B-laget spiller i 6. div., avd. 01 i 2020

Postet av Rommen Sportsklubb den 13. Des 2019


Rommens B-lag har i de siste sesongene avansert i divisjonene, bortsett fra da vi på grunn av endringene i divisjonssystemet for noen år siden ikke fikk rykke opp. Før 2019-sesongen hadde vi et sportslig ønske om opprykk til 5. divisjon. Det ble ikke noe opprykk, men en 3. plass. Laget har så gode kvaliteter at A-lagsledelsen har ment at det har vært god læring for unge A-lagsspillere å spille der. Og de vil gjerne styrke laget.

Snarøya var i samme 6. divisjonsavdeling som Rommen i 2019. Vi slo dem 3–2 i den første kampen og spilte 3–3 i den andre. Snarøya ble nr. 5.

Høvik spilte vi mot i 7. divisjon i 2018. De så stygt ut da vi ble slått 7–0 i første kamp. Den andre kampen vant vi 1–0. Vi vant avdelingen og Høvik ble nr. 2. I 2019 ble Høvik nr. 4 i 6. div., avd. 03.

Røa rykket ned fra 5. div., avd. 01.

Kurer rykket ned fra 5. div., avd. 02.

Vålerenga og Abildsø spilte i 6. div., avd. 03. Vålerenga ble nr. 3 og Abildsø nr. 7.

Nesodden 2, Fire Lys og BI Athletics spilte alle i 6. div., avd. 01. Nesodden vant avdelingen, Fire Lys ble nr. 6 og BI Athletics nr. 7.


B-laget har alltid vært veldig tett på supporterne, som har satt stor glede av lagets lekne fotball. Spillerne har satt stor pris på supporternes trofaste oppslutning og støtte. Forhåpentligvis fortsetter det gode «samarbeidet» i 2020. Vi gleder oss til kampoppsettet kommer.


0 Kommentar

Norsk Tipping-ligaen, avd. 1, 2020

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Des 2019


Sjekk terminlista HER


Rommens A-lag vant suverent sin 4. divisjonsavdeling i 2018. Det ga opprykk til 3. divisjon i 2019. Man hadde kanskje trodd at laget hadde hatt behov for et år til i 4. div. for å få «satt» seg.  I tillegg til nye trenere, Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen, kom det også noen nye spillere. Derfor var vi spente før årets seriestart. Men, det gikk svært bra i en avdeling hvor tabellen var svært tett. Rommen måtte minst spille uavgjort i den siste kampen bort mot tabelltoer Lørenskog. A-laget innfridde ved å vinne 2–4.

Avdelingsoppsettet for Norsk Tipping-ligaen, avd. 1 i 2020, er satt opp. I motsetning til i 2019, som var en typisk fly-avdeling med nesten bare motstandere på Vestlandet, er det nå blitt til en trivelig buss-avdeling. Nybergsund i Trysil er lengst unna. Ellers blir det for eksempel en passende oppvarmingsjoggetur fra klubbhuset på Rommensletta til Lørenskog, Gjelleråsen og Grorud.

Grorud 2 rykket opp fra 4. div., avd. 2 i Oslo, med 5 poengs klaring og betydelig bedre målforskjell enn KFUM 2.

Fu/Vo (Funnefoss/Vormsund) feide gjennom 4 div. i Akershus med 10 poeng mer enn neste lag og 91–44 i målscore.

Toten rykket opp fra 4. div., avd. 1 i Indre Østland. De hadde imponerende 19 seire og 3 uavgjort. Det ga 60 poeng og 108–18 i målforskjell.

Elverum rykket ned fra PostNord-ligaens avd. 2. De manglet 1 poeng for å beholde plassen.

De resterende lagene spilte i 3. divisjon i 2019.

Gjøvik/Lyn, Nybergsund, Brumunddal, Raufoss 2 og Kongsvinger 2 kommer fra avd. 5:

Gjelleråsen, Ull/Kisa 2 og Lillestrøm 2 fra avd. 6:

De to siste lagene, Lørenskog og Rommen, kommer fra avd. 1:

Det blir for oss mange nye, spennende lag å møte. Det klinger godt i ørene med fotballnavn som Kongsvinger, Elverum, Lillestrøm og Gjøvik/Lyn. Og vi ser at de andre lagene har hatt gode, tildels imponerende resultater i 2019.

Det er vel bare tre av disse lagene vi har møtt i senere tid. Brumunddal i en treningskamp i vinter på KFUM-arena, som endte 1–1. Ull/Kisa i den siste treningskampen før seriestart, 4–1 til Rommen på Rommensletta. Lørenskog spilte vi i avdeling med. Rommen tapte knepent 1–2 hjemme, men vant 2–4 i den avgjørende kampen i serieinnspurten.

I månedene som kommer blir det interessant å følge med hva som skjer på spillersida, hvilke treningskamper vi får til, og hvordan kampoppsettet blir.


0 Kommentar

STØTT DET LOKALE NÆRINGSLIV!

Postet av Rommen Sportsklubb den 30. Okt 2019


Stovnerbrua Servicesenters initiativ til å støtte Rommen SK med en femtilapp for hvert oppdrag med EU-kontroll hos dem i november og desember er vi takknemlige for. Pengene kommer godt med. Det gjør også tilliten de viser for at vårt arbeide i nærmiljøet er viktig. De driver business og regner med at Rommen SKs navn kan bidra til velvilje fra beboerne, som er firmaets potensielle kunder.

Hvis Rommens medlemmer benytter seg av tilbud som dette, skal de vite at det også bidrar til at klubben får midler som gjør dens medlemstilbud bedre. Det gjør at kvaliteten på den sportslige aktiviteten kan heves og at kostnadene ved medlemskontingent og treningsavgift holdes på et rimelig nivå.


Stovnerbruas Servicesenter har en historie som støttespiller for klubben som går langt tilbake, helt til moder-klubben Stovnerkameratene Ballklubb. Det er hyggelig å ønske dem velkommen til barnet Rommen SK.


Det er mange andre lokale sponsorer og annonsører som har bidratt gjennom årene. Under her er det noen eksempler på det:

Den som har vært med lengst, og stadig er med oss er Østlie Møbelservice AS. Dette er et lokalt familiefirma, som ikke bare har levert økonomisk støtte, men også sportslig og administrativt aktive familiemedlemmer.


Knut og Ragnhild's Mathus A/S var svært aktive både som draktsponsorer og leverandører av fruktkurver og andre premier. Før Knut og Ragnhild het det Stovner Matsenter A/S og nå er det kjøpmenna i SPAR som holder til i lokalene.


Eksempler på typiske lokale støttespillere og annonsører er også Grønvold Maskinservice AS, Ing. Sverre Hollie AS og Roar Wilhelmsen A/S.


Anker Form var et firma med en allsidig produksjon. Det var svært viktig for økonomien til den sammenslåtte klubben Rommen SK. De bidro med å gi oss en mengde gode dugnader med blant annet istandgjøring og pakking av displayutstyr til forretninger.


Når det gjelder dugnader kommer vi ikke unna REMA Stormarked på Haugenstua. Det var både vareopptellinger, varemottak og rydding. I tillegg var det gode avtaler på innkjøp av varer til kaféen på klubbhuset.


Budpartner er et budfirma med utspring i moderklubben Smedstua IL. De gikk tungt inn for at vi skulle kunne arrangere Rommenturneringen. Den ble arrangert flere ganger på begynnelsen av 2000-tallet, beregnet for aldersklassene 10–12 år.


Bankenes Betalingssentral var en arbeidskrevende bedrift, som var avhengig av lokal arbeidskraft. De hadde en policy som gikk på å støtte lokalsamfunnet. Vi nøt godt av det i form av annonser og sponsing av de populære luene.


Selv om OBOS er blitt landsomfattende og så smått internasjonalt, må det sies å være et lokalt firma. De er rundt oss på alle kanter. Også de har tatt ansvar for ikke bare å bygge boliger, men også for at bomiljøene skal bli gode. Til Rommen har de gitt økonomisk bidrag, blant annet for at vi skal kunne gi jentene et fotballtilbud.


Det er mange flere, både firmaer og enkeltpersoner, som har bidratt til klubbens eksistens i de femti årene som har gått siden klubbens offisielle fødselsdato, 20. august 1970. Det er datoen da Smedstua IL ble stiftet. Men grunnen ble lagt allerede 9. september 1952, da Stovnerkameratene IL ble stiftet. De hadde ikke fotball på programmet, så vi må også ta med Tokerud IL. Den klubben ble stiftet 18. november 1963, og hadde fotball. De tok med seg fotballen og ble slått sammen med Stovnerkameratene IL ti år senere.


Den viktigste bidragsyteren, sammen med våre frivillige, glemmer vi ikke:


Om ikke lenge går vi inn i jubileumsåret, og da får vi forhåpentligvis høre mer om disse og flere støttespillere. Både bedrifter, organisasjoner, offentlige myndigheter og enkeltpersoner, 
og hvordan de har påvirket Rommen SKs framgang.


0 Kommentar

Høstsesongen starter også for aldersbestemte klasser

Postet av Rommen Sportsklubb den 14. Aug 2019


Gå inn her for å se hele høstens terminlister. Der er det også oversikt over Rommens lag og hvem som har ansvar for lagene.

Vær oppmerksom på at det kan komme endringer i terminlistene.


0 Kommentar

Nå kribler det i magen!

Postet av Rommen Sportsklubb den 8. Aug 2019


Starten på høstsesongen markeres med et spennende – og meget viktig – oppgjør borte mot Årvoll. Det skjer på Årvoll kunstgress mandag 12. august, kl. 20:00.

Verken Rommen eller Årvoll hadde noen god avslutning på vårsesongen. Rommen hadde en overraskende god serieåpning, men skled etterhvert ned under nedrykksstreken. De har 12 poeng. Det er 2 poeng opp til Sunndal, og heldigvis bare 9 poeng opp til målsettingens sjetteplass. Årvoll har slitt mer, og ligger sist med 7 poeng. Det er med andre ord en svært tett tabell. Man trenger ikke være synsk for å se at høstsesongen blir neglbitende spennende. Riktignok ser det ut til at Eidsvoll og Lørenskog har et tak på tabelltoppen, med Sarpsborg 08 2 halsende like bak.

Rommens siste seier i vårsesongen kom i oppgjøret mot Årvoll på Rommensletta 1. juni. 2–0 ble det. Men Årvoll slo Rommen 3–1 i sluttspillet om Kretsmesterskapet i 2018.

A-laget startet fellestreningen 29. juli etter ca. 14 dagers pause. I de 14 dagene var det lagt opp til en aktiv egentrening.

Lørdag 3. august spilte de treningskamp mot Slemmestad og vant 3–0. Fem dager senere spilte de ny treningskamp, nå mot Lokomotiv Oslo. Også denne kampen ble vunnet, nå med 2–1.

Skadesituasjonen ser bedre ut. Men fortsatt er både Tuan og Besian uaktuelle. Det er også Remi som soner for kort.

Vi sier tvi-tvi og krysser fingrene. Det er ikke tvil om at 3 poeng i denne kampen er særdeles viktig.


0 Kommentar

Invitasjon sommerfest 2019

Postet av Rommen Sportsklubb den 28. Jun 2019


Litt senere enn vanlig arrangeres Sommerfesten for Rommen SKs medlemmer og deres familier.

Men, som tidligere foregår det på Rommensletta i nydelig sommervær. Det er spådd strålende sol og oppimot 30 varmegrader!


– Det blir intern fotballturnering for jente- og guttelagene. Kampene starter kl. 11:00

– Grillene er varme fra kl. 14:00. Det serveres grillmat med tilbehør. Alle får en flaske mineralvann

– Vi oppfordrer spillere med foreldre og søsken å møte opp for noen timers felles hygge og moro sammen med hele Rommenfamilien

– Arrangementet er gratis


Etter avslutningen av sommerfesten inviterer A-laget til en fortsettelse av moroa gjennom sitt oppgjør i 3. divisjon med serietoer, og nabo, Lørenskog! Kampen starter kl. 16:00


0 Kommentar

Det kommer noen fine feriedager

Postet av Rommen Sportsklubb den 17. Apr 2019


Det står heldigvis noen gode, gjerne litt late dager foran oss etter en forholdsvis hektisk åpning av fotballsesongen 2019. Og det kan være lurt å lade batteriene til det som venter oss av fotball etter helga. Ja, det begynner vel allerede i helga, for A-laget reiser på landet for å møte Eidsvold Turnforening allerede 2. påskedag. Deretter venter det oss ikke mindre enn 12 fotballkamper med Rommenlag involvert fram til og med lørdag 27. april! Da kommer Kråkerøy fra fotballfylket Østfold til Rommensletta.

B-laget skal også spille i den uka. Onsdag 24. april, kl. 20.15 skal de måle krefter mot Dynamo Mjøsa. Det kan bli elektrisk.

Ellers er gutter og jenter i sving hele uka!

Vi håper dere får noen fine dager, med godt føre, enten dere er til sjøs, fjells, eller hjemme, på fotballbanen!0 Kommentar

A-laget reiser til løvens hule!

Postet av Rommen Sportsklubb den 17. Apr 2019


Eidsvold Turn beholdt favorittstempelet etter første runde. De slo Sunndal borte med 2–0, og gikk direkte til topps på tabellen.

Rommen fikk vist fram sitt potensial i kampen mot Træff, selv om resultatet bare ble uavgjort. Så da er det like greit å møte favoritten for å se om vi greier å matche dem.

Eidsvoll Turn sier selv at de vant en sliteseier på en vanskelig bane i Sunndal. Se hjemmesidene til Eidsvoll Turn.


0 Kommentar

Rommen møter Træff i seriestarten

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Apr 2019Dette er våre motstandere i første serierunde. Stilige karer i flotte drakter. Men, siden Rommens drakter er like, må Træff ha på seg bortedrakter.


Træff er fra Molde. Laget spilte i Norsk Tipping-ligaen i 2018. Der gjorde de det riktig bra, kom riktignok 14 poeng bak avdelingsvinner Oppsal, men sneik seg foran Molde 2 og opp på 2. plass med litt bedre målforskjell.

Vi tror vi møter et litt annerledes lag enn vårt, mer direkte, kanskje litt høyere tempo. Træff ser ut til å være ranket litt høyere enn Rommen. Men en titt på for eksempel Dagbladets vurdering, viser en forholdsvis overflatisk analyse. Der blir Træff nummer 7, mens Rommen blir 14. Facebooksida Sportshjørnet presenterer en mer omfattende analyse. De har også Træff på 7. plass, og har flyttet Rommen opp på 10. Norsk Tipping har ganske stor tro på Træff ved å sette dem opp på en 4. plass. Men i likhet med Dagbladet setter de Rommen nederst på lista. Podcasten til Norsk Tipping forklarer sitt syn på vurderingen. En av årsakene til den svake rankingen er at Rommens avdeling i 4. divisjon var svak. Mulig det, men lagets seier i avdelingen var totalt overlegen, var i en egen klasse.

Rommen har satt seg som mål å bli nummer 6. Undertegnede er enig i at dette er realistisk. Kjell Sverre & Co. har satt sammen en forholdsvis stor stall, og har tilnærmet 100 % dekning i alle posisjoner. Nå også på keeperplassen. Gutta har fått godt stell i løpet av vinteren, slik at det er ingen store skadeproblemer.


Vi ønsker Træff og publikum velkommen til en spennende kamp. 
Pent vær, og litt høyere temperatur skal det også bli på Rommensletta søndag 14. april, kl. 14:00.
0 Kommentar

Ketchupeffekten!

Postet av Rommen Sportsklubb den 26. Mar 2019


Vinteren, det vil si ventetida, er over. Nå starter vi fotballsesongen med en slags ketchupeffekt. Vi har ventet og ventet, og så starter nærmest alle lagene på en gang. Nå skal vi få se hvordan Rommens lag har utviklet seg i løpet av den lange treningsperioden. Har de utviklet seg sportslig, og er de i stand til å møte den lange sesongen som kommer? Den strekker seg fra april til oktober.

Et par cupkamper er spilt, en til skal spilles før vi kommer til april. 1. april starter seriekampene. Nedenfor er en oversikt over kampene fram til og med 8. april. Gå inn på www.fotball.no og få en oversikt over alle kampene i sesongen 2019.

Det er så mange kamper at du sikkert har mulighet for å se noen av dem.

 

Vi sees på banen!0 Kommentar

Innbydelse Dag 2 av Rommens Dag 2018 i 2019!

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Mar 2019


De avgjørende kampene i Rommens Dag spilles lørdag 23. mars i Haugenstuahallen. Kampene starter allerede kl. 09.20. Så husk å sette klokka på ringing!

Kiosken er åpen, så det er mulig å få seg en kopp kaffe for dem som trenger en ekstra øyenåpner.

Juniorlaget er erstattet av et blandalag. Seniorlaget er et ordentlig seniorlag.
0 Kommentar

Ventetid er over. Sesongen starter nå!

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Mar 2019


Ja, lørdag 23. mars, kl. 18.00 er det avspark i kvalifiseringskamp om plass i Norgesmesterskapet (Cupen). Rommen møter vår gamle kjenning Heming på KFUM Arena. Det ser ut til å bli herlige 8 varmegrader og solskinn, altså den perfekte start på en lørdagskveld.

De første offisielle kampene har allerede blitt spilt. G2004 har spilt OBOS Cup-kamp. Den tapte de med 3–2 borte mot Oppegård.

J2005 har også spilt OBOS Cup-kamp. Der var de satt opp mot stjernelaget Røa. De satte inn 2 mål. Det hjalp lite for Røa scoret 13.

Juniorlaget er først ute med seriekamp. Og de starter like godt med et nabooppgjør. Vestli kommer til Rommensletta med et lag som ser sterkt ut. Det skjer mandag 1. april, kl. 18.30. Det blir nok ingen spøk.

Samme dag reiser G2008 til Ekeberg kgr 2, 7er B, for å møte Bækkelagets Tornado.

Så går det slag i slag, ofte flere kamper om dagen. Hold deg oppdatert på tidspunktene ved å sjekke fotball.no

God fornøyelse – vi sees på banen!


0 Kommentar

Innbydelse til Rommens Dag 2018 i 2019!

Postet av Rommen Sportsklubb den 7. Mar 2019

Endelig er Rommens Dag rett rundt hjørne. Dette er Rommens Dag 2018 – Litt forsinket, kan man si! Det er fordi det er for dårlig kapasitet i Haugenstuahallen, noe som gjør at det er vanskelig å finne ledige dager. En annen ting er at vi nå trenger to dager for at alle skal få være med. Espen har lagt ut nedenstående melding:

 0 Kommentar

Rommens årsmøte 2019 er avholdt

Postet av Rommen Sportsklubb den 27. Feb 2019


Styret hadde forventet – i hvert fall håpet – at det skulle komme noen flere til årets årsmøte enn det som har vært vanlig de siste årene. Men, det gjorde det ikke, på tross av viktige saker som en sammenslutning med Vestli IL sto på dagsorden. Vi hadde også regnet med at noen ville vite mer om den store sportslige satsingen, og ikke minst opprustningen/utviklingen av klubbhuset og fotballbanene.

Vi må vel tro at klubben drives på en slik måte at medlemmene er fornøyde. Medlemskontingenten er liten, treningsavgiften er lav og de får mye utstyr og gode sportslige tilbud for pengene. Klubben betaler påmeldingsavgiftene til cuper og turneringer. I tillegg dekkes kursutgifter for dem som ønsker å ta relevante sportslige og administrative kurs.

Behandlingen av årsmøtesakene gikk greit. Bortsett fra styrets forslag om at årsmøtet skulle ta stilling til forhandlinger med Vestli IL om en sammenslåing/tettere samarbeide, var det ikke kommet andre forslag som ønsket behandlet av årsmøtet. Styresammensetningen er også stabil i klubben. Det var kun et styremedlem som ble skiftet ut. Rune Dybvik ville helst vært med videre, men hans arbeidsforhold i en annen klubb gjorde dette umulig. Rune ble erstattet med Anette Jensen. Hun har fulgt Rommen i mange år. Blant annet har hun levert fotballspillere til klubben. Det passet bra at det kom en kvinne inn i styret, som er nokså mannstungt.

Når det gjaldt videre framdrift i samarbeidssaken med Vestli IL, ble styrets forslag vedtatt mot 1 stemme.

Forsamlingen gikk grundig inn i regnskapene for 2018 og budsjettet for 2019. I hovedsak på grunn av A-lagets opprykk til 3. divisjon har budsjettet økt med ca. 33 %. Årsmøtet ville forvisse seg om at dette ikke går på bekostning av Rommens arbeide for barn og unge, og ikke minst jentesatsingen. Tvertom, avtalen med A-laget gjør at den sportslige siden av barn- og ungdomsarbeidet styrkes. A-lagets spillere skal aktivt delta i de aldersbestemte klassenes treninger og kamper. Årsmøtet hadde også mange spørsmål vedrørende det videre samarbeidet med Vestli IL. Derfor ble møtet litt lengre enn vi har vært vant til, dermed ble det også god avsetning på kaffe og kaker.

Nedenfor er Årsmøteprotokollen fra 2019:


 


0 Kommentar

Årsmøte 2019: Dagsorden

Postet av Rommen Sportsklubb den 17. Feb 2019

Til fristens utløp, mandag 18. februar, var det ikke kommet andre forslag som var ønsket behandlet på årsmøtet.


0 Kommentar

Årets første treningskamp er spilt

Postet av Rommen Sportsklubb den 27. Jan 2019


Rommen møtte tidlig lørdag kveld Moss, som spiller i 2. divisjon, til treningskamp i Manglerudhallen.

Den endte 1-1.

Det ble en jevn affære, hvor Moss hadde et visst overtak i 1. omgang. Men hvor vi hadde omgangens største sjanse på en rask kontring.

Det var en kamp preget av høy intensitet, og sådan viktig læring for oss, da vi må utvikle lagets spillestil til å bli effektiv på et høyere nivå.

I pausen ble det gjort tre bytter. Hele front-rekka ble byttet og det gjorde at vi trengte litt tid på å komme i gang med eget spill i 2. omgang. Moss kjørte hardt i det første kvarteret og skapte flere farligheter.

Kamil i mål holdt oss inne i kampen i denne fasen, men Kamil og vi måtte til slutt gi tapt og Moss gikk fortjent i ledelsen.

Vi fortsatte å jobbe med eget spill og spiste oss inn i kampen igjen. Presisjonen ble bedre, og igjen var vi farlige når vi spilte av Moss sitt første pressledd.

Det er også slik vi utlikner alene med keeper.

Etter utlikningen tok vi over kampen og dominerte til tider banespillet. Gjennom dominansen på midtbanen skapte vi flere sjanser det siste kvarteret av kampen, men vi var dessverre ikke i stand til å avgjøre kampen i vår favør. Dermed endte det 1–1, noen som alt i alt var et greit resultat.

Vi fikk matchet mot oss mot et godt lag fra ett nivå høyere enn oss selv, noe som er viktig for å ta steg som lag og i utviklinga av enkeltspillere. Vi gjorde totalt 7 bytter, så mange i troppen fikk verdifull kamptrening.

Vi skal ta med oss erfaringen fra kampen og jobbe videre i ukene som kommer.

Neste søndag, 3. februar, møter vi Brumunddal  (3. divisjonslag ), kl 12.00 på Ekeberg Arena.


Mot slutten av kampen hadde Rommen flere muligheter, men scoret dessverre bare en gang0 Kommentar

Oppkjøringa mot 3. divisjon er igang!

Postet av Rommen Sportsklubb den 25. Jan 2019

Rommen møtte Moss 13. juni 2007 i 2. runde i Norgesmesterskapet. Det endte med 7–0-tap. Nå skal vi møte dem i en treningskamp som er et ledd i Rommens forberedelser til 3. divisjonsspill i 2019. Forhåpentligvis blir det en revansje for Rommen. Men, det er vel ikke det som er det viktigste momentet i dette oppgjøret for trenere og spillere. Likevel hadde det vært litt moro . . .

Nå har du faktisk sjansen til å være med fra begynnelsen på den spennende reisen Rommen har tatt fatt på. Benytt anledningen til å bli kjent med spillestil, og ikke minst spillerne. Det er mange nye fjes siden 2007. Og de har utrolig gode ferdigheter. Du har vel sett videosnutten med Ayoubs triks i Beitostølen Cup? Forøvrig en cup som Rommens 1. lag vant, med Rommens 2. lag på 3. plass!

Et vorspiel i Manglerudhallen er den perfekte oppladningen til lørdagskvelden!

I 2007 var det avanserte løsninger for reporterne som sendte direkte. Det blir det vel ikke fra Manglerudhallen, så det er best å komme og se kampen.


0 Kommentar

INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2019

Postet av Rommen Sportsklubb den 24. Jan 2019


Rommen SK sitt årsmøte avholdes i klubbhuset mandag 25. februar 2019, kl. 19.00.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret ihende senest mandag 11. februar 2019.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett.

Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline