NÅ MÅ DU BYTTE GRASROTMOTTAKER TIL STOVNER SK!

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Jan 2021

– Det er ganske mange som ikke har byttet Grasrotmottaker fra Rommen SK til Stovner SK. Foreløpig er ikke kontoen stengt, men siden Rommen SK ikke lengre eksisterer, kan det være lurt å flytte over til Stovner SK, organisasjonsnummer 981 933 109.


Hvis du spiller kan du gi din «Grasrotandel» til Stovner SK. 

Når du er i tippesjappa ber du om at Stovner SK skal være din Grasrotandelmottaker.
Da settes 7 % av beløpet du spiller for på Stovner SKs konto. Det koster ikke noe og din gevinst beskjæres ikke.

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra ­fysiske Flax-lodd og Belago.
For spillene Multix og Instaspill er Grasrot­andelen 14 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Oppgi Stovner SKs organisasjonsnummer: 981 933 109.

Pengene som kommer inn er kjærkomne og gjør det mulig for klubben å gi barn, ungdom og voksne et enda bedre idrettstilbud i et trygt og godt oppvekstmiljø. Vi oppfordrer derfor til at du fortsetter å ha klubben vår som din grasrotmottaker.

Er du en spiller som ikke tidligere har benyttet denne for deg helt kostnadsløse muligheten til å støtte en god sak, vil vi være takknemlige for at du melder deg som grasrotgiver til fordel for Stovner SK.


0 Kommentar

Stovner SKs logo

Postet av Rommen Sportsklubb den 11. Jan 2021


Det har naturlig nok tatt litt tid å komme så langt i prosessen med sammenslåingen av Rommen SK og Vestli IL. Men nå når logoen er på plass vil Stovner SK snart bli mer synlig. Det største problemet i disse koronatider har vært mangelen på sportslig aktivitet i form av konkurranser. Forhåpentligvis ter folk seg slik at viruset etterhvert forsvinner. Og ikke minst at alle som vil kan vaksinere seg.

Utøverdraktene kan man snart begynne å trykke logoer på. Etterhvert vil det forhåpentligvis også bli anledning til å lage andre typer plagg, flagg og vimpler, og noe supporterutstyr. De blir kanskje ikke seende ut akkurat som nedenstående eksempler, men fine blir de.Jodda, dette blir bra når vi får laget noe av dette utstyret utover året.

Hjemmesider, og andre sosiale medier, etterlyses stadig. En «tidligversjon» av hjemmesidene vil bli lansert i uke 3. Men, det er mange elementer og mye tekst som skal på plass, så man må regne med at det blir en del oppdateringer framover. Noe av det viktigste med hjemmesidene blir at hver gruppe får sin egen hjemmeside, slik at de kan presentere sine egne nyheter, og informasjon som er spesifikk for deres område i klubben. Inntil videre er det grupper for Allidrett, Dans, Fotball, Paraidrett og Volleyball. I tillegg vil også Oldermannsligaen få sin hjemmeside. Først ut er naturlig nok Hovedlagets hjemmeside.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline