Viktige oppgjør for Rommens A- og B-lag

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Sep 2016


Rommens seniorlag er inne i en spennende sluttspurt i årets serie. Begge har igjen to kamper – og har avansemuligheter på tabellen.

B-laget møter Ørn Kristiania på Rommensletta i kveld (mandag), kl. 20.15. Dette blir en tøff match for oss, hvis vi ser på tabellplasseringen – og ikke minst det forrige møtet mellom lagene. Da vant Ørn Kristiania 7–0. Men Rommen har hevet seg i det siste. Og en seier vil kunne gi klatring på tabellen. En fordel er det også at vi har en betydelig bedre målforskjell enn Rufus og Haugerud som ligger foran oss. Haugerud møter vi i siste runde. Det skjer på Haugerud kunstgress mandag 26. september kl. 20.15.

A-laget reiser i morgen (tirsdag) i vesterled for å møte Fagerborg. Kampen spilles på Marienlyst kunstgress kl. 18.30. Fagerborg ligger på 2. plass, akkurat utenfor vår rekkevidde. Men vi har reelle muligheter til å bli nummer tre. Foran oss ligger Vollen og Majorstuen, begge med 37 poeng. Vi har 36. Vollen har 28 plussmål, Majorstuen 14, Rommen 16. Det er med andre ord svært tett og svært spennende, og spisser seg fram mot siste runde hvor Rommen møter Vollen. Det er på Rommensletta tirsdag 27. september, kl. 20.15. I den første kampen mellom lagene i vår slo Rommen Vollen med 3–1.
0 Kommentar

Seniorlagene starter langspurten

Postet av Rommen Sportsklubb den 29. Aug 2016

B-laget er først ute av seniorlagene. Mandag 29. august møter de OSI 3 kl. 18.30 på Domus Athletica.

Rommen ligger sist på tabellen. Målet er å klatre for å unngå nedrykk. Seier vil gi et trinn opp. Men det kan bli tøft, OSI 3 ligger på 2. plass.


A-laget spiller tirsdag 30. august mot Korsvoll 2. Kampen starter kl. 20.15 på Korsvoll kunstgress.

Laget har som mål å klatre slik at de er sikret plassen i divisjonen. De ligger på 6. plass med kort vei oppover. Korsvoll 2 ligger nest sist, mye takket være en elendig bortestatistikk. De har tapt alle ni kampene. Poengene har de hentet hjemme.


0 Kommentar

Ny uke, nye muligheter for seniorlagene

Postet av Rommen Sportsklubb den 15. Aug 2016B-laget:

Mandag 15. august møter B-laget Rufus på Ekeberg 2, kl.18.30

Rufus ligger bare 3 poeng foran oss, og er et lag vi absolutt bør ta poeng fra. Flere av gutta som spilte på 95-laget har meldt seg til tjeneste igjen for Rommen.

A-laget:

Tirsdag 16. august møter A-laget Oppsal 2 på Trasop kunstgress, kl. 20.15.

Avdelingen er voldsomt tett og spennende. Oppsal 2 ligger på 3. plass. Rommen ligger på 6. plass, men bare 2 poeng bak.


0 Kommentar

Seniorfotball mandag 13. og tirsdag 14. juni

Postet av Rommen Sportsklubb den 13. Jun 2016

To tette nabooppgjør på Rommensletta:

Mandag 13. juni kl. 20.15 kommer Haugerud på besøk for å kjempe mot Rommen 2. Rekruttlaget vårt har slitt litt i det siste. Får vi se en bedring i denne kampen?

Tirsdag 14. juni barker Oslo City og Rommen A sammen kl. 20.15. Dette blir et tett nabo- og revansjeoppgjør. Rommen tapte 2–1 i den første kampen mot Oslo City. Dette betyr at vi er halvveis i årets serie.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline