Det går mot lysere tider

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Des 2017

For å se hele terminlista for A-laget kan du trykke her. Det er litt tidlig ennå, så det kan vel hende det blir noen endringer. Mens vi venter kan vi selvfølgelig hygge oss med alle lagene våre som er med i futsal-turneringen.


0 Kommentar

Det er bare å se i øya: Fotball er helårsidrett

Postet av Rommen Sportsklubb den 5. Nov 2017

Futsalserien er et godt tilbud til dem som vil ha muligheter for å spille fotball også om vinteren. Hos oss i Rommen er det tydeligvis mange. Klubben har meldt på 11 lag i alderen 8–12 år. Kampene avvikles lørdager og søndager. Haller over hele byen er tatt i bruk. For å se når og hvor våre lag spiller kan du sjekke ut linken til fotball.no


Haugenstuahallen er en av hallene vi spiller kamper i. Vi tok en tur på søndag og sjekket ut stemningen i hallen og nivået på lagene.

Det startet kl. 09.00 med oppgjøret mellom Rommen og Fortuna i klassen G12. Kl. 09.30 møtte Rommen KFUM. Med 25 minutters kamper går det skikkelig i ett. Det som er synd med Haugenstuahallen er at den ikke er tilrettelagt for mye publikum, selv om den har en stor spilleflate, det er jo egentlig en gymsal for skolen. Til denne første spilledagen var det heller ikke kommet på plass noe kiosktilbud, men så vidt vi skjønner er det på gang lignende det vi har hatt under Rommens Dag, og nå sist under fotballtilbudet i høstferien.

Når det gjaldt det spillemessige i vårt lags to kamper, kunne det se ut som om både Fortuna og KFUM hadde hatt flere kamper i samme format og innendørs tidligere. De behersket både teknikken og taktikken noen hakk bedre enn oss. Og det gikk litt fortere. Men, Rommen har gode spillere som begrenset tapene. Vi regner med at allerede etter et par helger har vi utlignet forskjellen.


Fortuna ønskes velkommen til Haugenstuahallen

Før kampstart varmet Jan Willy opp reservekeeper Ali

Fortuna presset Rommen . . .

. . . men Rommen hadde banens beste spiller i keeperen, og han tok det aller aller meste, selv om det her ser ut som han har dratt til skogs på bærtur

Neste lag på banen var KFUM . . .

. . . og deres trener var ingen ringere enn den tidligere utenlandsproffen og landslagsspilleren Dan Eggen . . .


. . . det kan se ut som det skremte våre spillere overende . . .

. . . men vi var absolutt med, og presset KFUM

KFUM halte seieren i land, og var vel aller mest fornøyd når lagene takket for kampen


Det ble en lang pause fram til neste Rommenlag skulle i ilden, kl. 14.00. Det var J12 som skulle møte J12! Det har seg slik at Rommen stiller med to lag i denne klassen. Kampen ble jevn, men endte med 2–1-seier til Rommen!

De to neste motstanderne var Lyn 2 og Kjelsås. Våre jenter begynte så vidt å trene ved juletider i fjor, da var de ca. 7 stykker. Utover vinteren og fram mot sesongstart økte antallet spillere kraftig, og nå er de 20 stykker.

Også i jentekampene observerte vi det samme som i guttekampene. Motstanderne var tydelig mer vant til å spille på underlaget, og de kunne fotballformatet bedre. Det gikk raskere, og spillerne var flinke til å gjøre seg spillbare. Taktisk var de flinke til å utnytte at det ikke spilles med offside. Særlig Kjelsås benyttet seg av «fiskere». Men, som blant guttene har vi gode spillere, så vi regner med at trenerne gjør jobben sin, og at jentene blir bedre kjent med måten å spille fotball på etter hvert som helgene farer forbi mot jul.


Rommenjentene ønsker hverandre velkommen til kamp i Haugenstuahallen

Det ble en jevn kamp mellom de to lagene. Her er det «Grønn» som truer «Hvit» . . .

. . . her er det tvert om . . .

. . . og vi ser at de to lagene var helt jevne og synkrone

I kampen mot Lyn hadde Rommen avsparket . . .

. . . men Lyn åpnet best og scoret to kjappe mål

Rommen kjempet tappert og forsvarte seg godt . . .

. . . men det var Lyn som tok med seg seieren

Dagens siste kamp for Rommens vedkommende var mot Kjelsås

Rommens J12 har to gode keeperemner

Kjelsås hadde også en god keeper, og utespillerne deres scoret noen flere mål enn våre . . .

. . . men her overlister jentene våre Kjelsås sin keeper . . .

. . . og kan være ganske fornøyde når de takker for dagens oppgjør0 Kommentar

Kaldere vær – J7/8 og G6 trekker inn

Postet av Rommen Sportsklubb den 28. Okt 2017

Vakkert, men kaldt og litt upraktiske forhold å trene fotball på!


De yngste Rommen-spillerne trekker nå inn for å trene, med følgende treningstider: 

– Barn født 2011: Tirsdager kl. 17.30–18.30 i gymsalen på Stovner skole
– Jentelaget for 2. og 3. klassinger: Tirsdager kl. 18.30–19.30 i gymsalen på Stovner skole


Vi har plass til flere, så nye spillere må gjerne møte opp!


0 Kommentar

Spennende serieinnspurt

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Sep 2017

Kalenderen forteller oss at vi går mot siste del av september. Det betyr at innspurten på serien i 2017 er i full gang. For de av våre lag det settes opp tabeller for kan vi glede oss over at alle har en mulighet for å kjempe om topplasseringer i avdelingene sine. De 5 lagene er Herrer Senior A, Herrer Senior B, Gutter 19 (junior), Jenter 16 og Gutter 13.

Senior A har – som ventet – hatt en ujevn sesong, men på et høyt nivå! Noe som synes på tabellen: 8 seire, 9 tap og kun 1 uavgjort. Resultatene har svingt fra 7–0-tap for Skeid 2 til 5–0-seier over Lyn Toppfotball 2. Målforskjellen viser at det hele har jevnet seg ut: 36–36 etter 18 kamper og 25 poeng på en 6. plass, kun 3 poeng opp til 4. plass. Selv om det fortsatt er 12 poeng å kjempe om er det urealistisk å blande seg inn i topp tre. Men, det ligger en mulig gulrot i å ikke få noen flere lag foran oss: Det kan kanskje gi laget en sjanse til å spille kvalifisering til Norgesmesterskapet 2018! Vi har noen hyggelige erfaringer med det fra tidligere tider.

A-laget møter Røa på Rommensletta lørdag 23. september kl. 16.00. De tre siste kampene er mot Grei, Bærum 2 og Romsås.

Senior B har hatt en flott sesong, og leder avdelingen når det står igjen to kamper. De har vunnet 12 kamper, 1 uavgjort og 1 tap. Målforskjellen er solide 48 plussmål. Laget har 3 poengs ledelse på Grei 2 og 20 flere mål, men Grei har en kamp mindre spilt. De to lagene møtes allerede fredag 22. september kl. 20.15 på Grei kunstgress. Det vil sannsynligvis være den avgjørende kampen om avdelingsmesterskapet og muligheten for å spille om kretsmesterskapet. Hvis Rommen vinner må Grei vinne sine to kamper mot Korsvoll 4 og Frigg 4 med tilsammen ca. 20 mål. Det er selv om Rommen går på et tap mot Holmen 2 i sin siste kamp fredag 6. oktober på Rommensletta kl. 20.15.

G19 Junior har hatt en nesten uventet god sesong, desto gledeligere. Etter 14 kamper kan de vise til 8 seire, 3 uavgjort og 3 tap. 27 plussmål. De ligger på 3. plass, tre poeng bak Vestre Aker. De to lagene møtes søndag 24. september på Rommensletta kl. 18.30. Hvis Rommen vinner kommer de à poeng, men Vestre Aker har dobbelt så mange mål. Vestre Akers gulrot er at de kan vinne avdelingen foran Vestli hvis de vinner sine to siste kamper og Vestli taper sine. De to lagene møtes i siste runde! Uansett blir ikke Rommen dårligere enn nummer tre. Vi regner forøvrig med at det blir fullt hus og god stemning på Rommensletta når Vestlifolket kommer for å støtte Rommen i kampen mot Vestre Aker.

Tredje divisjon for junior har vært litt skuffende i den forstand at det er for mange spillere på dette nivået som tar litt for lett på oppgaven. Rommen har vunnet kamper på walk-over og fordi lag har trukket seg. Klubben jobber nå for at vi til neste år skal stille i annen divisjon for å få litt mer seriøs motstand.

J16 ligger på 4. plass, og forblir sannsynligvis der også etter at de har spilt sine to siste kamper, henholdsvis borte mot Driv fredag 22. september kl. 19.00, og hjemme mot Haugerud fredag 29. september kl. 19.00. Laget har vunnet 4 kamper, 0 uavgjort og 6 tap. De hadde et braktap mot avdelingsleder Bækkelaget, men vant overbevisende 6–0 over Grüner etter meget godt spill. I den kampen viste jentene hva de kan. Utgangspunktet i år var litt uheldig. Som kjent var det veldig mange jenter i klubben i denne årsklassen. Det ble meldt på to lag i 7er. Antageligvis på grunn av nye utfordringer med nye skoler og andre endrede situasjoner forsvant noen jenter. I tillegg ble det ikke lettere for klubben og jentene at de to lagene ble satt opp til kamper på samme tid. Det ene laget måtte derfor trekkes.

Å legge til rette for fotball for jenter vil være en prioritert oppgave for Rommen framover. Og vi kan glede oss over at blant andre OBOS har tro på satsingen, og har gitt klubben en betydelig støtte til dette formålet.

G13 kjemper i første rekke med Ellingsrud om avdelingsseieren, men HSIL 4 ligger bare 5 poeng bak. De involverte lagene har alle 3 kamper igjen å spille. Rommen har vunnet 9 kamper, 2 uavgjort og 2 tap. 53 plussmål. Ellingsrud har 1 poeng mer enn Rommen, men har litt dårligere målforskjell: 45 plussmål. Rommen og Ellingsrud barker sammen på Rommensletta søndag 24. september kl. 17.00 i det som kan bli den avgjørende kampen om avdelingsmesterskapet. Rommens to siste kamper er mot HSIL 4 og Grei 3.De yngre lagene som ikke noterer resultater og setter opp tabeller har vi ikke detaljoversikt over. Men tilbakemeldingene vi har fått, og det vi selv har sett av kamper og treninger, gir et svært positivt bilde. Gode resultater, godt engasjement og godt humør.

Vi må også føye til at årets jentevervekampanje og den vanlige høstkampanjen gir grunn for optimisme med hensyn til rekrutteringen.

Vi, og spillerne – store som små – vil synes det er hyggelig om dere kan komme og heie på Rommen i sluttspurten av årets sesong!


0 Kommentar

Jentene fra 1. og 2. klasse hadde en våt dag på jobben . . .

Postet av Rommen Sportsklubb den 6. Sep 2017

Jentene kunne tenkt seg at flere hadde dukket opp. 
De satser på bedre vær og flere jenter på neste trening

En takling helt på kanten

Velkommen mandag 11. september kl. 17.15 til en drøy times opplæring
og lek med fotball!


0 Kommentar

Vervekampanjen Jenter: Ny trening mandag 28. august, kl. 17.15

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Aug 2017


Neste treningsøkt er mandag 28. august kl. 17.15 på Rommensletta. Alle jenter som går i 1. og 2. klasse kan komme på trening, enten du har deltatt før eller ikke.

Velkommen!
0 Kommentar

Sommerfest 2017

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Mai 2017

Rommens tradisjon med å markere avslutningen på vårsesongen, og sommerens komme, med en kombinert fotball- og grillfest for klubbmedlemmene, opprettholdes selvfølgelig i 2017.

Sommerfesten er et stort arrangement med en litt komplisert logistikk. Derfor er årets arrangement lagt under en egen arrangementskomite. Komiteen hadde sitt første møte torsdag 18. mai. Medlemmer i komiteen er Kristine, Roba, Ali, Kissma og Frank (tok bildet [ingen overraskelse]).

Sommerfesten er lørdag 10. juni. Kampstart kl. 11.00. Grillene er varme kl. 14.00.

Det kommer nærmere opplysninger på disse hjemmesidene, og på de åpne Facebooksidene knyttet til Rommen SK.


Det er mye latter på Sommerfesten. Og det har bestandig vært fint vær (bortsett fra en gang)
0 Kommentar

B-laget på tabelltoppen – også etter kveldens kamper?

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Mai 2017

Gutta på B-laget har vist stor spilleglede, og funnet fram til talentet i seg i vårsesongen. De har kommet til toppen på tabellen, riktignok med en kamp mer spilt enn de nærmeste konkurrentene, men 4 seire, 1 uavgjort og ingen tap, er imponerende. Det som har gledet oss på sidelinja mest, er nok det gode humøret på banen, og det til tider lekne spillet. Slikt er smittefarlig, og kan gi overstadig godt humør på sidelinja!

Kampen i kveld (fredag 19. mai) spilles klokka 20.15.

Yr antyder grått vær, men 17 varmegrader ved kampstart og 15 ved kampslutt.

Velkommen!


0 Kommentar

A-laget møter Lyn Toppfotball 2

Postet av Rommen Sportsklubb den 14. Mai 2017


Lyn Topppfotball 2 har ikke hatt den beste starten på årets serie. Det startet med uavgjort både mot Grei og Bærum 2. Så ble det tap 5–1 for Romsås og 4–3 for Vestli. Det gir 2 poeng og 9. plass på tabellen.

Rommen startet ikke noe bedre. Det ble 2 tap i de to første kampene. Men laget med forholdsvis mange nye spillere, noen svært unge, begynner å vise form. Det viste de ved at de i de neste 2 kampene slo Vollen 2–1 og Oppsal 2 ble slått 1–0. Dette gir en 5. plass på tabellen med 6 poeng.

I runde fem på mandag mot Lyn Toppfotball 2, antar vi at vi vil se ytterligere framgang i samspill og flyt i laget.

Velkommen til en hyggelig og spennende aften på Rommensletta!


0 Kommentar

Trenerforumet har hatt sitt første møte

Postet av Rommen Sportsklubb den 27. Apr 2017


Rommen SK innså for noen år tilbake at klubben trengte en bedre struktur både på det administrative og sportslige området for å kunne gi dens medlemmer et kvalitetsmessig bedre tilbud, samtidig skulle det være et tilbud som gjorde det morsomt å gå på trening. Det skulle legges vekt på å gjøre det attraktivt for jenter å begynne med fotball. Ønsket var også å kunne tilby sosiale sammenkomster. Samtidig var det viktig å beholde det lave prisnivået klubben har.

Beslutningen førte blant annet til kursing av styret og andre interesserte medlemmer i samarbeid med Oslo idrettskrets og Bydel Stovner. Resultatet er at det er blitt utarbeidet administrative verktøy som skal lette det daglige arbeidet i klubben, samtidig som det skapes en kontinuitet som gjør det lettere for medlemmer å ta oppgaver som styremedlemmer eller andre verv.

Sportslig har klubben gått til det skritt å leie inn Kjell Sverre Hansen Wold som trener for A-laget og ha sportslig ledelse av klubbens strategi for sportslig utvikling i alle årsklasser. Et av hans viktigste verktøy i denne sammenheng er å få igang en dialog med klubbens trenere i et trenerforum. Onsdag 26. april ble det første møtet i trenerforumet avholdt på klubbhuset.

Kjell Sverre hadde satt opp følgende dagsorden:

Trenerforum barnefotball Rommen SK

  1. Presentasjon av meg
  2. Presentasjon av målsettinger for klubben
   – Flest mulig – lengst mulig
   – Store kull
   – Stor foreldredeltakelse
   – Klubbstyrt sportslig drift
  3. Hvert lag informerer om sitt lag
   – Antall spillere
   – Antall trenere og ledere
   – Treningstider
   – Kamptilbud serie og cuper
   – Utstyr
  4. Treningsøkta
   – Generell oppvarming (koordinasjon/hurtighet/styrke)
   – Spesifikk oppvarming (teknikk)
   – Deløvelse (teknikk/taktikk/1 vs 1)
   – Hoveddel (teknikk/taktikk/utholdenhet)
   – Avslutningsferdigheter (avslutningsferdighet)

Ferdighetsutvikling i Rommen SK:

– Individuelle ferdigheter 1 vs 1 offensivt og defensivt
– Mottak/medtak – pasningsteknikk
– Avslutningsferdigheter
– Taktisk – fram hvis du kan/vende hvis du må

Kjell Sverre gikk igjennom punkt for punkt og kom med eksempler og forslag til øvelser. Han forklarte hvorfor akkurat disse øvelsene var bra for styrke, og disse var bra for hjerte, og disse var bra for taktisk forståelse. Han begrunnet viktigheten av at Rommen med forholdsvis få spillere på hvert aldersnivå trengte å samarbeide, og han hadde synspunkter på hvorfor jenter spilte fotball og hvorfor gutter gjorde det – og ikke minst, hvordan vi skal få dem til å fortsette.

Trenerne fortalte om sine lag, hva er utfordringene, hva er bra. Veldig mye knyttet seg til fraværet av foreldrene i en del sammenhenger.

Etter at Kjell Sverre var ferdig avsluttet Espen. Han fortalte at nå var tanken at det skal avholdes lagsmøter med foreldrene hvor blant andre Kjell Sverre deltar, og skal motivere foreldrene til å gjøre en liten innsats hver.

Øvelsene Kjell Sverre hadde beskrevet skal tas opp i egne treningstimer. Her skal noen av A-lagsspillerne delta som instruktører. Det blir også et trenerforum til før sommerferien.


Espen Myrbakken, G7; Jan Willy Dahlen, J12, G12, G13; Nana Nyarko Afriyie, J00, J01, J03; Kofi Opoku Brempong, J00, J01, J03; Glenn Løken, B-laget; Kissma Kamara, J12, G12, G13; Kell Sverre Hansen Wold; Yazdani Kamara, J12, G12, G13; Gado-Abdramane Laouali, G11; Hassan Mohammed Abdi, G8; Filip Bes, (G19) juniorlaget. Ferhat Erman, G9, og Samson Belay Menegesha, G10, var ikke tilstede fordi de hadde seriekamper

fef
0 Kommentar

Hektisk uke

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Apr 2017

Allerede 2. april startet de to første seriekampene, og ytterligere noen har blitt spilt etterpå, men det er nå det starter for fullt. En grunn til at det blir så mange kamper såpass tidlig er fordi også de yngste klassene nyter godt av kunstgressbanene og behøver ikke å vente til naturgresset kan brukes.

I dag, onsdag 19. april, reiser Rommen G11 til Manglerud for å spille mot Manglerud Star kl. 19.00.

Også Rommen G8 2 spiller i dag. De tar imot Veitvet 2 på Rommensletta kl. 18.00.

I morgen, torsdag 20. april, får Rommen G10 besøk av Manglerud Star på Rommensletta kl. 19.00.

Fredag 21. april møtes Rommen senior B og avdelingsleder Frigg 4 på Rommensletta kl. 20.15.

Lørdag 22. april skal Rommen senior A prøve seg mot Lommedalen på Rommensletta kl. 16.00.

Rommen G8 1 spiller også kl. 16.00. Det er mot Årvoll på Årvoll hockey kunstgress.

Søndag 23. april er det mulig å se Rommen G13 mot Veitvet på Rommensletta kl. 17.00.

Straks etter, kl. 18.30 spiller Rommen G19 (Juniorlaget) mot Frigg 2.

Så går det slag i slag framover!

Og hva kan vi vente oss av resultater? De kampene som er spilt lover godt. Forhåpentligvis gir det inspirasjon og nødvendig selvtillit til kommende kamper.

A-laget tapte riktignok 1–0 for Vestli i første kamp, men spilte deretter en treningskamp mot Oslo City og vant 6–0.

B-laget spilte morsom fotball i oppgjøret mot Korsvoll 4 og vant 5–1.

Juniorlaget fikk også en god åpning ved å slå Bygdø Monolitten 4–2.

Rommen G13 klinte til og slo Skeid 5 på bortebane med 6–2.

Begge G9-lagene har også vært i ilden, og behersket det veldig godt. Rommen G9 1 herjet med Lindeberg, og slo dem 13–3. Rommen G9 2 var litt hyggeligere mot sin motstander Teisen, og nøyde seg med 12–11.

Nå har du fått et problem: Hvordan skal du få tida til å strekke til slik at du ikke går glipp av herlige fotballopplevelser?

Vi sees på banen!


0 Kommentar

*

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Apr 2017


0 Kommentar

Årsmøtet 2017

Postet av Rommen Sportsklubb den 1. Mar 2017

God stemning på årsmøtet i Rommen SK som ble avviklet mandag 27. februar. Og det var det grunn til. Det har vært arbeidet bevisst og målrettet med klubbutvikling for å lage et solid grunnlag for klubbens drift som gir oversiktlige rutiner og kontinuitet uansett skiftende administrasjon og sportslig ledelse. Økonomien er god og gir oss handlingsrom, men vi er sårbare for større utgifter og er avhengige av at medlemskontingent og treningsavgift blir innbetalt ved forfall.

Sportslig startet vi i 2016 en prosess som skal i større grad enn tidligere se sammenhengen i en breddeklubb fra de aller yngste og opp til senior. Jentene er det satset litt ekstra på, noe som har gitt gode resultater.

De faste postene på årsmøtedagsorden, slik som årsberetning, regnskap osv. gikk raskt. Kun et forslag under posten «Innkomne forslag» ble ønsket tatt opp. Det var styret som hadde rettet lovene i henhold til Norges Idrettsforbunds nye lovnorm. Det var ingen store rettelser, mest endringer i ordlyd og noen presiseringer. Styrets forslag ble enstemmig godkjent og lovene sendes over til Oslo idrettskrets for endelig godkjenning.

Valg var siste post på dagsorden, og det ble klart at Ragnar Næss og Kari Fossum trakk seg ut av styret. Begge to har hatt en utrolig lang tjeneste i klubbens interesse. Ragnar startet som barn i Smedstua IL for ca. 40 år siden. Han satt i styret der da sammenslutningen kom i 1997, og har vært en trofast sliter i Rommens styre siden. Kari har også vært med omtrent like lenge. Hun begynte i støtteapparatet til 1973-laget i Stovnerkameratene IL, senere Stovnerkamertatene BK, og kom med i en gruppe som drev aktivt med innsamling av penger til klubben. Hun har sittet i Rommens styre i 7 år som kasserer. Som det framgår av bildene nedenfor takket styreleder for innsatsen med gode ord og blomster.
Selve årsmøtet var unnagjort på 65 minutter, og så ble det tid til å prate og spise litt kaker etterpå.
0 Kommentar

Norvald Mo kåret til Groruddalens idrettsleder i 2016

Postet av Rommen Sportsklubb den 22. Feb 2017

Rommen SKs æresmedlem Norvald Mo, fikk fullt fortjent heder og ære for hans innsats for idretten i Groruddalen – og Oslo.


Rommens tidligere leder har gjort seg bemerket med sine lederegenskaper. Han kan synes mild, ja nesten sjenert i sin logne framtreden, men bak fasaden er det en målbevisst og kampvillig sjel. I Rommen har vi vært så heldige at han har vært med fra første dag. Det startet faktisk i Stovnerkameratene BK, Rommens ene moderklubb, som foreldrekontakt og lagleder for G84. Senere ble han trener for G91.

I 2004 ble Norvald spurt om å overta som styreleder i Rommen. Han sa heldigvis ja. I de følgende årene fikk han klubbens økonomi stabil. Han skjønte at klubben også måtte ha gode baner for å få en stabil medlemsmasse, og satte trykk bak ønsket om å få rehabilitert matchbanen. En ballbinge kom på plass, forøvrig etter en stor dugnad av medlemmene. Kunstgressbane sto høyt på ønskelista. Det ble en langvarig prosess særlig på grunn av de svært bevegelige grunnforholdene på Rommensletta. Her kom Norvalds ståpå-vilje til sin rett.


Norvald (til venstre) var en drivkraft i å få bedret banesituasjonen på Rommensletta. Og han deltok ivrig i dugnadsgjengen som bygde ballbingen. Her tar han og de gode hjelperne Svein Sikle og Vidar Torp de første spadetakene. Bak ser vi grusbanen som etterhvert ble omgjort til kunstgressbane.


Lederskapet og ståpå-viljen var blitt lagt merke til utenfor Rommen. Og etter seks års virke som leder i klubben forlot han lederstillingen da han ble valgt som leder i Oslo Idrettskrets i juni 2010. Et verv han hadde fram til 2016.

Heldigvis har vi hatt glede av hans engasjement også etterpå, blant annet som leder, senere medlem i valgkomiteen. Hyggelig er det at han i en travel hverdag stikker innom både på kamper og sosiale arrangementer som Rommens Dag, Kick-Offet og Sommerfesten.

Gratulerer med tittelen «Årets Idrettsleder 2016»!0 Kommentar

Aktivitet i vinterferien

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Feb 2017

For dem som er født i 2009 og 2010 har Rommen SK tilbud om fotballtrening i vinterferien.

Tirsdag 21. og torsdag 23. starter treninga kl. 17.30. Søndag 26. starter vi kl. 16.30.

Velkommen!0 Kommentar

Dagsorden for årsmøtet 2017

Postet av Rommen Sportsklubb den 14. Feb 2017

Det er ikke kommet inn forslag fra medlemmene til saker som ønskes behandlet på årsmøtet.

Styret har laget et forslag til justering av klubbens lover etter Norges Idrettsforbunds nye lovnorm. Dette forslaget må årsmøtet ta stilling til.


0 Kommentar

INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2017

Postet av Rommen Sportsklubb den 26. Jan 2017

Rommen SK sitt årsmøte avholdes i klubbhuset
mandag 27. februar 2017, kl. 19.00.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret ihende senest
mandag 13. februar 2017.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett.

Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide.0 Kommentar

Trening i Haugenstuahallen

Postet av Rommen Sportsklubb den 13. Jan 2017

B-laget starter treningen for 2017-sesongen fredag 13. januar, kl. 19.45 i Haugenstuahallen.


0 Kommentar

2009 og 2010 starter opp

Postet av Rommen Sportsklubb den 10. Jan 2017

Hei!

Vi starter treningen igjen for G10 og G09 søndag 15. januar, kl. 16.30 i Haugenstuahallen.

Vennlig hilsen
Espen


0 Kommentar

A-laget startet året med spillermøte

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Jan 2017

A-lagets assistenttrener Petter Halvorsen og hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold

Det var mange som møtte opp på det andre spillermøtet Kjell Sverre Hansen Wold innkalte til etter at han tiltrådte som hovedtrener for Rommens A-lag. Hensikten med møtet var å presentere medtreneren Petter Halvorsen og opplegget deres.


Petter Halvorsen fortalte litt om seg selv. Han kommer fra Lørenskog, ble hentet til Skeid av Kjell Sverre. Han fikk 147 kamper for A-laget. Spillerkarrieren ble stoppet av et skadet kne


Kjell Sverre presenterte opplegget for en full garderobe . . .


. . .

. . . også Espen Myrbakken (t.v.), klubbens styreleder, var tilstede.


Det er omfattende oppgaver som er avtalt at Kjell Sverre og Petter skal gjennomføre i klubben. A-laget skal trene fotball tre ganger i uka. Spillerne skal ha egentrening for styrke to ganger i uka. Trenerne skal følge opp dette og rettlede det som trenger det. Før seriestart skal det spilles flere treningskamper. Disse begynner allerede i januar. Fram mot slutten av januar skal de vurdere spillerne med tanke på sammensetningen av en gruppe med 18–20 utespillere og 3 keepere.

I tillegg til A-laget skal trenerne bidra til oppbyggingen av juniorlaget. Dette er tenkt å bli en viktig leverandør av spillere til A-laget i framtida.

Videre skal de ha ansvar for trenerforumet og gi opplæring av trenerne for Rommens aldersbestemte lag. Kort sagt: Bidra til å gi innhold og struktur til klubbens sportslige satsing.


Flere har allerede har hørt om Rommens sportslige satsing. Når de også vet at det er en profilert trenerduo som skal lede A-laget synes de opplegget høres interessant ut. Det var flere nye fjes å se i Rommens garderobe
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline