Oppdatering

Postet av Frank Eilert Fossum den 10. Feb 2017

Har dere hørt at . . . !

Det har ikke skjedd så mye på Rommens hjemmesider om dagen, men det betyr ikke at det ikke skjer noe i klubben, tvertom det skjer mye.

Administrativt er det forberedelser til årsmøtet 27. februar, og forberedelser til sesongstart. Det skal arrangeres et «Kick-Off». Klubbhuset og kafeen må pyntes opp til publikum begynner å strømme på. Ja, vi regner med at det blir flere tilskuere på kampene våre i år. Det har vært stor interesse og høy nysgjerrighet rundt det nye sportslige opplegget for klubben. Ryktene har gått om overganger til Rommen av spennende spillere til senioravdelingen. Og det medfører riktighet. Vi har signert spillere som Kasper Amdahl (f. 1992), brødrene Vuk (f. 1997) og Luka Tajfric (f. 1999), Jonas Lund Bandgren (f. 1998), Oscar Aase (f. 1999) og Arib Maazouzi (f. 1988).

A-laget har spilt to treningskamper, og vunnet begge: 1–0 over Vestli og 1–0 over Slemmestad 2. Lørdag 11. januar, kl. 14.00 spiller de treningskamp mot Romsås på Ekeberg. Benytt anledningen til å se laget og trenerne i arbeid. Det er spådd fint vær, 2–3 blå og strålende solskinn. (Kampen mot Romsås er avlyst på grunn av at Romsås ikke kan stille lag.)

B-laget har startet treningene inne i Haugenstuahallen på fredager kl. 19.30.

Juniorlaget blir en viktig del av den sportslige satsingen framover. Filip Bes er engasjert til å bygge opp laget og trene det. Han kommer til å jobbe tett med A-lagets trener Kjell Sverre Hansen Wold. Det står en artikkel om Rommens juniorsatsing i Akers Avis Groruddalen fredag 10. februar. Løp og kjøp!

Den sportslige satsingen gjelder hele klubben, fra de aller yngste til de aller eldste. Det innebærer at vi må gi trenerne innsikt i hvordan vi tenker, og gi dem nødvendig opplæring. Til det trenger vi blant annet et godt trenerforum.

Jentesatsingen har høy prioritet i tida framover. Det skal ikke gå på bekostning av innsatsen for guttene. Det er påbegynt et arbeide med å arrangere en fotballskole den første uka i skoleferien og den siste uka før skolen starter. Og går alt som det skal, slik at vi får på plass både de menneskelige ressursene og de økonomiske, starter vi til høsten et fotballakademi som inkluderer leksehjelp.

Det har forøvrig vært spilt en god del fotball i løpet av vinteren, og det står ennå igjen noen runder av vinterens futsalturnering. Seks av lagene våre har deltatt.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline