A-laget spiller i 3. divisjon i 2019!

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Des 2018

Avdelingene i Norsk Tipping-ligaen, 3. divisjon, er komponert. Rommen spiller i avdeling 1. Det er «serien Nordvestlandet møter Østlandet». Etter mange år hvor vi har reist med T-bane for å møte våre faste motstandere – og klaget på lang reisevei til Lommedalen og Nesodden – blir det nye motstandere og lengre vei. Men, det blir også noen gamle kjenninger som Nordstrand og Årvoll. Lørenskog og Eidsvold Turn er heller ikke ukjente. Stabæk blir lengst unna i Oslo, faktisk i Bærum, langt der ute i sørvest. Det blir også et par turer til Østfold, til de tradisjonsrike fotballbyene Sarpsborg og Fredrikstad (Kråkerøy). Til de to kretsene Sunnmøre, og Nordmøre og Romsdal, blir det 6 turer. På seniornivå tror jeg ikke vi har møtt noen av de seks klubbene. Noen av dem har vi møtt i forskjellige aldersklasser i Norway Cup.

Forandringene i divisjonsoppsettene for et par år siden har ført til spissing i divisjonene. At Rommens A-lag rykket opp allerede i det andre året av satsingen på å bedre den sportslige kvaliteten i hele klubben, kom nok litt overraskende på de fleste av oss. A-lagsstallen består av unge spillere, hvorav flere juniorer. Noen av spillerne har riktignok spilt på høyere nivå. I Rommen har de blitt trent og coachet av et meget erfarent team i Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen. Både de og spillerne får en stor utfordring i å preparere seg i løpet av vinteren for møtene med nedenstående lag i sesongen 2019:

Aalesund 2 rykket opp fra 4. divisjon på mest mulig knepne vis: Bedre målforskjell enn Bergsøy

Træff, Molde 2, Spjelkavik og Herd spilte i samme avdeling i Norsk tipping-ligaen i 2018. Hvordan det gikk kan du se i tabellen nedenfor.

Sunndal gjorde som Aalesund 2, de rykket opp fra 4. divisjon etter å ha vunnet avdelingen på bedre målforskjell enn lag nummer 2.

Eidsvold Turn, Lørenskog  og Kråkerøy spilte i samme avdeling i 3. divisjon i fjor, og endte som henholdsvis 2, 3 og 5. Svært sterke resultater.

Nordstrand og Årvoll vant sine 4. divisjonsavdelinger og rykket opp. Årvoll ble kretsmestere. Nordstrand ble nummer 3. Rommen ble nummer 2.

Stabæk 2 rykket ned fra PostNord-ligaen.

Sarpsborg 08 2 rykket opp etter en svært overbevisende seier i Amedia-ligaen. De hadde 23 seire, 1 uavgjort og 2 tap. Målforskjellen var på gedigne 151–21!


Pass opp Norge, her kommer gjengen fra landets farligste bygd: Stovner og omland!


Supporterne er nok ikke så aggressive som spillerne, men de gleder seg til sesongen 2019, og lurer fælt på hvordan det skal gå.


Følg med på våre hjemme- og Facebook-sider utover vinteren, så skal dere bli informert om hva som skjer. Ikke bare med A-laget, men også alle de andre lagene.
0 Kommentar

Utesesongen er ikke over

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Okt 2018

Vi noterer oss at oppladningen til futsalsesongen har startet, blant annet har Rommens yngre lag benyttet høstferien til å trene futsal. Men, det er ennå igjen en del avgjørende og spennende oppgjør for fotballagene. 

Mandag 8. oktober er det en ny samling i Vervekampanjen rettet mot jenter og gutter født i 2012. Det er på Rommensletta kl. 17.30–18.30.

B-laget spiller sin siste seriekamp for året. Det er også mandag på Rommensletta. Kl. 20.15 kommer Sørkedalen på besøk. I denne avdelingen i 7. divisjon leder Rommen med 2 poeng på Høvik, men har dårligere målforskjell. For å beholde førsteplassen, og være sikre på å få spille om kretsmesterskapet, må Rommen slå Sørkedalen. Uavgjort for dem og seier for Høvik vil si at de går foran på bedre målforskjell. Dette blir tett og spennende!

Den siste seriekampen er J13 mot Oppsal på Rommensletta 25. oktober, kl. 20.15.

Da har akkurat futsalsesongen startet. Det skjer lørdag 21. oktober. Rommens G13 spiller i Haugenstuahallen kl. 10.00 mot Lindeberg og kl. 10.30 mot Fet. Også G10, G11 og G12 er i gang på litt forskjellige arenaer rundt omkring i Oslo.

Oversikten over kampene finner du HER0 Kommentar

Det blir en Dag 5 i Vervekampanjen 2018

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Sep 2018

Årets vervekampanje rettet mot jenter og gutter født i 2012 har avviklet de fire samlingene det var lagt opp til. På den siste samlingen var det 20 lykkelige unger til stede. Det har vært veldig populært at spillerne tilknyttet A-laget har vært instruktører. Klubben har derfor bestemt at vi tar ytterligere en samling. Det blir på Rommensletta mandag 24. september, kl. 17.30


0 Kommentar

Plaster på såret

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Sep 2018


På det mest mulig upassende tidspunkt, søndag 16. september, var hjemmesidenes redaktør laaaangt unna Jesperudjordet og oppgjøret mellom Vestli og Rommen. Det betydde at nesten 500 forgjeves hadde klikket seg inn på hjemmesidene for å få et referat fra kampen. Som plaster på såret ligger kampen her lagt ut fra YouTube!

Klikk her for å se kampen:

Vestli-Rommen


0 Kommentar

Rommen A på vei til opprykk?

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Sep 2018

Rommen ligger suverent på topp i 4. divisjonens avdeling 3. Det er kun Kolbotn som har muligheter for å snyte Rommen for opprykk til 3. divisjon. Og det er nettopp Kolbotn som kommer på besøk til Rommensletta i kveld. Det står igjen 4 kamper og 12 poeng å kjempe om. Rommen leder med 11 poeng og 16 mål på Kolbotn. Dermed vil Rommen rykke opp med seier – og mest sannsynlig også med uavgjort. Å ta igjen 16 mål på de 3 kampene som står igjen etter kveldens kamp, er nok i overkant. Rommen har ikke sluppet inn mer enn 10 mål i serien. De har spilt svært klokt i forsvar, og kanskje særlig i slutten av kampene.

Men, uansett, Rommen går selvfølgelig for seier. Tap har egentlig ikke vært noe tema i serien i år. Laget står med 14 seire, 4 uavgjorte og 0 tap.

Vi anbefaler en tur til Rommensletta for å se dette spennende oppgjøret. 

For dem som har litt god tid anbefaler vi også forkampen. Det er oppgjøret i G13 mellom Rommen og Hasle/Løren 2. Rommens G13 har hatt en variabel sesong, med en fin oppstart. Så ble det noen rare resultater, men i de to siste kampene har de slått Ellingsrud 17–3 og Sagene 20–1! Vel verdt å bli litt kjent med disse gutta. Kampen starter kl. 18.45.


0 Kommentar

Vestli søker revansje over Rommen i TV-sendt kamp

Postet av Rommen Sportsklubb den 5. Sep 2018


Vestli vil nok gjerne hevne 3–1-tapet for Rommen i sesongens første møte. Dengang i begynnelsen av mai ledet Vestli avdelingen knapt foran Rommen. Og kampen var jevn, med et lite overtak til Vestli i første omgang, mens Rommen overtok i annen omgang. Nå har Rommen befestet sin posisjon i toppen, mens Vestli har glidd litt nedover på tabellen. Men vi er sikre på at nabooppgjøret kommer til å bli av det spennende slaget. Vi vet ikke hva slags kriterier Eurosport bruker for å velge ut kamper fra de lavere divisjoner. Sikkert er det at denne gang har de valgt en klassisk duell mellom to naboer fra Stovner. Lagene har vist gode takter i år, og gleder seg til å vise seg fram for tv-seere og tilstedeværende tilskuere. Vi regner også med at talentspeiderne er til stede, for det er mange lovende talenter på de to lagene! Kom og sjekk dem ut.

Dette er en kamp du ikke bør gå glipp av, så rydd tid, ta med slekt og venner på en tur til Jesperudjordet søndag 16. august!

Kampstart 15:00. Vær ute i god tid, vi tror det blir trangt!0 Kommentar

Årets viktigste kamp for A-laget

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Aug 2018

I årets serie spiller hvert lag 22 kamper. De er alle like viktige. Men de spilte kampene er spilt. De kan man ikke gjøre noe med, poengene er delt ut. Dermed blir den neste kampen den viktigste fordi det er den som må ha vår oppmerksomhet NÅ – være i fokus. De neste kampene er viktigst når tiden er inne.

Når tittelen sier at den kommende kampen mot Holmlia er årets viktigste kamp, er det fordi dette er en «sekspoengs» kamp. Tap gir fortsatt ledelse til Rommen, men bare med 3 poeng. Men en seier gir 9 poengs ledelse. Det kan bli tungt å ta igjen. Rommen kan tåle to tap i de gjenstående kampene, mens de jagende lagene må vinne alle!

Men, kaldt vann i blodet. Det gjenstår 9 kamper, og 27 poeng skal det kjempes om. Ingen ting er avgjort.

Holmlia var vel regnet som den sterkeste motstanderen i år. Da vi møtte dem på bortebane i våres endte det med seier 3–2 til Rommen etter scoringer av Yazz, Kasper og Tuan. Før kampen på tirsdag har Rommen 33 poeng og Holmlia 27.

Kolbotn ligger på 4. plass med 25 poeng. Vestli har 26 poeng på 3. plass. Vi slo dem i mai. Et morsomt poeng her er at returoppgjøret på Jesperudjordet søndag 16. september sendes på TV!

Men nå alt fokus på toppoppgjøret Rommen–Holmlia på Rommensletta tirsdag 14. august kl. 20.15.

VELKOMMEN!

Rommen troner øverst


0 Kommentar

B-laget mot en spennende høst

Postet av Rommen Sportsklubb den 11. Aug 2018

B-laget har en svært god vårsesong å se tilbake på. Riktignok åpnet det med 2 tap, men etter det har de vunnet 6 kamper og spilt 1 uavgjort. Det ene tapet var forsmedelige 7–0 borte mot mandagens motstander, avdelingsleder Høvik. Høvik har 20 poeng og målforskjell 34–18. Rommen ligger bare 1 poeng bak med målforskjell 31–24. Haslum, som vi slo 4–2 i siste kamp før ferien, følger på 3. plass med 15 poeng.

Vi må tro at gutta er innstilt på å ta igjen for stortapet mot Høvik i vårkampen. Spiller de på det nivået vi vet at de kan, tror vi på et særdeles morsomt revansjeoppgjør.

Kampen går på Rommensletta mandag 13. august kl. 20.15.

Som sagt, vi vet at gutta kan. Her kliner Øzgur til i fjorårets augustkamp mot Dikemark. 9–0 endte det. Et passende resultat også mot Høvik!


0 Kommentar

Hva venter vi på . . . ?

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Jul 2018


Det er noen uker siden den siste seriekampen i årets vårsesong. De fleste av oss har vel også fått med noen fotballkamper som har foregått i Russland. Men her i hengekøya begynner det å krible litt i fotballtålmodigheten. 

7. august møter A-laget Ski borte og drar dermed igang en svært spennende høstsesong. Laget har 30 poeng og leder avdelingen. Det er 6 poeng ned til Holmlia og Kolbotn. Vestli ligger på 4. plass med 23 poeng.

Uka etter er det duket for et meget spennende oppgjør på Rommensletta mot avdelingstoer Holmlia! Det første oppgjøret vant Rommen 3–2. Vi regner med at Holmlia er meget revansjesugne.

Hvordan gutta har skjøttet treninga i sommer får du anledning til å sjekke i to treningskamper. De spiller borte mot Slemmestad tirsdag 31. juli, kl. 20.00, og borte mot Heming torsdag 1. august, kl. 20.00.

B-laget ligger på 2. plass i sin avdeling og starter høsten med hardest mulig motstand: avdelingsleder Høvik. De har 1 poeng mer enn Rommen. Det betyr at Rommen med seier går opp i ledelsen. Men, vi har et sårt minne fra den første kampen mellom lagene i vår, Rommen tapte 7–0! Kampen spilles på Rommensletta mandag 13. august, kl. 20.15.

G19 Junior starter på Rommensletta 17. august kl. 18.30 mot HSIL. Rommen trenger de 3 poengene for ikke å miste kontakten med de to lagene som ligger foran på tabellen. Det forrige møtet mellom lagene ble svært målrikt. HSIL dro i land seieren med 6–5.

J17  avsluttet før ferien med solide 4–1 over Fossum IF. Jentene starter opp igjen på Rommensletta fredag 24. august, kl. 18.30 mot Bjørndal IF. Rommen vant 7–1 borte i det første møtet. Vi tror Rommen har store muligheter til å ta tre nye poeng. Det vil gi muligheter for å kjempe om 2. plass utover høsten. Nesodden på 1. plass er det neppe noe å gjøre med. De har sju seire av sju mulige.

Inntil videre får vi kose oss i det varme været. Pass på væskebalansen.

Ha en fortsatt fin sommer!


Kanskje vi greier å hale i land noen store seire utover høsten!

Vi kommer om noen dager med oppdateringer om de andre lagene. IKEA har jobbet med kjøkken/kaféløsningen. Dette kommer vi også tilbake til.


0 Kommentar

Klubbhuset pusses opp

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Jul 2018

Gunn og Sara fra IKEA gleder seg til å ta fatt på planleggingen av innredningen av klubbhusets kjøkken og kafe . . .


. . . det kan de gjøre med blanke ark . . .


. . . for denne svært velbrukte innredningen har gjort sitt gjennom mange, mange år, og kan bare rives ned


Klubbhuset skal også pusses opp utvendig og innvendig. Dette skal utføres av Bymiljøetaten. Det er en større prosess. Vinduene skal skiftes. Antagelig må også utvendig panel skiftes/repareres. Innvendig skal garderobene fikses opp. Toalettene likeså. Strømopplegg og armaturer skal skiftes. Alt dette arbeidet krever anbudsrunder og kommunale prosesser. Det vil nok gå noen måneder før det fysiske arbeidet kommer igang.


Bymiljøetaten har tatt noen grep for å komme igang med noe av arbeidet. Blant annet er kontoret i annen etasje malt og det har blitt lagt nytt gulv


Utvendig er det en stor jobb som må gjøres. Blant mye annet må vinduene byttes. Treverket er blitt veldig dårlig.


Det har vært mye jobb over lang tid for klubbens styre før arbeidet med å få klubbhuset til å stå fram i ny, tiltalende drakt og funksjonelt i bruk endelig er i gang. Vi tror også at de gode støttespillerne vi har hatt for å få dette til økonomisk og praktisk, ser fram til å se det ferdige arbeidet. Dette gjelder i særlig grad Bydel Stovner som har støttet økonomisk og satt prosjektet høyt på prioriteringslista. Vi gleder oss også over IKEA Nabofonds smidige og raske beslutning om å hjelpe oss med interiørdesign og utstyr. Bymiljøetaten har hatt en svært positiv holdning til å få prosjektet gjennomført.

Rommen SKs medlemmer har ventet på dette lenge. De må forøvrig regne med at det blir en del dugnadsjobbing i forbindelse med rivingen på kjøkkenet og malingen i kaféen. Disse lokalene har vi stor tro på skal være ferdige før skolestart.0 Kommentar

Velkommen til hektisk uke

Postet av Rommen Sportsklubb den 23. Apr 2018


Uke 17 blir det mulig å sjekke ut hvordan ståa er for mange av Rommens lag. 13 lag skal ut i 18 offisielle kamper fra mandag 23. til søndag 29. april. Det er serie- og OBOS Cup-kamper. 11 kamper er på Rommensletta. 5 av disse er mandag og tirsdag. I tillegg spiller Herrenes C-lag borte mot Bøler på Haraløkka mandag kl. 21.00. G10 Rommen 2 spiller borte mot Grei 3 på Grei kunstgress tirsdag kl. 19.10.

Så går det slag i slag utover hele uka, og avsluttes med tre kamper i OBOS Cup på søndag.

Med andre ord, det skal være mulig å plukke ut noen oppgjør som du kan se. For å holde oversikten over kampene kan du sjekke ut terminlistene.


Du skal vite at spillerne og klubben setter pris på at du kommer og heier.

Velkommen til kamp!0 Kommentar

Mange kamper i vente

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Apr 2018

Mandag 16. april braker seriespillet løs for alvor. J17 startet fredag 13. Det var ingen ulykkesdag. De slo Fossum IF på bortebane med 6–0! Fossum IF er store på jentesida med 230 jenter fordelt på 10 barnelag og 4 ungdomslag. Dessverre har vi ikke fått noe referat fra kampen. Men 6–0 høres bra ut, og det hadde vært fint om det var standarden, iallfall noe å strekke seg etter for våre andre lag.

To Rommenlag er satt opp på Rommensletta kunstgress mandag 16. april. Først ute er G10 år, Rommen 2, som møter Kjelsås 3 kl. 18.00.

Kl. 21.00 er det C-laget for senior menn som spiller 7er. De får Ski på besøk. Det skal bli spennende å se hvordan gutta behersker 7er-formatet.

Det var satt opp ytterligere en hjemmekamp: Gutter 08 år mot Lambertseter 2, kl. 18.00 på Rommen grus 5er (altså det vi gjerne kaller Vestlibanen), men det er usikkert om banen er isfri. Og det er ikke mulig å finne plass til den på kunstgresset fordi det på grunn av den vanskelige banesituasjonen er flyttet kamper hit fra andre baner.

B-laget starter også sesongen denne mandagen. Det er ikke til å skjule at det er knyttet store forventninger til dette laget etter fjorårssesongen. Laget starter borte mot Høvik. Kampstart kl. 20.15.

Til og med lørdag spiller det Rommenlag hver dag. Alle er bortekamper, så det er greit å følge med på terminlistene.

Lykke til med sesongen!


0 Kommentar

Ventetid

Postet av Rommen Sportsklubb den 28. Mar 2018

Snøen er borte fra kunstgressbanen. De siste dagene har vi sett at de mest ihuga ungene og ungdommene har leikt fotball på banen.

B-laget har annonsert årets første utetrening på Rommensletta i dag (onsdag 28. mars), kl. 18.00.

A-laget har noen dagers påskeferie, men det er forutsatt at de driver egentrening fram til påskeaften (lørdag 31. mars). Da er det trening på Rommensletta kl. 12.00. De skal også trene på søndag. Det er full oppkjøring mot årets første seriekamp, som er på Trasop kunstgress mot Oppsal 2, tirsdag 3. april, kl. 20.15.

Vi har ikke hørt om påsketrening i de andre lagene.

Fra og med mandag 9. april er imidlertid kjøret i gang!

Det gjelder også de yngste klassene. Kunstgressbanene gjør at kampene ikke behøver å vente på naturgressbanenes åpning. Men det blir et stort press på kunstgressbanene, som blir avlastet litt når naturgresset åpner 10. mai. Våre første lag ut på matchbanens gress er G8 og G9 som spiller der 10. mai.

Blir abstinensen for sterk i de få dagenes ventetid som står igjen, må du ta en dose TV-fotball!

Vil du se nærmere på terminlista for Rommens lag gå inn på Fotball.no, trykk på Kamper.

God påske!


0 Kommentar

*

Postet av Rommen Sportsklubb den 24. Mar 2018


0 Kommentar

OBOS-Cup 2018 starter opp

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Mar 2018

OBOS-Cupen (Oslomesterskapet) har endret reglene. Det spilles innledende runder som serie, før det gås over til finalespill. Dette gir alle lagene flere kamper. Gruppene og kampene er satt opp. Men det er klubbene som avtaler tid og sted. Hvis du sjekker terminlistene vil du se at foreløpig er det mange hull med hensyn til klokkeslett og sted. For Rommens vedkommende er det bare J13 og A-laget som foreløpig har avtalt med motstanderne.

J13 møter Grüner på Dælenenga allerede onsdag 21. mars, kl. 18.00

A-laget møter Veitvet på KFUM-Arena (Ekeberg) fredag 23. mars, kl. 19.45

Terminlister og regler finner du her.


0 Kommentar

Det ser ikke sånn ut . . .

Postet av Rommen Sportsklubb den 9. Mar 2018

Her finner du

Terminlistene 

Vær oppmerksom på at OBOS-Cupen (Oslomesterskapet) er lagd som en serie. Kampene er satt opp, men klokkeslett og baner er ikke klare. Det vil også bli forandringer på datoene.

Foreløpig vet vi ikke når terminlistene for barnefotballen kommer. Det gjenstår noen kamper i vinterens futsalserie. Disse framkommer av terminlistene.


0 Kommentar

Rommens Dag, del 2

Postet av Rommen Sportsklubb den 8. Feb 2018


Lørdag 10. februar 2018 er det lagene fra 2008 til 2011 som skal møtes til kappestrid i Haugenstuahallen. Nedenfor er reglene og kampoppsettet:0 Kommentar

INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2018

Postet av Rommen Sportsklubb den 24. Jan 2018

Rommen SK sitt årsmøte avholdes i klubbhuset mandag 26. februar 2018, kl. 19.00.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret ihende senest mandag 12. februar 2018.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett.

Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide.


0 Kommentar

2017s store begivenhet – litt forsinket

Postet av Rommen Sportsklubb den 23. Jan 2018

Dessverre ble 2017 fullt! Vi fikk rett og slett ikke plass til å avvikle Rommens Dag 2017 i 2017, men måtte utsette det til 2018. Så får vi inderlig håpe at Rommens Dag 2018 skal få plass i 2018. Det kommer vi tilbake til.

Nå har vi fått et annet problem. Klubben vokser. Nå har det blitt så mange lag at vi må avvikle Rommens Dag over to dager.

De eldste feirer Rommens Dag med fotballkamper i Haugenstuahallen lørdag 27. januar. Det gjelder lag fra 2000–2007. Lagene for de yngste, 2008–2011, venter til lørdag 10. februar.

Nedenfor er kampoppsettet for 27. januar. Første kamp er kl. 10.00. Så starter det en ny kamp hvert kvarter fram til finalen kl. 15.00.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline