragende kampreferater på Rommen SK fan-page!

Klubbens styre har de siste årene lagt ned mye arbeide i å legge til rette for å utvikle og bygge klubben. Med støtte fra Bydel Stovner og Oslo idrettskrets – og stor egeninnsats – har vi kommet til et punkt hvor resultatet av dette arbeidet begynner å bli synlig. Ikke bare i form av bedrede administrative rutiner, men også i det viktigste for et idrettslag, å bedre det sportslige tilbudet til spillerne. I dette inngår også å legge til rette for utviklingen av våre trenere i de aldersbestemte klassene.

Hvem skulle styret se etter som ny A-lagstrener og sentral deltaker i utviklingen i Rommen SK? Det ville være naturlig å se etter noen med erfaring fra større miljøer enn vår klubb. En som kunne være med å legge til rette for de aldersbestemte lagene og rekrutteringen til disse. En som kunne delta i utviklingen av klubbens trenere, for eksempel ved hjelp av et aktivt trenerforum.

Under tittelen «Hvordan skal Rommen SK bedre det sportslige tilbudet?» behandlet styret saken. Navnet Kjell Sverre Hansen Wold ble nevnt. Han har en lang merittliste som trener i klubber som Skeid, Hønefoss med flere. Kjell Sverre har også vært trener for et G98-lag i Rommen for noen år siden.

Han ble kontaktet, og syntes de tankene vi hadde om videreutvikling av klubben var så interessante at han ville være med på det!

Søndag 11. desember hadde han den første treninga med A-laget i Haugenstuahallen. Nedenfor er noen glimt fra treninga.


Skolelærer Hansen Wold får gutta til å stille i to rekker . . .


. . . og kommanderer fremad marsj


Etter ei god oppvarmingsøkt var det rett på sak: Formasjon, bevegelse, skaping av rom


Så var det spill med høy intensitet . . .


. . . og aktivt inngripen i spillet for korrigering og presisering


Sånn må det gjøres


Etter halvannen time med høyt tempo, mye moro og god instruksjon var det godt å synke svette ned på gulvet


Til slutt var det oppsummering og en del praktiske opplysninger, og så «Vel møtt til ei ny økt neste søndag»


Vi kommer tilbake med flere opplysninger både om A-lagstreningen og -treneren og den sportslige satsingen for hele klubben i tiden som kommer.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline