NÅ MÅ DU BYTTE GRASROTMOTTAKER TIL STOVNER SK!

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Jan 2021

– Det er ganske mange som ikke har byttet Grasrotmottaker fra Rommen SK til Stovner SK. Foreløpig er ikke kontoen stengt, men siden Rommen SK ikke lengre eksisterer, kan det være lurt å flytte over til Stovner SK, organisasjonsnummer 981 933 109.


Hvis du spiller kan du gi din «Grasrotandel» til Stovner SK. 

Når du er i tippesjappa ber du om at Stovner SK skal være din Grasrotandelmottaker.
Da settes 7 % av beløpet du spiller for på Stovner SKs konto. Det koster ikke noe og din gevinst beskjæres ikke.

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra ­fysiske Flax-lodd og Belago.
For spillene Multix og Instaspill er Grasrot­andelen 14 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Oppgi Stovner SKs organisasjonsnummer: 981 933 109.

Pengene som kommer inn er kjærkomne og gjør det mulig for klubben å gi barn, ungdom og voksne et enda bedre idrettstilbud i et trygt og godt oppvekstmiljø. Vi oppfordrer derfor til at du fortsetter å ha klubben vår som din grasrotmottaker.

Er du en spiller som ikke tidligere har benyttet denne for deg helt kostnadsløse muligheten til å støtte en god sak, vil vi være takknemlige for at du melder deg som grasrotgiver til fordel for Stovner SK.


0 Kommentar

Stovner SKs logo

Postet av Rommen Sportsklubb den 11. Jan 2021


Det har naturlig nok tatt litt tid å komme så langt i prosessen med sammenslåingen av Rommen SK og Vestli IL. Men nå når logoen er på plass vil Stovner SK snart bli mer synlig. Det største problemet i disse koronatider har vært mangelen på sportslig aktivitet i form av konkurranser. Forhåpentligvis ter folk seg slik at viruset etterhvert forsvinner. Og ikke minst at alle som vil kan vaksinere seg.

Utøverdraktene kan man snart begynne å trykke logoer på. Etterhvert vil det forhåpentligvis også bli anledning til å lage andre typer plagg, flagg og vimpler, og noe supporterutstyr. De blir kanskje ikke seende ut akkurat som nedenstående eksempler, men fine blir de.Jodda, dette blir bra når vi får laget noe av dette utstyret utover året.

Hjemmesider, og andre sosiale medier, etterlyses stadig. En «tidligversjon» av hjemmesidene vil bli lansert i uke 3. Men, det er mange elementer og mye tekst som skal på plass, så man må regne med at det blir en del oppdateringer framover. Noe av det viktigste med hjemmesidene blir at hver gruppe får sin egen hjemmeside, slik at de kan presentere sine egne nyheter, og informasjon som er spesifikk for deres område i klubben. Inntil videre er det grupper for Allidrett, Dans, Fotball, Paraidrett og Volleyball. I tillegg vil også Oldermannsligaen få sin hjemmeside. Først ut er naturlig nok Hovedlagets hjemmeside.
0 Kommentar

Juleavslutning . . .

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Des 2020

Julenissen Espen og hans gode medhjelpere Petter og Kjell Sverre overbringer de beste ønsker om en god jul og et godt nytt år til alle!


2020 har vært et underlig år. Heldigvis er det på hell, med noen lyspunkter med hensyn til bekjempelsen av
Covid-19.

For idrettsbevegelsen i vår lille del av verden, Bydel Stovner, skulle egentlig sammenslåingen av Vestli IL og Rommen SK vært markert med brask og bram på og utenfor idrettsarenaene. Slik gikk det ikke. Men, det får vi ta igjen senere. Stovner Sportsklubb er en realitet i form av et fleridrettslag, med grupper for allidrett, dans, fotball, paraidrett og volleyball.

Hovedstyret i Stovner SK består av leder Elisabeth Myrhol, nestleder Svein Sikle og styremedlemmene Jan Erik Tallhaug, Frank E. Fossum, Yessenia Amaranta Anchissi. Medlemmer er også styrelederne i de forskjellige gruppene: Randi Flaten, allidrett; Monique Aarseth, dans; Espen Myrbakken, fotball; Geir Bjarte Sætre, [oldermanns]ligaen; John Walstad, volleyball og paraidrett. Varamedlem er Karin Brekke. Klubben har et kontrollutvalg bestående av Lasse Johannessen, Per Braathen og Norvald Mo.

I og med Rommen SK kun har hatt fotball på programmet etter at håndballjentene ga seg for en god del år siden, blir forandringen ikke så stor. Men Stovner SK får en styrket fotballgruppe, særlig for breddeidretten fordi den gir muligheter for varige lag i alle gutteklassene. Målet er selvfølgelig at det også skal gjelde for jentene.

Herrenes A-lag spiller i 3. divisjon. Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen fortsetter som trenere. Roar Selmer har ansvaret for rekruttlaget. Kissma Kamara har ansvaret for juniorene, og Øzgur Demirci for G 16. De aller eldste får også sitt i form av M48+, med Arthur Luneng som trener, lagleder og spiller.

Stovner SK har som mål å gi et best mulig idrettstilbud til alle Bydel Stovners innbyggere. Dette passer sammen med Idrettsforbundets program «Naboklubb». Stovner SK søkte derfor om å få være med blant de forholdsvis få klubbene det var plass til. Klubbens tilstand og intensjoner var så gode at den kom gjennom nåløyet. Dette kommer dere til å få høre mye om senere.

Nå gjenstår det en del praktisk arbeid i form av blant annet å finpusse en godt formet logo, og ikke minst oppbygging av gode og praktiske hjemmesider. Det ser ut til å bli en arbeidssom jul i år.

Dette er kanskje det siste innlegget på Rommen SKs hjemmesider. Litt vemodig, men ikke trist. Det er begynnelsen på noe nytt.
0 Kommentar

Innkalling til ekstraordinært årsmøte om fusjon av Rommen SK og Vestli IL

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Sep 2020


En fusjon mellom de to klubbene følger et mønster som Idrettsforbundet har beskrevet. Det er derfor Vestli IL innkaller medlemmene både i Rommen og Vestli til det ekstraordinære årsmøtet, som i realiteten er det vi vil kalle en konstituerende generalforsamling.

Nedenfor er innkallingen og forslagene til årsmøtet. Til slutt er forretningsordenen.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline