Årsmøtet greit avviklet

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Mar 2016

Årsmøtet i Rommen SK ble holdt mandag 29. februar i klubbhuset. Det var ingen innkomne saker. De «faste postene», som styrets årsmelding og regnskap for 2015 viser stabilitet, og ble godt mottatt. Det har vært en økning av aktive medlemmer i året som har gått. Budsjettet for 2016 tilsier en fortsatt økning i medlemsmassen, og en solid økonomi. Gode grunnlag for fortsatt utvikling av klubben.

Helene Westerheim Løken og Rune Gulbrandsen hadde meddelt at de gikk ut av styret. Det er to som ikke er lette å erstatte, men valgkomiteen hadde gjort en god jobb. Inn kommer nemlig Ingunn Opheim Ellis, som har vært svært aktiv rundt G2001-laget siden det ble startet. Hun er mor til lagets talentfulle keeper. Vi kjenner henne som svært ryddig, så det var ingen overraskelse at hun i det første styremøtet etter valget, fikk ansvaret for medlemsregisteret. Ferhat Erman var den andre som ble valgt. Han har enda lengre tid i klubben enn Ingunn. Han har gått gradene som spiller i klubben siden han var guttunge, og endte opp som kaptein på A-laget. Nå har han selv en guttunge som spiller i klubben, og følger opp hans lag.

De nye lovene krever at det velges 2 varamedlemmer. Valgt ble supersupporteren Frank Eugen Edvardsen og Rommens første leder, Levi Hafskjær. Sirkushesten greide ikke å motstå lukta av sagmugg!

Nå er Rommen SK klar til å møte de utfordringer og muligheter vi møter i 2016.


0 Kommentar

ÅRSMØTE 2016: Dagsorden

Postet av Rommen Sportsklubb den 23. Feb 2016

Årsmøtet 2016 nærmer seg med raske skritt. Årsmøtet er Rommen SKs høyeste organ. Vedtakene som gjøres her er viktige for den kommende periodes drift. Her bestemmes blant annet hvem som skal sitte i styret og lede klubbens drift. Det bestemmes også hvordan klubbens penger skal brukes.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline