Hva skjer i Rommen SK?

Postet av Rommen Sportsklubb den 24. Des 2016

Med åpne armer ønsker styreleder Espen Myrbakken, Petter Halvorsen og Kjell Sverre Hansen Wold velkomne til Rommen SK. (Foto: Kay Grue Thorsen, Akers Avis Groruddalen)


Som et resultat av det langsiktige og møysommelige arbeidet styret i Rommen SK begynte på for noen år siden med å utvikle klubben både administrativt og sportslig har vi startet prosessen med den sportslige utviklingen av klubben.

I mars 2013 kom det praktiske arbeidet i gang ved at klubben søkte Bydel Stovner om økonomisk støtte til et klubbutviklingsprosjekt. Bydelen var positiv – ja, faktisk litt pådrivende – og det ble laget en kontrakt mellom Bydel Stovner og Rommen SK om «Utvikling av Rommen Sportsklubb». Kontrakten ga klubben økonomisk støtte, men satte harde krav til styret med hensyn til å gjennomføre kurs i regi av Oslo idrettskrets for skolering av styremedlemmene og andre interesserte klubbmedlemmer. Kontrakten strakte seg fra november 2013 til og med juni 2015. Konkrete resultater måtte vises fram.

Sportslig kunne klubben vise til økt medlemsmasse, særlig på grunn av vervekampanjene rettet mot første- og annenklassinger, og ikke minst ved oppstart av jentelag i årgang 2000, så 2004, og nå 2005. Og fotballtabellene bekreftet sportslig framgang.

Det er forøvrig inngått en ny kontrakt med Bydel Stovner om «Utvikling av fotballtilbud for jenter i Rommen SK».

Administrativt er det laget en «Sportsplan for Rommen SK» og en «Klubbhåndbok». Det gjenstår litt finpussing, antagelig vil den nye sportslige ledelsen ha noen synspunkter på disse produktene, før de legges ut.

Rutinene for regnskapsførsel og medlemsregisteret er betydelig forbedret. Dette har ført til en jevn likviditetsstrøm, som gjør budsjettene lettere å utarbeide og til nøyaktigere arbeidsverktøy. De forbedrede rutinene og et utarbeidet «Årshjul» vil gjøre arbeidet enklere og mer oversiktlig for kommende styrer.


Vervekampanjene gir yrende liv på Rommensletta


Det viktigste for et idrettslag, etter at grunnen er solid lagt, er å utvikle det sportslige tilbudet – grunnen til at barn, ungdom og voksne kommer til idrettslaget. Og de vil ha mest glede av idretten sin når de får kompetent opplæring og det er et godt støtteapparat rundt laget sitt. I de yngste klassene er man avhengig av foreldre som trenere, selv om de ikke har trenererfaring, kanskje heller ikke særlig fotballerfaring. Men hvis de engasjert følger opp ungene sine, er det viktig at de får muligheten til å delta i de nødvendige oppgavene i et lag.

Målrettede og gode vervekampanjer har de siste årene gitt mange nye medlemmer. Men klubben totalt har ikke vokst i forhold til dette. Grunnen er at fra 14–15-årsalderen er det stort frafall. Dette fører til hull i årgangene som igjen kan gi liten rekruttering til seniorklassen fra egne rekker.


Det er ikke noe å si på engasjementet blant Rommens foreldretrenere. Gjennom opplæring i egen klubb gjennom et trenerforum får de sjansen til å utvikle sine ferdigheter i å lede treningene til ungene


Ved å engasjere Kjell Sverre og Petter har Rommen SK fått den kompetansen som skal til for både å trene A-laget, utvikle de yngre spillerne og utvikle trenere. Det er viktig å se disse oppgavene i sammenheng. Rommen ønsker kontinuitet gjennom å få de unge spillerne til å bli lenge i klubben, med sikte på å utvikle egne seniorspillere. Dette vil bidra til å styrke tilhørigheten både til Rommen SK og bydelen vår. Hvorfor i all verden skal man dra på trening til andre bydeler når det beste tilbudet er i eget nærmiljø?

Det er flere som tror at Rommen er et godt sted å spille fotball i tida framover: Skeids solide midtstopper Kasper Amdal har meldt overgang til Rommen! Og vi gleder oss over at Yazdani Kamara (Yazz) har meldt overgang tilbake til gamleklubben etter en sesong i Strømmen. Hjertelig velkomne er de!

Kjell Sverre har lang erfaring som trener og klubbutvikler. Kontakten med ungdommen har han også i sitt arbeide som lærer i idrettsfag på Bjerke VGS i over 20 år. Som trener i Skeid hadde han suksess med juniorlaget som ble Norgesmestere i 1998 og 1999. Han var også spillerutvikler i Skeid og hovedpersonen bak «Talentfabrikken». En erfaring som kan komme Rommens jentesatsing tilgode er at han har trent Kolbotns damelag.

Petter Halvorsen ble av Kjell Sverre hentet til Skeid som spiller fra Lørenskog. Etter det har han fulgt Kjell Sverres prosjekter som assisterende trener og spillerutvikler. I samarbeid med styret og klubbens engasjerte medlemmer skal disse gutta utvikle Rommen.


Lagbildet er av J2005 i deres aller første seriekamp mot Bøler 2 i mai 2016. Jentene startet treningen vinteren 2015/2016 under ledelse av de entusiastiske foreldretrenerne Jacob og Hai.


Jentesatsingen har vært i fokus de siste årene. Jentene i nærmiljøet fortjener å få samme fotballtilbud som gutta. Målet er å få jentelag i alle årsklasser, også damelag. Det er derfor viktig å legge til rette på jentenes premisser, slik at det blir kontinuitet på jentesida. Forholdsvis få jenter har vært deltakere på de åpne treningene på høstens vervekampanje. Derfor vil det bli en målrettet vervekampanje mot målgruppa «Jenter 1. og 2. klasse» til våren.

Som man skjønner er det mange ting å ta tak i for den sportslige ledelsen i tida framover. Og det er ikke gjort på 1-2-3 å få alt til. Derfor har avtalen som er inngått med Kjell Sverre og Petter et tidsperspektiv på 3 år.

Nå gleder vi oss til å sette igang for fullt i 2017.

Vi ønsker der alle en fortsatt God jul og et Godt nytt år!


PS. Vil du ha ytterligere kjennskap til Kjell Sverre og Petter, kan dere lese artikkelen om Rommens satsing i Akers Avis Groruddalen og Kjell Sverres egen blogg. Skeids jubileumsbok «SA-SA-SA. Skeid gjennom 100 år» er en meget god kilde.
0 Kommentar

*

Postet av Rommen Sportsklubb den 22. Des 2016


0 Kommentar

B-laget i 2017

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Des 2016

B-laget som møtte Ellingsrud i den første hjemmekampen i 2016. Resultatet ble 2–2 i en spennende kamp mot den etterhvert suverene avdelingsvinner


Rommens B-lag hadde en flott sesong i 2015. Det ble litt nedtur i 2016. Men laget viste muskler på tampen av sesongen, og krabbet opp på en tabellplass man mente skulle holde til at laget ble stående i 7. divisjon. Dessverre viste det seg at regnestykket ikke holdt. Det ble nedrykk til 8. divisjon, og en slags omstart.

Når det gjelder treningstider og trenere kommer vi tilbake til det.

Laget skal i 2017 spille i 8. divisjon, avd. 1. Der møter de:

Mercantile, Toten-Kam FK, Ullern 3, Frigg 4, Korsvoll 4, Furuset 2, Grei 2, Oslo-Ørn, Lindeberg 2, Dikemark.

Det tas forbehold om endringer. Terminlista vil bli lagt ut senest 22. mars.


0 Kommentar

A-lagets terminliste 2017 er klar

Postet av Rommen Sportsklubb den 14. Des 2016

A-laget spiller 2017 i 4. divisjon, avd. 1. Der møter de følgende lag:

Bærum 2
Grei
Skeid Fotball 2
Røa
Lommedalen
Holmlia
Romsås
Oppsal 2
Oldenborg
Vollen
Lyn Toppfotball 2

Det er en del lag her som vi ikke har spilt mot på en stund, så det blir spennende. Spennende er det også at så mange lag rykket ned fra 3. divisjon. Det tilsier at kvaliteten på 4. divisjon blir bedre, og at det blir tøff kamp om plassene.

Det er et stykke fram til første kamp, 1. april, så man må være oppmerksom på at det kan bli endringer.

Terminlista finner du her


0 Kommentar

Enda en sjanse før jul

Postet av Rommen Sportsklubb den 14. Des 2016

Det har vært godt oppmøte de to foregående søndagene Rommen SK har tilbudt prøvetrening for jenter født i 2005. Derfor tilbys ytterligere en åpen treningstime før jul.

Møt opp i Haugenstuahallen søndag 18. desember kl. 15.45 til morsom og nyttig lek med fotballen!


0 Kommentar

Rommen SK styrkes sportslig

Postet av Rommen Sportsklubb den 11. Des 2016

Det ble tidlig klart at Rommen SKs A-lag måtte ha ny trener for sesongen 2017. De to Runene slutter. Rune Gulbrandsen gir seg etter mange års innsats for klubben både som spiller, trener og administrator. Han innsats førte til at han for noen år siden ble æresmedlem i klubben. Rune Dybvik har vært en god trener for A-laget og sammen med Rune G ført B-laget fram til det første kretsmesterskapet for noe seniorlag i Rommen. Tidligere har han vært i støtteapparatet til klubbens suksessrike G95-lag. Også han har deltatt i klubbens administrasjon, og har de to siste årene vært en aktiv deltaker i klubbens styre. Og så må vi ikke glemme hans fremragende kampreferater på Rommen SK fan-page!

Klubbens styre har de siste årene lagt ned mye arbeide i å legge til rette for å utvikle og bygge klubben. Med støtte fra Bydel Stovner og Oslo idrettskrets – og stor egeninnsats – har vi kommet til et punkt hvor resultatet av dette arbeidet begynner å bli synlig. Ikke bare i form av bedrede administrative rutiner, men også i det viktigste for et idrettslag, å bedre det sportslige tilbudet til spillerne. I dette inngår også å legge til rette for utviklingen av våre trenere i de aldersbestemte klassene.

Hvem skulle styret se etter som ny A-lagstrener og sentral deltaker i utviklingen i Rommen SK? Det ville være naturlig å se etter noen med erfaring fra større miljøer enn vår klubb. En som kunne være med å legge til rette for de aldersbestemte lagene og rekrutteringen til disse. En som kunne delta i utviklingen av klubbens trenere, for eksempel ved hjelp av et aktivt trenerforum.

Under tittelen «Hvordan skal Rommen SK bedre det sportslige tilbudet?» behandlet styret saken. Navnet Kjell Sverre Hansen Wold ble nevnt. Han har en lang merittliste som trener i klubber som Skeid, Hønefoss med flere. Kjell Sverre har også vært trener for et G98-lag i Rommen for noen år siden.

Han ble kontaktet, og syntes de tankene vi hadde om videreutvikling av klubben var så interessante at han ville være med på det!

Søndag 11. desember hadde han den første treninga med A-laget i Haugenstuahallen. Nedenfor er noen glimt fra treninga.


Skolelærer Hansen Wold får gutta til å stille i to rekker . . .


. . . og kommanderer fremad marsj


Etter ei god oppvarmingsøkt var det rett på sak: Formasjon, bevegelse, skaping av rom


Så var det spill med høy intensitet . . .


. . . og aktivt inngripen i spillet for korrigering og presisering


Sånn må det gjøres


Etter halvannen time med høyt tempo, mye moro og god instruksjon var det godt å synke svette ned på gulvet


Til slutt var det oppsummering og en del praktiske opplysninger, og så «Vel møtt til ei ny økt neste søndag»


Vi kommer tilbake med flere opplysninger både om A-lagstreningen og -treneren og den sportslige satsingen for hele klubben i tiden som kommer.0 Kommentar

Åpen trening for jenter født i 2005

Postet av Rommen Sportsklubb den 9. Des 2016

Søndag 11. desember, kl. 17.30–18.30, samles vi igjen til en åpen trening for jenter født i 2005 for at de skal få anledning til å prøve om fotball er noe for dem. Forrige søndag var gjengen på bildet samlet til en morsom og lærerik time. Det var meningen at det bare skulle være disse to gangene før jul, men i og med interessen var stor, ser man etter muligheten for å få lurt inn ytterligere en trening før jula setter inn for alvor.

Alle er hjertelig velkomne i Haugenstuahallen søndag 11. desember, kl. 17.30


0 Kommentar

Superlaget Rommen G95

Postet av Rommen Sportsklubb den 25. Nov 2016

Rommen høyt oppe i Europa!

Er du glad i eventyr så har du muligheten til å oppleve et virkelig et ved å klikke deg inn på loggen til Rommens G95. Det er et fotballeventyr som viser at virkeligheten kan overgå fantasien.

Hvem skulle trodd at en gjeng med småpjokker fra Stovner skulle utvikle seg til å bli av europeisk kvalitet! I Norge var de helt enestående i årene de herjet.

Rommen G95s blogg


0 Kommentar

Spilleliste

Postet av Rommen Sportsklubb den 25. Nov 2016

ALT KLART FOR ROMMENS DAG!

Hei folkens

Rommens Dag avvikles søndag 27. november 2016

Rommens Dag er det arrangementet hvor alle i klubben samles og blir avholdt innendørs i
Haugenstuahallen (v/Stovnerbanen/Haugenstua skole). Her spilles en interncup med helt spesielle regler, slik at årsklasse oppover og nedover kan møtes.

Det vil bli utdelt premier til alle deltagerne.

Følgende lag deltar:

Nystartet G2010 2 lag (Espen/Kissma/Varin)

Nystartet G2009 1 lag (Espen/Kissma/Varin)

G2009 1 lag (ansvarlig Hassan)

G2008 1 lag (ansvarlig Ferhat)

G2007 1 lag (ansvarlig Samson)

G2006 1 lag (ansvarlig Gado)

G2005 2 lag (ansvarlig Willy/Kissma)

J2004 1 lag (ansvarlig Jacob/Hai)

J2000 1 lag (ansvarlig Kofi)

De nystartede lagene fra 2010 til 2009 begynner ca kl 0915 med kamper
(oppmøte kl 0900).

Kort om reglene:

Det spilles 5er med futsalregler. Men hvis man møter eldre lag, spiller det yngste laget med en spiller mer pr antall år i forskjell. Hvis et av lagene leder med 3 mål eller mer, mister laget som leder en spiller for hvert tredje mål. Kampene skal vare i ca 2 x 7 minutter.

Det vil være kiosk i hallen.0 Kommentar

Innetrening i Haugenstuahallen

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Nov 2016

De nye spillerne som kom til Rommen i forbindelse med Vervekampanjen 2016 har hatt en liten pause i treningen. Men nå starter lagene i klassene 2009 og 2010 opp treningen igjen. I første omgang dreier det seg om en innetrening som forberedelse til spillernes første kamper som er på Rommens Dag. Rommens Dag avholdes søndag 27. november i Haugenstuahallen.

Treningen er i Haugenstuahallen søndag 20 november:

2010: kl. 16.00

2009: kl. 17.30


Velkommen!0 Kommentar

Hold av søndag 27. november

Postet av Rommen Sportsklubb den 15. Nov 2016

Som vanlig feirer vi oss selv på Rommens Dag med årets morsomste turnering. Det spilles i to klasser. De beste lagene i hver klasser vinner pokalene . . .


. . . men alle spillerne får premier for den fine innsatsen gjennom hele sesongen.


Alle gleder seg til Rommens Dag, og de som står i kø her er sikkert ekstra spente, det er noen av alle dem som kom til Rommen i årets vervekampanje. Rommens Dag blir deres første ordentlige fotballturnering


Rommens Dag er søndag 27. november i Haugenstuahallen. Oppmøte kl. 09.00 for de yngste lagene. Kampoppsett og tidspunkter legges ut på hjemmesidene mandag 21. november.


0 Kommentar

Et kort tilbakeblikk på sesongen 2016

Postet av Rommen Sportsklubb den 10. Nov 2016

I april hadde klubben «Kick-Off» og supertrikser Azun sparket igang 2016-sesongen


2015 var et godt år for Rommen SK. De to seniorlagene gjorde det bra. A-laget ble nummer 7 i sin avdeling, litt midt på treet resultatmessig, men utviklingen av laget var fint. B-laget klinte til og ble Rommens første seniorkretsmester.

Det hele lovet altså svært godt for 2016. Men det går ikke bestandig slik som forventet. A-lagets sesong ble mer ujevn enn vi forventet. Spillet gikk fra det helt brilliante til det begredelige. Vi slo Fagerborg, som lenge var avdelingsleder, to ganger. Den endelige vinneren, Heming, slo vi en gang. Vestli ble slått to ganger. Men som vanlig fikk vi juling av Grüner. Så det endte med en 6. plass, selv om vi lenge hadde heng på medalje. Med det resultatet sikret vi oss en fortsatt plass i 4. divisjon i 2017. En divisjon som blir mye skarpere i og med det nye seriesystemet som gjør at flere lag rykker ned fra 3. til 4. divisjon.

Det ble mange basketak for A-laget i løpet av sesongen. Dette er fra vårt første møte med avdelingsvinner Heming. Vi vant 2–1.


B-laget greide ikke å følge opp det flotte resultatet fra 2015. Det begynte ikke så bra med tap for Fjellstrand 2. Så ble det en fin uavgjort mot Ellingsrud og 4–2-seier over Rufus. Deretter ble det 7 strake tap og 2 uavgjorte før gutta klinte til med 11–0 over Nesodden 3! De to siste kampene endte med seier. Dermed klorte de seg fast i 7. divisjon.


Klubbens ledelse strakk seg langt for å hjelpe B-laget i mangel på keeper, styrelederen ble sendt i krigen. Her fra vårens oppgjør mot Ellingsrud som endte 2–2. Men Ellingsrud sto igjen som den store seierherren ved sesongens slutt, og vant avdelingen.


De eldste lagene i aldersbestemte klasser hadde vist mye god fotball tidligere. G19 ble nummer 5 i sin avdeling i 2015. G15 hadde vært et av klubbens aller beste lag. Begge lagene måtte trekkes fra serien i 2016! G19 før seriestart, mens G15 spilte noen få kamper før de måtte kaste inn håndkleet. Når det gjaldt resten av guttelagene gjennomførte de sesongen på en eksemplarisk måte. To lag deltok i Norway Cup i 3v3-turneringen.

G10 og G9 deltok i 3v3-turneringen under Norway Cup. Det var ikke bare motstanderen G10 her kjemper mot, men også et ufyselig vær.


Det er absolutt grunn til å applaudere for innsatsen spillerne og trenerne gjør i de yngre klassene . . .


. . . det er mange fine ferdigheter og stor kampvilje å se. Dette er fra oppgjøret mellom Rommen og Vålerenga i G8


Gruppa Jenter 2000/2001 (J16) består av 24 spillere. I serien stilte de med to 7er-lag J16-1 (litt spisset) og J16-2 (litt avslappet). Jentene har vist stor framgang siden de startet treningen på høsten 2014. J16-1 spilte mange gode kamper i 2016. Seier over Huk, og ikke minst uavgjort mot avdelingens sølvvinner Driv.

J16-2 spilte i samme avdeling som J16-1. Her var lag som Grei og Driv, så det ble noen nesestyvere for jentene. Men det var de innforstått med, og levde opp til «tap og vinn med samme sinn», og hadde det gøy og var like blide. Og det var det grunn til, for de kunne måle sin egen framgang gjennom sesongen. 15. april spilte de borte mot Dikemark og tapte 12–2. Drøyt to måneder senere, 24. juni, kom Dikemark til Rommensletta. Da ble resultatet 1–1.


Begge J16-lagene spilte i samme avdeling. Dermed ble det to innbyrdes oppgjør


J16 gjorde det også bra i Norway Cup og de hadde helt andre værforhold enn gutta. Her slipper de seg løs og jubler for seieren over Haddal i den første kampen et jentelag i Rommens farger har spilt i Norway Cup. I grunnspillet ble det en seier, en uavgjort og et tap. Det førte til B-sluttspill. Der ble de slått ut av Sykkylven.


J12 startet treningen vinteren 2015/2016. Det ble kort tid å trene på fram til seriestart mot Bøler i mai. Laget har to entusiastiske trenere som har fått jentene til å gjøre målbare forbedringer i løpet av sesongen. Laget startet med 8 spillere, som nå har økt til 17.

Blide, men litt spente jenter 2004 og trenerne Jacob og Hai før seriekampen mot Bøler 2


I neste kamp fikk jentene kjørt seg i forsvar mot HSIL


Ellers kan klubben si seg godt fornøyd med årets vervekampanje som var spesielt rettet mot 6- og 7-åringer. Kampanjen førte til over 40 nye medlemmer. Dessverre var det dårlig oppslutning fra jenter. Rommen vil være aktiv for å få flere jenter til å spille fotball og har inngått en samarbeidsavtale med Bydel Stovner om felles innsats for å få dette til. Jenter 2005 er under oppstarting.

I løpet av sesongen har det vært «Kick-Off» og Sommerfest. Og som vanlig blir det «Rommens Dag» i slutten av november. Nærmere bestemt søndag 27. november.


Vervekampanjen i 2016 rettet seg mot 6- og 7-åringer. De kom i haugevis og hadde det virkelig moro i ikke mindre enn 10 uker . . .


. . . foreldrene var med, og i tillegg til å glede seg over ungenes trening fikk de innføring i klubbens arbeid, og hva det vil si å ha unger som spiller organisert fotball.Rommens årlige sommerfest er et hyggelig selskap for klubbens medlemmer. Slik ble det også i år. Masse folk, god tid, avslappet, god mat, gøyale fotballkamper, ingen stress. Og når været ble så fint, var det bare å slenge seg ned i gresset og kose seg i fellesskapet.


Jentene og guttene fikk prøve seg mot hverandre


Det dannet seg en hyggelig, skravlete kø ved grillene


Så kunne jentene og alle de andre runde av dagen med et godt måltid og skravle litt om dagens opplevelser.


Det er ikke mulig å oppsummere sesongen uten å nevne supersupporterne. Folket som følger seniorlagene rundt på alle kamper, og gjør seg bemerket med flagg, tilrop og god oppførsel. De er utvilsomt et stort aktivum for Rommen SK:


Sammen skaper vi glede – gode minner for livet!
0 Kommentar

Årets vervekampanje går mot slutten

Postet av Rommen Sportsklubb den 29. Okt 2016

Årets vervekampanje har vært en suksess med hensyn til antall deltakere. Om det har vært en total suksess får vi svar på til våren når lagene skal begynne på seriespillet.

Litt skuffende er det dog at det har vært så få jenter. Trøsten er at de jentelagene vi har jobber godt, og at et lag med jenter født i 2005 er under oppbygging.

Den siste dagen med åpen trening er delt i to, slik som forrige helg:

De som er født i 2010 trener i Haugenstuahallen søndag 30. oktober, kl. 16.00–17.00

De som er født i 2009 trener på Rommensletta mandag 31. oktober, kl. 18.00–19.00

Det videre opplegget med treningstider og -steder vil bli meddelt på disse dagene.


0 Kommentar

A-laget avslutter serien mot Vollen

Postet av Rommen Sportsklubb den 27. Sep 2016

Er superfansen like fornøyde etter at Rommens A-lag i kveld (tirsdag 27. september, kl. 20.15) har spilt årets siste seriekamp mot Vollen på Rommensletta? Det kan bli en tøff kamp, særlig mot været. Yr sier det blir godt med regn og vind, så ta på passende klær.

Vollen ligger ett poeng foran oss. Det gjør også Majorstuen, som forhåpentligvis ikke får mer enn ett poeng mot Korsvoll 2. Hvis Rommen så slår Vollen blir vi nummer tre. Litt hvis og men . . . ! Spennende blir det, og vi minner om at vi slo Vollen 1–3 i sommerens oppgjør.


0 Kommentar

B-laget i siste og avgjørende seriekamp mot Haugerud

Postet av Rommen Sportsklubb den 26. Sep 2016

I kveld, mandag 26. september, spilles den attende og siste serierunde i B-lagets avdeling i 7. divisjon. Alle kampene spilles kl. 20.15. Rommen spiller borte mot Haugerud på Haugerud kunstgress, og sikrer seg mot nedrykk ved å minst spille uavgjort. Skulle vi tape og Rufus slå Ørn Kristiania rykker vi ned.

Normalt burde Rommen greie denne oppgaven, men hva er normalt i fotball . . . ?


0 Kommentar

Viktige oppgjør for Rommens A- og B-lag

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Sep 2016


Rommens seniorlag er inne i en spennende sluttspurt i årets serie. Begge har igjen to kamper – og har avansemuligheter på tabellen.

B-laget møter Ørn Kristiania på Rommensletta i kveld (mandag), kl. 20.15. Dette blir en tøff match for oss, hvis vi ser på tabellplasseringen – og ikke minst det forrige møtet mellom lagene. Da vant Ørn Kristiania 7–0. Men Rommen har hevet seg i det siste. Og en seier vil kunne gi klatring på tabellen. En fordel er det også at vi har en betydelig bedre målforskjell enn Rufus og Haugerud som ligger foran oss. Haugerud møter vi i siste runde. Det skjer på Haugerud kunstgress mandag 26. september kl. 20.15.

A-laget reiser i morgen (tirsdag) i vesterled for å møte Fagerborg. Kampen spilles på Marienlyst kunstgress kl. 18.30. Fagerborg ligger på 2. plass, akkurat utenfor vår rekkevidde. Men vi har reelle muligheter til å bli nummer tre. Foran oss ligger Vollen og Majorstuen, begge med 37 poeng. Vi har 36. Vollen har 28 plussmål, Majorstuen 14, Rommen 16. Det er med andre ord svært tett og svært spennende, og spisser seg fram mot siste runde hvor Rommen møter Vollen. Det er på Rommensletta tirsdag 27. september, kl. 20.15. I den første kampen mellom lagene i vår slo Rommen Vollen med 3–1.
0 Kommentar

Vervekampanjen: Trening mandag 19. september

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Sep 2016

De første tre treningsdagene i årets vervekampanje har vært en suksess! Kampanjen har vært rettet mot jenter og gutter født i 2009 og 2010. Og etter de tre første treningsdagene er det allerede 30 stykker som har meldt seg inn i Rommen SK.

Den neste treningsdagen er på Rommensletta mandag 19. september, kl. 18.00–19.00.

Dette er den fjerde dagen, og skulle vært den siste. Men det arbeides med å få til ytterligere noen gratis mandagstreninger i september/oktober. Det er jo så fint vær – og så gøy å lære å spille fotball!

Nærmere beskjed om eventuelt flere treningsdager gis mandag.

Har du en venn eller flere så ta dem med på gratis fotballtrening i Rommen SK!


0 Kommentar

Rommen A møter Grüner

Postet av Rommen Sportsklubb den 6. Sep 2016

Ja, du kommer vel og ser A-laget spille mot Grüner på Rommensletta kunstgress kl. 18.30, i dag tirsdag 6. august?

Dette er en kamp som bør gi 3 poeng til Rommen. Men, det er greit å være nøktern: Vi har opp gjennom årene hatt mange dårlige opplevelser med Grüner. Blant annet tapte vi 3–1 i vårt første møte i vår!

Det er hyggelig om du kommer og støtter laget vårt: ROMMEN SK!


0 Kommentar

HUSK: Trening for dem som vil lære å spille fotball

Postet av Rommen Sportsklubb den 2. Sep 2016

Det var svært mange første- og annenklassinger som hadde møtt fram til den første treningsdagen i årets Vervekampanje.

Mandag 5. september er dere alle velkommen til dag 2. Ta gjerne med en venn eller flere. Treningen starter kl. 18.00 og varer til kl. 19.00.


Til foreldrene:

Foreldrene – og andre interesserte – samles i klubbhuset for å bli bedre kjent med Rommen SK og klubbens tilbud til de fotballinteresserte. Hva koster det å være med i klubben? Hva kreves det av barna og foreldrene? Hva får de igjen?

Møtet starter kl. 18.15.

Velkommen!


0 Kommentar

G2009 har vært på turnering

Postet av Rommen Sportsklubb den 29. Aug 2016


Skedsmo har arrangert turneringen «Små føtter» i ca. 30 år. Tradisjon altså. Det er en femmerturnering på kunstgress for jenter og gutter i alderen 7–10 år.

Rommen deltok i år med et lag, G2009. Det er en morsom turnering, men litt hektisk. Alle kampene spilles på en dag. Gutta våre spilte søndag 28. august. De spilte 4 kjempegode kamper. Som det ofte gjør i disse årsklassene ble det mange mål:

Rommen vs Skedsmo Antiloper 11–2

Rommen vs Skedsmo Leoparder 12–5

Rommen vs Vålerenga Warriors 4–5

Rommen vs LSK Ravn 5–3


Godt jobba!0 Kommentar

Seniorlagene starter langspurten

Postet av Rommen Sportsklubb den 29. Aug 2016

B-laget er først ute av seniorlagene. Mandag 29. august møter de OSI 3 kl. 18.30 på Domus Athletica.

Rommen ligger sist på tabellen. Målet er å klatre for å unngå nedrykk. Seier vil gi et trinn opp. Men det kan bli tøft, OSI 3 ligger på 2. plass.


A-laget spiller tirsdag 30. august mot Korsvoll 2. Kampen starter kl. 20.15 på Korsvoll kunstgress.

Laget har som mål å klatre slik at de er sikret plassen i divisjonen. De ligger på 6. plass med kort vei oppover. Korsvoll 2 ligger nest sist, mye takket være en elendig bortestatistikk. De har tapt alle ni kampene. Poengene har de hentet hjemme.


0 Kommentar

Er du født i 2009 eller 2010 les hvordan du kan lære å spille fotball

Postet av Rommen Sportsklubb den 28. Aug 2016

Mandag 29. august, kl. 18.00–19.00, starter vi trening for jenter og gutter i årsklassene 2009 og 2010.

Spillerne instrueres av klubbens kyndige instruktører. Treningene går over fire mandager:
29. august, 5. september, 12. september og 19. september.

Alle må ha med seg foreldre for å være med på treningene.


Kom og ha det gøy med oss i Rommen SK!
0 Kommentar

A-laget møter Fossum

Postet av Rommen Sportsklubb den 23. Aug 2016


Endringene i seriesystemet til neste år har bidratt til en ekstra hard kamp om å bli blant de øverste lagene i avdelingen. Det er mange lag som kommer til å rykke ned. Spissingen av divisjonene gjør at det blir ekstra tøft å rykke opp igjen i årene som kommer.

Kveldens kamp mot Fossum fra Bærum er en viktig kamp for begge lag. Vi er tabellnaboer. Fossum ligger på 7. plass med 24 poeng. Rommen ligger på 6. plass med 27 poeng. En seier for oss vil øke avstanden, samtidig som vi stadig er med i kampen om de aller øverste plassene – og ikke minst, vi får revansje for
3–1-tapet i våres.

Er vi heldige får vi litt hjelp av Vestli i kveld. Ved å slå Vollen som ligger på plassen foran oss, vil vi passere dem.

Møt opp på Rommensletta til forholdsvis tidlig kampstart kl. 18.30.0 Kommentar

Ny uke, nye muligheter for seniorlagene

Postet av Rommen Sportsklubb den 15. Aug 2016B-laget:

Mandag 15. august møter B-laget Rufus på Ekeberg 2, kl.18.30

Rufus ligger bare 3 poeng foran oss, og er et lag vi absolutt bør ta poeng fra. Flere av gutta som spilte på 95-laget har meldt seg til tjeneste igjen for Rommen.

A-laget:

Tirsdag 16. august møter A-laget Oppsal 2 på Trasop kunstgress, kl. 20.15.

Avdelingen er voldsomt tett og spennende. Oppsal 2 ligger på 3. plass. Rommen ligger på 6. plass, men bare 2 poeng bak.


0 Kommentar

Så er det guttas tur i Norway Cup

Postet av Rommen Sportsklubb den 5. Aug 2016


Rommens jenter har hatt noen flotte dager her på Ekebergsletta og andre Norway Cup-arenaer i uka som er på hell. Klubben har ikke med noen guttelag i den vanlige turneringen i år. Men lørdag stiller vi med to lag i 3v3. Dette er en «ny» spilleform, som har blitt utrolig populær i de siste årene. Den er beregnet for de yngste klassene. Lagene spiller på små baner og med små mål. Det er 3 utespillere, ingen keeper. Hensikten er å gi spillerne mye ballkontakt, slik at de utvikler sine ballferdigheter. Det blir vel så som så med formasjoner, men det blir høyt tempo, dueller og mye moro.

Norway Cup har tatt 3v3 opp på programmet for første gang i år. Rommen har med to lag, G 2006 og G 2007. Lagene spiller alle sine kamper lørdag 6. august.


Her er oppsettet for Gutter 2006:

KampBaneLag 1Lag 2
kl 1110 – Lørdag 06/08
kamp 1Bane B7Brandbu IF 2 (Gutter 2006)Grüner IL 1 (Gutter 2006)
kamp 2Bane B8Rommen SK (Gutter 2006)Fet 4 (Gutter 2006)
kamp 3Bane B9Oppegård IL 4 (Gutter 2006)FC Høyenhall (Gutter 2006)
kl1210 – Lørdag 06/08
kamp 4Bane B7Grüner IL 1 (Gutter 2006)Rommen SK (Gutter 2006)
kamp 5Bane B8Brandbu IF 2 (Gutter 2006)Oppegård IL 4 (Gutter 2006)
kamp 6Bane B9Fet 4 (Gutter 2006)FC Høyenhall (Gutter 2006)
kl1310 – Lørdag 06/08
kamp 7Bane B7Brandbu IF 2 (Gutter 2006)Fet 4 (Gutter 2006)
kamp 8Bane B8Rommen SK (Gutter 2006)FC Høyenhall (Gutter 2006)
kamp 9Bane B9Grüner IL 1 (Gutter 2006)Oppegård IL 4 (Gutter 2006)
kl 1510 – Lørdag 06/08
kamp 10Bane B7Fet 4 (Gutter 2006)Oppegård IL 4 (Gutter 2006)
kamp 11Bane B8Grüner IL 1 (Gutter 2006)FC Høyenhall (Gutter 2006)
kamp 12Bane B9Brandbu IF 2 (Gutter 2006)Rommen SK (Gutter 2006)
kl 1610 – Lørdag 06/08
kamp 13Bane B7Brandbu IF 2 (Gutter 2006)FC Høyenhall (Gutter 2006)
kamp 14Bane B8Fet 4 (Gutter 2006)Grüner IL 1 (Gutter 2006)
kamp 15Bane B9Rommen SK (Gutter 2006)Oppegård IL 4 (Gutter 2006


Og her er Gutter 2007:

KampBaneLag 1Lag 2
kl 1130 – Lørdag 06/08
kamp 1Bane B1Oppegård IL 4 (Gutter 2007)Fet 1 (Gutter 2007)
kamp 2Bane B2Rommen SK (Gutter 2007)Klemetsrud IL 7 (Gutter 2007)
kamp 3Bane B3Hasle-Løren IL 4 (Gutter 2007)Bækkelagets SK 1 (Gutter 2007)
kl 1230 – Lørdag 06/08
kamp 4Bane B1Fet 1 (Gutter 2007)Rommen SK (Gutter 2007)
kamp 5Bane B2Oppegård IL 4 (Gutter 2007)Hasle-Løren IL 4 (Gutter 2007)
kamp 6Bane B3Klemetsrud IL 7 (Gutter 2007)Bækkelagets SK 1 (Gutter 2007)
kl 1330 – Lørdag 06/08
kamp 7Bane B1Oppegård IL 4 (Gutter 2007)Klemetsrud IL 7 (Gutter 2007)
kamp 8Bane B2Rommen SK (Gutter 2007)Bækkelagets SK 1 (Gutter 2007)
kamp 9Bane B3Fet 1 (Gutter 2007)Hasle-Løren IL 4 (Gutter 2007)
kl 1530 – Lørdag 06/08
kamp 10Bane B1Klemetsrud IL 7 (Gutter 2007)Hasle-Løren IL 4 (Gutter 2007)
kamp 11Bane B2Fet 1 (Gutter 2007)Bækkelagets SK 1 (Gutter 2007)
kamp 12Bane B3Oppegård IL 4 (Gutter 2007)Rommen SK (Gutter 2007)
kl 1630 – Lørdag 06/08
kamp 13Bane B1Oppegård IL 4 (Gutter 2007)Bækkelagets SK 1 (Gutter 2007)
kamp 14Bane B2Klemetsrud IL 7 (Gutter 2007)Fet 1 (Gutter 2007)
kamp 15Bane B3Rommen SK (Gutter 2007)Hasle-Løren IL 4 (Gutter 2007)

0 Kommentar

Fotballens sommerferie går mot slutten

Postet av Rommen Sportsklubb den 28. Jul 2016

Gibril og Yaw ønsker velkommen til årets høstsesong. Bildet er ikke tilfeldig valgt. Det er fra vårens møte med Vestli, som blir denne sesongens første motstander


Alle ting tar en ende, også sommerferier, selv om det kanskje ikke synes slik når de starter og man synes å ha en uendelig rekke, lange, late, deilige dager foran seg.

Men for oss som er litt opptatt av fotball er det mye å glede seg til også etter ferien. En morsom innledning får vi allerede kommende uke med Norway Cup. Det er et yrende liv og en utrolig idrettsglede man får oppleve på Ekebergsletta og de andre arenaene. Har du anledning bør du absolutt ta en tur og se Rommens jenter spille. Lørdag 6. august har vi også med 2 guttelag i 3v3.

Og så: Uka etter Norway Cup starter seniorene seriespillet. Først ute er Rommen 2. Mandag 8. august drar de borti veien for å møte avdelingsleder Ellingsrud kl. 20.15. Rommen er sist på tabellen, så en skulle tro det blir rått parti. Men faktum er at i vårsesongen spilte lagene uavgjort 2–2. Det svinger i fotball, og vi minner om at Rommen etter den strålende sesongen i fjor, hvor de ble kretsmestere, ble tippet som vinnere av syvende divisjon i år. Potensialet er der, så nå får vi se om de får det ut i høst.Rommen SK 2, fjorårets seriemestere i 8. divisjon. Hva kan de få til i 7. divisjon?


Dagen etter: Tirsdag 9. august, kl. 20.15, kommer Vestli på besøk til Rommensletta for returoppgjøret mot Rommens A-lag. I vår møtte lagene hverandre på Veitvetbanen på grunn av rehabiliteringen av Jesperudjordet. Den kampen vant Rommen 3–1. Avdelingen vår er jevn. Rommen ligger på 6. plass, men det er bare 6 poeng opp til avdelingsleder Heming. Vestli ligger å 9. plass, 7 poeng bak Rommen. Det skal bli spennende å se hvordan lagene har taklet sommerferien, og om det er noen endringer i styrkeforholdet dem imellom.0 Kommentar

Like før Norway Cup 2016

Postet av Rommen Sportsklubb den 26. Jul 2016

Lørdag 30. juli er det åpning av årets Norway Cup. Sjekk hjemmesidene til Norway Cup for tidspunkter og andre nyttige opplysninger her.

Rommen stiller med jentelag i klasse 15/16 år, 7er. De spiller sin første kamp søndag kl. 11.00.

Spilleplan Gruppe 10.

Rommen har også med 2 guttelag. De spiller i systemet 3v3. Dette systemet som er beregnet for de yngste, er blitt veldig populært de siste årene, og det er naturlig at det nå har fått sin plass også i Norway Cup.

Alle kampene til Rommens lag i 3v3 spilles lørdag 6. august på Ekebergsletta. Vi kommer tilbake med nærmere omtale.0 Kommentar

Opplading til Norway Cup 2016

Postet av Rommen Sportsklubb den 13. Jul 2016


I år stiller Rommen for første gang med et jentelag i Norway Cup. Jentene spiller i klasse U – jenter 7-er, 15/16 år, Gruppe 10. Her møter de Saltdalkameratene FK, Sylling IF, Haddal IL. Spilleplan Gruppe 10. OBS: Legg merke til at jentene spiller på forskjellige baner.

Rommen har også med to lag i 3v3. Det er gutter 9 og 10 år. 10-åringene spiller i 3v3 gutter 10 år, gruppe 2. De møter Oppegård IL 4, Grüner Fotball IL 1, Brandbu IF 2, Fet 4, Høyenhall FC. Spilleplan Gruppe 2.

9-åringene spiller i 3v3 gutter 9 år, gruppe 4. De møter Bækkelagets SK1, Klemetsrud IL 7, Hasle-Løren IL 4, Fet 1, Oppegård IL 4. Spilleplan Gruppe 4.

Alle kampene til Rommens lag i 3v3 spilles lørdag 6. august på Ekebergsletta.

Det er ennå en god del dager til turneringen begynner, så husk det kan være endringer i spilleoppsett og motstandere. Sjekk derfor om det har blitt endringer når Norway Cup starter.


Rommens spillere har hatt mye moro og mange gode resultater i Norway Cup. Og det får helt sikkert også årets deltakere. Det er bare å begynne å glede seg!


0 Kommentar

Innkalling til vårsesongens siste kamp

Postet av Rommen Sportsklubb den 27. Jun 2016

Denne perlen vil vi gjerne ha reprise på når A-laget reiser til Hemingbanen. Scoringen er Gorans fantastiske skudd fra drøye 30 meter i det første oppgjøret mot Heming i år. Den fastsatte resultatet til 2–1.

A-lagets siste kamp før ferien er mot Heming på Hemingbanen tirsdag 28. juni, kl. 20.15.

Heming ligger på 2. plass på tabellen. De har 27 poeng og 32 plussmål. Rommen ligger på 4. plass med 24 poeng og 10 plussmål. Det er lite trolig vi scorer 23 mål og går forbi dem, men en seier bringer oss helt opp i ryggen på dem.

Vel møtt til en hyggelig kveld på vestkanten!


0 Kommentar

Kamper i uke 25

Postet av Rommen Sportsklubb den 17. Jun 2016


En varierende vårsesong går mot slutten. Sportslig har det, slik det skal være, vært noen nedturer og mange oppturer. Seniorlagene har stått litt på ytterpunktene: A-laget med noen skuffende resultater, men etterhvert med en sterkt stigende tendens, og er nå inne i tetstriden. B-laget har ikke vært i nærheten av fjorårets gode sesong, men henger med.

Ellers har vi måttet avvikle G15. Det var synd fordi vi nå ikke har noe 11er-lag utenom seniorlagene. På den annen side kan vi glede oss over en god tilstrømming av spillere i de yngste klassene. Og så har vi fått lag i J12, og det er to lag i J16.


Kampene

B-laget: Mandag 20. juni, kl. 20.15, Rommensletta, kommer Fjellstrand 2 på besøk. Vi møtte dem i årets første seriekamp, og tapte stygge 7–1. Den må vi revansjere.

A-laget: Tirsdag 21. juni, kl. 20.15, Rommensletta, kommer Majorstuen på besøk. I årets første møte spilte vi uavgjort 1–1.

Tirsdag 28. juni, kl. 20.15 er A-laget i vesterled for å møte Heming på Heming kunstgress. I det første møtet vant Rommen 2–1.

Begge disse lagene ligger foran Rommen på tabellen. Det bør vi rette på!


Alle de yngste lagene spiller sin siste kamp i uke 25. Oversikten nedenfor viser den offisielle terminlista. Vær oppmerksom på at det tidligere har vært noen omberammelser vi ikke har fått beskjed om. Ta kontakt med lagets trener før du drar på kampen du ønsker å se.

G12: Mandag 20. juni, kl. 19.10, Kringsjå gress 7er mot Lyn 6.

J12: Tirsdag 21. juni, kl. 19.00, Løren kunstgress 9er/7er B mot Hasle-Løren 2

G11: Tirsdag 21. juni, kl. 19.10, Trasop kunstgress 7er mot Oppsal 8

G8-2: Onsdag 22. juni, kl. 18.30, Myrerfeltet 5er A mot Kjelsås 3

G10: Onsdag 22. juni, kl. 18.00, Rommensletta 5er A mot Årvoll 6

G8-1: Fredag 24. juni, kl. 18.30, Årvoll hockey kunstgress 5er B mot Årvoll 6

J16-2 og J16-1 inviterer nok en gang til «Damenes aften» på Rommensletta:

Fredag 24. juni, kl. 19.00 kommer Dikemark på besøk til J16-2

Fredag 24. juni, kl. 20.15 kommer Huk på besøk til J16-1


Så er det sommerferie!

Noen lag har meldt seg på Norway Cup, som er i overgangen juli/august. Dette kommer vi tilbake til. Ellers starter serien opp igjen for de yngste siste uka i august.


0 Kommentar

Seniorfotball mandag 13. og tirsdag 14. juni

Postet av Rommen Sportsklubb den 13. Jun 2016

To tette nabooppgjør på Rommensletta:

Mandag 13. juni kl. 20.15 kommer Haugerud på besøk for å kjempe mot Rommen 2. Rekruttlaget vårt har slitt litt i det siste. Får vi se en bedring i denne kampen?

Tirsdag 14. juni barker Oslo City og Rommen A sammen kl. 20.15. Dette blir et tett nabo- og revansjeoppgjør. Rommen tapte 2–1 i den første kampen mot Oslo City. Dette betyr at vi er halvveis i årets serie.


0 Kommentar

Invitasjon til «Damenes aften»

Postet av Rommen Sportsklubb den 3. Jun 2016

Begge våre jentelag i J16 skal spille seriekamper fredag 3. juni:

Kl. 19.00: Rommen 2 ønsker Huk velkommen. Huk er nr 3 på tabellen. Rommen er nr 7

Kl. 20.15: Rommen 1 ønsker Dikemark velkommen. Dikemark er nr 4. Rommen er nr 6


Dette tror vi blir en riktig trivelig aften i solskinnet på Rommensletta


0 Kommentar

Storfint besøk på Rommensletta i kveld

Postet av Rommen Sportsklubb den 31. Mai 2016

Rommens A-lag får besøk av avdelingsleder Fagerborg i kveld (tirsdag 31. mai) kl. 20.15 på Rommensletta.

Fagerborg har vært gode i den første delen av sesongen. De har vunnet 7 kamper og tapt 2. Det betyr at de har 21 poeng, og målscoren er 31–15.

Rommen har vært litt mer variabel i prestasjonene i år og fordelt sine 9 kamper på 3 seire, 3 uavgjort og 3 tap. Målscore 19–19.

Det vi vet er at Rommen har mye mer inne. De har tidligere vist at de liker store anledninger. Kampen i kveld er en slik stor anledning, og Fagerborgs skalp vil være flott å ha på CVen!


0 Kommentar

Kommende fotballkamper, nå i solskinn

Postet av Rommen Sportsklubb den 26. Mai 2016

Forhåpentligvis blir det mange lykkelige rommenspillere å se i kamper de første dagene


Fredag 27/5:

J16-1: Bjørndal–Rommen SK, kl. 19.00 på Bjørndal kunstgress 2 9/7er B

J16-2: Rommen SK–Driv, kl. 19.00 på Rommensletta 4


Lørdag 28/5:

Senior A: Abildsø–Rommen SK, kl. 15.00 på Abildsø kunstgress


Mandag 30/5:

G12: Rommen SK–Kolbotn 7, kl. 19.00 på Rommensletta 4

Senior B: Rommen–Ski 2, kl. 20.15 på Rommensletta kunstgress


God fornøyelse – glem paraplyen!0 Kommentar

Rommen A reiser til Dæl'enga i dag

Postet av Rommen Sportsklubb den 24. Mai 2016


Rommens A-lag reiser for å møte Grüner på Dælenenga kl. 20.15 i dag (tirsdag 24. mai)

Grüner ligger nest sist på tabellen. Vi har hatt problemer med dem tidligere, men bør ha en fair sjanse til å ta hjem 3 poeng i kveld0 Kommentar

Våte fotballdrømmer

Postet av Rommen Sportsklubb den 23. Mai 2016


Det ser ut til å bli noen fuktige fotballkamper i ukas to første dager


Mandag 23/5:

J12: Oppsal–Rommen SK, kl. 18.00 på Trasop kunstgress 7er

G8-2: Sagene–Rommen SK, kl. 18.00 på Bjølsenfeltet 5er C

G12: Kolbotn–Rommen SK, kl. 19.00 på Tømte 7er 01

Senior B: Nesodden 3–Rommen SK kl. 20.15 på Nesodden kunstgress


Tirsdag 24/5:

G8-1: Grei–Rommen SK, kl. 18.00 på Grei grus 5er B

Senior A: Grüner–Rommen SK kl. 20.15 på Dælenengen kunstgress


God fornøyelse – husk paraply!0 Kommentar

Hvem er best: Rommen J16 eller Rommen J16?

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Mai 2016

Rommens eldste jenter stiller med to lag i årets serie, og de spiller i samme avdeling. Fredag 13. mai møter de hverandre i kamp. Den spilles på Rommensletta kl. 19.00.

Returoppgjøret skjer på samme sted fredag 2. september kl. 18.30. Da blir det interessant å se hvordan de har utviklet ferdighetene i løpet av sommeren.


0 Kommentar

Rommen senior A møter Korsvoll 2

Postet av Rommen Sportsklubb den 10. Mai 2016

I årets 7. serieomgang kommer Korsvoll 2 på besøk på Rommensletta. Laget ligger helt på bunn av tabellen (nr. 12) med 3 poeng, målforskjell 11–18.

Rommen ligger litt høyere: 8. plass med 8 poeng og målforskjell 11–11.


0 Kommentar

Ny uke – nye, spennende fotballkamper

Postet av Rommen Sportsklubb den 9. Mai 2016

Det blir mange fine kamper å juble for i kommende uke:


Mandag 9/5:

J12: HSIL–Rommen SK, kl. 19.00 på Høybråten

Senior B: Rommen SK–OSI 3, kl. 20.15 på Rommensletta

Tirsdag 10/5:

Senior A: Rommen SK–Korsvoll 2, kl. 18.30 på Rommensletta

G11: Skeid 6–Rommen SK, kl. 19.00 på Nordre Åsen 2 kunstgress

Onsdag 11/5:

G10: Rommen SK–KFUM 3, kl. 18.00 på Rommensletta

Torsdag 12/5:

G8: Skeid 5–Rommen SK G8-1, kl. 18.00 på Nordre Åsen 2 kunstgress

Fredag 13/5:

J15/16: Rommen SK 1–Rommen SK 2, kl. 19.00 på Rommensletta

Lørdag 14/5:

G9: Rommen SK–KFUM 3, kl. 12.00 på Rommensletta

G7: I denne klassen vil det bli spilt turneringer i stedet for enkeltkamper. Oppsettet for hele sesongen er ikke klart. Den første turneringen spilles på Valle Hovin:

Kampene går på KGB2, kunstgressbanen nærmest Vallhall. Det deles opp i 3 stk 5v5 baner på den ene halvdelen med 7-er mål.

Standard 5v5 regler med lavt press ved utspill fra keeper.

Kampene varer 20 min uten pause.


Bane 1

Bane 2

Bane 3

9:00

Warriors

Veitvet

VIF mix

Rommen SK

Frigg 1

Grorud

9:30

Warriors

Rommen SK

Lindeberg

Grorud

Veitvet

Frigg 1

10:00

Warriors

Grorud

VIF mix

Frigg 1

Rommen SK

Frigg 2

10:30

VIF mix

Frigg 2

11:00

Warriors

Frigg 1

VIF mix

Lindeberg

Veitvet

Rommen SK

11:30

Warriors

Frigg 2

Rommen SK

Lindeberg

Veitvet

Grorud

12:00

Frigg 2

Grorud

Lindeberg

Warriors

VIF mix

Veitvet


Søndag 15/5:

G8: Lille Tøyen–Rommen SK G8-2, kl. 18.00 på Caltexløkka


God fornøyelse!


0 Kommentar

Tirsdag 3. mai blir en travel dag for Rommens spillere

Postet av Rommen Sportsklubb den 2. Mai 2016

HJEMMEKAMP:

J12 spiller sin aller første seriekamp. De møter Bøler 2 på kunstgresset kl. 19.00.


BORTEKAMPER:

G9 spiller mot Årvoll 3 på Årvoll hockey kunstgress 5er A kl. 17.00.

G12 spiller mot Oppsal på Trasop kunstgress 7er kl. 19.10.

Senior A spiller mot Fossum på Fossum kunstgress kl. 20.15.


0 Kommentar

Rommen møter Oppsal 2

Postet av Rommen Sportsklubb den 26. Apr 2016

På'n igjen!

Det er hektiske tider for fotballengasjerte. A-laget hadde resultatmessig suksess i nabooppgjøret mot Vestli. I kveld kommer Oppsal 2 på besøk til Rommensletta. Da får vi se om A-lagets spill er blitt morsommere enn mot Vestli.

Oppsal 2 åpnet sesongen med solide 10–2 mot Abildsø. Så ble det to tap. Først 4–2 for Fossum, så 2–1 for Korsvoll 2. I den siste kampen slo de Grüner 2–0. Oppsal 2 ligger på 6. plass.

Rommen har tapt 2–1 for Oslo City, spilt uavgjort mot Majorstuen 1–1, slått Heming 2–1 og Vestli 3–1. Det gir en 3. plass på tabellen.

Kampstart kl. 18.30.


0 Kommentar

To Rommenlag i aksjon mandag 25. april

Postet av Rommen Sportsklubb den 24. Apr 2016

Rommen G12 spiller sin første seriekamp på Rommensletta kl. 19.00. Dette laget har hatt noen fine år, og det skal bli gøy å se hvordan de har utviklet seg i løpet av vinteren. De møter Norstrand 3.

Rommen 2 Seniorer møter Rufus i sin tredje seriekamp. Den kampen spilles på Rommensletta kl. 20.15. Før seriestart var Rommen 2 rangert topp, odds 2,50, i denne avdelingen. Rufus var tippet sist, odds 40,0. Nå er det slik at Rufus i øyeblikket ligger foran Rommen på tabellen. Slår vi dem går vi forbi.


0 Kommentar

Kl. 20.15: Nabooppgjøret Vestli IL mot Rommen SK

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Apr 2016


Kampen er altså i dag, tirsdag 19. april på Veitvetbanen. Det er nesten to timer til, så du rekker det!

Vestli har åpnet serien veldig bra, ligger på 2. plass. Rommen ligger litt lenger ned på tabellen.

Dette blir et tett og hardt prestisjeoppgjør!


0 Kommentar

Uke 16: De yngste starter seriespillet

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Apr 2016

Nå begynner gladkampene!

De eldste spillerne fra 15 år til seniorer er i full gang. Denne uka begynner flere av de yngste lagene.

G8-2 er først ute. De starter mandag 18. april, kl. 18.00 på Rommen grus (Vestlibanen ved Rockefabrikken). Motstander er Kjelsås 3.

G8-1 venter til torsdag 21. april, kl. 18.00 også på Rommen grus. Motstander er Årvoll 6.

G10 spiller første kamp tirsdag 19. april, kl. 18.00 på Årvoll hockey kg 5er A. Motstander er Årvoll 6.

G11 begynner onsdag 20. april, kl. 19.00 på Rommensletta kunstgress. Motstander er Oppsal 8.

J12 er vårt nye jentelag. De begynner tirsdag 19. april, kl. 19.00 på Rommensletta kunstgress. Motstander er Hasle-Løren 2.


God fornøyelse!


0 Kommentar

Rommen A møtte Heming

Postet av Rommen Sportsklubb den 17. Apr 2016

Goran avgjorde kampen med denne perlescoringen!


Før 3. runde i serien var det Heming som ledet avdelingen etter to seire. Vi hadde en mistanke om at motstanderne ikke var allverdens. Dessuten har Hemings seniorlag vært ganske alminnelige. Starten mot Rommen tilsa heller ikke noe annet. Nå viste ikke Rommen noen storveies fotball heller. Det ble mye på tvers på midtbanen. Og der står det som kjent ikke noen mål. Det ble med andre ord dørgenes kjedelig for nøytrale tilskuere. Selv vi som er subjektive og alltid kan føle på en viss spenning om utfallet – uansett spillkvalitet – så fram til pause med kaffe og vafler, og trodde det kanskje ble dagens høydepunkt.

Etter femten minutter uten fotball, var vi igjen gira og trodde at alt ble bedre i annen omgang. Det gjorde det ikke – til å begynne med. Men så begynte det å ta av – og de siste ti minuttene var fylt med dramatikk og mål i lange baner. Jeg hadde gladelig betalt rause inngangspenger bare for å oppleve de minuttene. Dette var på høyde med Liverpools innspurt mot Dortmund.

Les referat på Rommen SK fan-page


Rommen ønsket Heming velkommen til RommenslettaDommeren ser ut til å blunde litt. Men han drømte nok ikke om de problemene han skulle få senere i kampen


Veldig mye foregikk på midtbanen, uten noen konstruktive resultater. Bortsett fra at det ikke ble noen målMen her har Rommen fått frispark i fin posisjon og Ali A kliner til . . .


. . . keeperen er på, og ballen går høyt overNærkontaktfotball, såkalt sandwichDet ble en del friske løp i løpet av kampenHelt mot spillets gang, som var at kampen ville bli målløs, fikk Heming satt inn en ball til 0–1I annen omgang, som viste tegn til bedring i spillet, satte Rommen denne ballen hårfint overRommen står i kø i forsøkene på å score . . .. . . og her lykkes de. Ballen går over målstreken . . .. . . og sitter i notaHeming gir ikke opp. Michael får prøve seg som sprellemann. Rett etter dette setter Goran praktfullt inn Rommens seiersmålOg så begynner dramatikken (og komikken). Det dyttes og kjeftes og deles ut gule og røde kort i høyt tempo. Hvis du ønsker å vite hvorfor må du spørre dommeren. Får du et vettug svar så meddel meg det etterpåNåvel, Rommen holdt Heming unna og kunne innkassere tre kjærkomne poeng


Rommens gutter har det i seg, det så vi klart ifjor – det er bare om å gjøre å få ut kvaliteten i hver kamp. Neste mulighet til å oppleve A-laget er i nabooppgjøret mot Vestli IL på Veitvetbanen tirsdag 19. april kl. 2015.


0 Kommentar

Rommen SK presenterte seg

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Apr 2016

Svein hadde ansvaret for Rommen SKs stand på Stovner Frivilligsentrals åpne dag for familier. Den åpne dagen var lørdag 16. april.

Hensikten med arrangementet var å fortelle Bydel Stovners beboere hvilke muligheter som finnes for aktiviteter i bydelen. Det viser seg dessverre at det er svært mange som ikke kjenner til tilbudene fra idrettslag og andre lag og foreninger som er i nærmiljøet.

Det har vært noen møter og Work-shops hvor de frivillige organisasjonene og Bydel Stovner har deltatt. Målet er å utarbeide en melding om frivillighet etter et vedtak i bydelsutvalget.

Møtevirksomheten medførte også til den åpne dagen hvor Rommen SK deltok med en stand. Mange barn og foreldre hadde spørsmål om fotball og hvordan de kunne starte med fotball hos oss. Rommen SK, Vestli IL og Stovner bokseklubb hadde et rom for seg selv. Her var det full fart fra 1200 til 1400.

Svein, som har stor erfaring fra stands for Rommen SK, sier at dette antagelig er den beste og mest givende han har vært med på.

Disse gutta deltok i en balansekonkurranse som ble holdt på vår stand. Klubbens gamle storspiller, Rune Gulbrandsen påser fra bakgrunnen at alt går riktig for seg.


0 Kommentar

A-laget møter avdelingsleder Heming

Postet av Rommen Sportsklubb den 15. Apr 2016


Kampstart lørdag 16. april, kl. 15.00 på Rommensletta kunstgress.

I fjor gjorde ikke Heming seg spesielt bemerket. De plasserte seg midt på tabellen i 4. divisjon. Etter to serierunder i år har Heming tatt ledelsen etter to seire. På bortebane slo de Korsvoll 4–3 og Grüner 4–0 på hjemmebane. Det er ikke godt å si hvor god denne prestasjonen er, men vi kan konstatere at de har scoret 8 mål.

Rommen har vist gode tendenser i de to første kampene. Nå får vi som om laget også har fått siktet inn skuddfoten, og får omsatt alle sjansene sine i scoringer.

Kampen spilles på Rommensletta kunstgress lørdag 16. april, kl. 15.00. Ifølge Yr dukker sola opp ved de tider, og det blir ca. 12 behagelige grader.

Velkommen til en hyggelig fotballopplevelse etter en travel lørdagshandel og før en morsom lørdagskveld!


0 Kommentar

Rommen G15 møter Røa i serieåpningen

Postet av Rommen Sportsklubb den 8. Apr 2016

Neste Rommenlag ut i seriespillet er altså G15. De spiller i 1. divisjon, avd. 3. Der får de tøff motstand. Det første slaget utkjempes i vesterled, mot Røa på Røa kunstgress søndag 10. april, kl. 16.00.

G15 (G2001) har i mange år vært et av Rommens beste og aller mest lovende lag med mange fine spillere og store prestasjoner. Etter overgangen til 11er har de ikke lenger vært så overlegne. De har tatt noen grep på trenersida, og vi gleder oss til å se hvilke resultater dette vil gi.


0 Kommentar

J16-1 starter seriekampene mot Grei

Postet av Rommen Sportsklubb den 7. Apr 2016


Fredag 8. april, kl. 20.15, på Rommensletta kunstgress, starter J16-1 serien i møte med Grei.

Grei stiller som vanlig gode jentelag. Vi møtte dem også ifjor, med store problemer. Det var ikke så uventet, med tanke på at våre jenter den gang bare hadde trent sammen siden tidlig høst 2014. Nå har de spilt seriekamper i hele fjorårssesongen og trent gjennom hele vinteren.

Vi har overvært trening med jentene, og det synes tydelig at de har jobbet seriøst. Bedre ballbehandling og større forståelse mener vi å kunne se.

Grei er store favoritter, men det skal bli riktig gøy å se hvor vi står i forhold til dem nå.

Er du tilhenger av gla'fotball har du en utmerket sjanse til å oppleve det hvis du møter opp på Rommensletta fredag kl. 20.15.


0 Kommentar

Generalprøve før seriestart

Postet av Rommen Sportsklubb den 25. Mar 2016


Nå teller vi dager og timer til A-lagets seriestart. Vi er veldig spente på lagoppstilling og guttas form etter en lang kamppause. Og vi er selvfølgelig nysgjerrige på hva trenerteamet har tenkt ut i løpet av vinteren.

En pekepinn på ovenstående får vi i lagets siste treningskamp før det braker løs for alvor. Kampen er mot HSIL på Rommensletta tirsdag 29. mars kl. 20.00.

Vel møtt!


0 Kommentar

Straks seriestart

Postet av Rommen Sportsklubb den 22. Mar 2016

Supporterne skuer fram mot en spennende sesong med mye god fotball.

Totalt sett var 2015 et sportslig skritt framover for Rommen. Vi gledet oss særlig over at Rommen tok sitt første kretsmesterskap for seniorer. Det var B-laget som ble avdelingsvinnere i sin avdeling, og så toppet det med å bli kretsmestere. Det var også gledelig at jentelaget har stabilisert seg, og at flere jenter har kommet til.

Nå gleder vi oss til å se om resultatene blir enda bedre i 2016. Rett over påske kan vi se en tendens. Seriespillet starter allerede tirsdag 5. april. Det er A-laget som skal ut i et spennende nabooppgjør mot Oslo City. Oslo City har også Rommensletta som sin hjemmebane. De rykket ned fra 3. divisjon, og vil kunne gi oss en pekepinn på styrken til Rommen.

Neste lag ut er J15/16 1, som tar imot Grei på Rommensletta fredag 8. april. Grei har gode jentelag, så også dette blir en kamp som forteller hvordan Rommen ligger an.

G15 åpner mot Røa kunstgress søndag 10. april. Laget spiller i 1. divisjon og har fått noen skikkelige lag å bryne seg på – iallfall på papiret – så som Ullern, Vålerenga, Stabæk, og ikke minst noen tøffe nabooppgjør mot Hasle-Løren, Romsås og Grorud. Dette ser vi fram til!

Rommens B-lag reiser på landet, til Nesodden mandag 11. april. De møter Fjellstrand 2 på Bergerbanen.

Også J15/16 2 får en lang reise i sin første kamp. Fredag 15. april drar de for å møte Dikemark på Borgen.

Og så går det slag i slag utover. De yngste lagene starter opp i mai.


Forhåpentligvis får supporterne se noen tette oppgjør, som her i fjorårets kamp mellom
B-laget og Wam-Kam . . .


. . . eller her mellom G14 og Bøler


Og så får vi håpe at alle kampene ender i smil og latter, slik som jentene etter fjorårets
treningskamp mot Bøler.


Vel møtt på fotballbanen!


0 Kommentar

Fine dager til å sette seg selv på lading

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Mar 2016

Fotball eller ski, eller bare sitte i vårsola og nyte!

Rommen SK ønsker alle medlemmer og deres familier, og våre forbindelser en riktig god påske!


0 Kommentar

Årsmøtet greit avviklet

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Mar 2016

Årsmøtet i Rommen SK ble holdt mandag 29. februar i klubbhuset. Det var ingen innkomne saker. De «faste postene», som styrets årsmelding og regnskap for 2015 viser stabilitet, og ble godt mottatt. Det har vært en økning av aktive medlemmer i året som har gått. Budsjettet for 2016 tilsier en fortsatt økning i medlemsmassen, og en solid økonomi. Gode grunnlag for fortsatt utvikling av klubben.

Helene Westerheim Løken og Rune Gulbrandsen hadde meddelt at de gikk ut av styret. Det er to som ikke er lette å erstatte, men valgkomiteen hadde gjort en god jobb. Inn kommer nemlig Ingunn Opheim Ellis, som har vært svært aktiv rundt G2001-laget siden det ble startet. Hun er mor til lagets talentfulle keeper. Vi kjenner henne som svært ryddig, så det var ingen overraskelse at hun i det første styremøtet etter valget, fikk ansvaret for medlemsregisteret. Ferhat Erman var den andre som ble valgt. Han har enda lengre tid i klubben enn Ingunn. Han har gått gradene som spiller i klubben siden han var guttunge, og endte opp som kaptein på A-laget. Nå har han selv en guttunge som spiller i klubben, og følger opp hans lag.

De nye lovene krever at det velges 2 varamedlemmer. Valgt ble supersupporteren Frank Eugen Edvardsen og Rommens første leder, Levi Hafskjær. Sirkushesten greide ikke å motstå lukta av sagmugg!

Nå er Rommen SK klar til å møte de utfordringer og muligheter vi møter i 2016.


0 Kommentar

Fotballeder 1 – kurs for klubbens ledere, trenere, lagledere

Postet av Rommen Sportsklubb den 3. Mar 2016

Rommen SK ønsker å øke kvaliteten på de sportslige tjenestene vi tilbyr våre medlemmer.
Det betyr blant annet at vi må legge til rette for at både de som leder klubbens
administrative arbeide, og de som er ledere for lagene – så som trenere og lagledere, får anledning til å heve sin kompetanse.

Er du villig til å benytte noen timer til egenutvikling, betaler Rommen SK kursavgiften!

Kurset består av 3 deler med undertitlene «FORSTÅ – LEDE – UTVIKLE». De tre ordene forteller på korteste måte hva det enkelte kurset handler om.


Oslo Fotballkrets arrangerer FLK 1 som kveldskurs 6., 12. og 13. april kl. 18.00–21.30

FOTBALLEDER 1 – FORSTÅ

• Modul 1: Den verdifulle idretten

• Modul 2: Vår store fotballfamilie

• Modul 3: Banen vi spiller på

Kurset passer for:

Alle ledere, trenere og lagledere vil ha nytte av dette kurset.

Kurset arrangeres:

Kveldskurs i Osloidrettens hus på Ekeberg

6. april, 12. april og 13. april. Alle kveldene kl. 18.00–21.30

Kurset tar sikte på å etablere en bred og felles forståelse for klubbenes utgangspunkt, idrettens rammer – og hvorfor det er så viktig med en helhetsstyrt klubb der klubben er sjef!

En leder i denne sammenhengen er ikke bare styrelederen, men ledere på alle nivåer i den store fotballfamilien. Felles for dem er at de har flere rammer og retningslinjer å forholde seg til. Godt organiserte klubber med riktig kompetanse i alle ledd er den viktigste forutsetningen for mer og bedre fotballaktivitet. Og lederne er de viktigste i dette arbeidet.


Er du interessert i å delta melder du deg på ved å sende påmelding til Rommen SKs sekretær Frank E. Fossum, e-post frank.fossum@br-fossum.no med navn og hvilket lag du har tilknytning til, senest mandag 21. mars.0 Kommentar

ÅRSMØTE 2016: Dagsorden

Postet av Rommen Sportsklubb den 23. Feb 2016

Årsmøtet 2016 nærmer seg med raske skritt. Årsmøtet er Rommen SKs høyeste organ. Vedtakene som gjøres her er viktige for den kommende periodes drift. Her bestemmes blant annet hvem som skal sitte i styret og lede klubbens drift. Det bestemmes også hvordan klubbens penger skal brukes.


0 Kommentar

Støtt Rommen SK økonomisk uten at det koster deg noe!

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Feb 2016

Hvis du spiller kan du gi din «Grasrotandel» til Rommen SK. 

Når du er i tippesjappa ber du om at Rommen SK skal være din Grasrotandelmottaker. Da settes 7 % av beløpet du spiller for på Rommen SKs konto. Det koster ikke noe og din gevinst beskjæres ikke.

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra ­fysiske Flax-lodd og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrot­andelen 14 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Oppgi Rommen SKs organisasjonsnummer: 984585055.

Pengene som kommer inn er kjærkomne og gjør det mulig for klubben å gi barn, ungdom og voksne et enda bedre idrettstilbud i et trygt og godt oppvekstmiljø.0 Kommentar

ÅRSMØTE 2016

Postet av Rommen Sportsklubb den 30. Jan 2016

Det innkalles til årsmøte mandag 29. februar kl. 18.00 i klubbhuset.

Saker som ønskes behandlet må være styret i hende senest mandag 15. februar.


Årsmøtet er Rommen SKs øverste organ. Her bestemmes hvilke retningslinjer klubben skal styres etter.
Det er derfor viktig at medlemmer som har ønsker om klubbens drift og mål, sender inn forslag til saker de vil skal behandles på årsmøtet. Og det er viktig at klubbens medlemmer møter opp på årsmøtet, deltar i debatten og avgir sine stemmer.

Alle medlemmer kan møte på årsmøtet, men for å ha stemmererett og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst en måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene, dvs. ha betalt medlemskontingent/treningsavgift. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.

Det framgår i avsnittet over at har du et barn under 15 år som er aktiv i Rommen SK, må du som forelder – eller annen foresatt som ønsker innflytelse på dine barns vegne, melde deg inn i klubben.
Et støttemedlemskap er svært rimelig, og er likeberettiget med et aktivt medlemskap.


0 Kommentar

438 klikk på Rommens hjemmesider!

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Jan 2016

I hele perioden siden de gamle hjemmesidene til Rommen ble borte, har det vært mange etterspørsler om når vi kom opp igjen med nye hjemmesider. Og nå er de her – foreløpig med manglende funksjoner, men allikevel har responsen vært fantastisk. Onsdag 20. januar (i går), var det 438 klikk på hjemmesidene. Når vi vet at klubben har ca. 300 medlemmer, er dette overveldende.

Nå er det en tid på året som det ikke skjer så mye. Lagene trener, og det kommer vel noen treningskamper og turneringer/cuper som det kan lages nyheter på. Vi skal henge på så godt vi kan og formidle nyheter fortløpende.

Etter hvert kommer også de praktiske funksjonene som innmeldingsskjema, skjema for bestilling av utstyr, klubbens sportslige plan, klubbhåndbok, lover, adresse- og telefonlister osv.


0 Kommentar

Det første damelaget i Rommen SK

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Jan 2016

Disse jentene dannet det første damelaget i Rommen SK. De fleste, om ikke alle, hadde en bakgrunn fra Stovnerkameratenes mange gode jentelag. Til 1999-sesongen hadde de fått med seg Stovnerkameratenes gamle keeperkjempe Harald Tetzlaff som trener.

Laget hadde trent godt på vinteren – og tatt vare på talentet sitt – for i en treningskamp før seriestart slo de HSIL 15–0! Det skal ikke underslås at de i den første seriekampen tapte 2–7 for Koll. Våre to mål ble scoret av Nina Fayen, nr. 4 fra v., og Marianne Hellerud, nr. 6 fra v.

I serien det året hadde vi også med lag i Jenter 16 og Jenter 12. Så når vi nå satser på å gi jentene på Stovner et fotballtilbud, så er det i tråd med klubbens tradisjoner. Kanskje vi tilogmed kan få et damelag igjen!


0 Kommentar

Jentefotballen i positiv utvikling

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Jan 2016

Rommens jenter 2000/2001 jubler for den vellykkede 2015-sesongen. Nå ser de fram til fortsettelsen i 2016. Jentene har valgt å fortsette med 7er. Spillergrunnlaget er stort nok til at vi kan melde på ytterligere et 7er-lag.

Veldig gledelig er det å kunne fortelle at disse jentene ikke blir alene i Rommens jenteavdeling. Det er nå også påmeldt et lag i jenter 2004.

Jentefotballen er et prioritert arbeidsområde for Rommen – og vi ser fram til å aktivisere flere årganger med jenter.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline