A-laget startet året med spillermøte

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Jan 2017

A-lagets assistenttrener Petter Halvorsen og hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold

Det var mange som møtte opp på det andre spillermøtet Kjell Sverre Hansen Wold innkalte til etter at han tiltrådte som hovedtrener for Rommens A-lag. Hensikten med møtet var å presentere medtreneren Petter Halvorsen og opplegget deres.


Petter Halvorsen fortalte litt om seg selv. Han kommer fra Lørenskog, ble hentet til Skeid av Kjell Sverre. Han fikk 147 kamper for A-laget. Spillerkarrieren ble stoppet av et skadet kne


Kjell Sverre presenterte opplegget for en full garderobe . . .


. . .

. . . også Espen Myrbakken (t.v.), klubbens styreleder, var tilstede.


Det er omfattende oppgaver som er avtalt at Kjell Sverre og Petter skal gjennomføre i klubben. A-laget skal trene fotball tre ganger i uka. Spillerne skal ha egentrening for styrke to ganger i uka. Trenerne skal følge opp dette og rettlede det som trenger det. Før seriestart skal det spilles flere treningskamper. Disse begynner allerede i januar. Fram mot slutten av januar skal de vurdere spillerne med tanke på sammensetningen av en gruppe med 18–20 utespillere og 3 keepere.

I tillegg til A-laget skal trenerne bidra til oppbyggingen av juniorlaget. Dette er tenkt å bli en viktig leverandør av spillere til A-laget i framtida.

Videre skal de ha ansvar for trenerforumet og gi opplæring av trenerne for Rommens aldersbestemte lag. Kort sagt: Bidra til å gi innhold og struktur til klubbens sportslige satsing.


Flere har allerede har hørt om Rommens sportslige satsing. Når de også vet at det er en profilert trenerduo som skal lede A-laget synes de opplegget høres interessant ut. Det var flere nye fjes å se i Rommens garderobe
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline