Rommen G13 spilte glimrende

Postet av Frank Eilert Fossum den 24. Apr 2017

Rommens G13 er et utrolig spennende lag


Jan Willy og Kissma har tydeligvis gjort en god jobb som trenere for Rommens 13-åringer. Vi fikk en pekepinn i årets første seriekamp da Skeid 5 ble slått med 6–2 på Nordre Åsen.

Allerede fra start av ble det klart at Veitvet kom til å slite. Etter kun 2 minutter lå den første ballen i målet deres. Ytterligere 4 baller var gått inn etter 8 minutter. Så gikk det litt tråere, og etter ca. 15 minutter fikk Veitvet til et angrep som førte til et godt skudd, men utenfor. Rommen hadde til da vært bedre i alt. Men i denne perioden var det mangel på lagspill. Det var mange som ville gjøre alt på egenhånd. 20 minutter ut i kampen spiller Veitvet seg til et par cornere i rask rekkefølge. Rommen får grep om ballen etter corner nummer to, kontrer og setter inn 6–0. De øker til 7–0 etter 30 minutter. De siste minuttene av omgangen hadde Veitvet en god periode.


2 minutter tok det før Rommen satte inn sitt første mål i kampen


Duell i høyden


Veitvet prøver å spille seg ut


Det ble folksomt i feltet hos Rommen når Veitvet omsider kom i et godt angrep


Fram til omtrent halvspilt annen omgang, så vi fortsatt tendenser til litt egospill, men gutta fikk putta på til 8–0 etter 2 minutter og 9–0 etter 9 minutter. Så endelig kom lagspillet bedre igang, og de lagde 4 mål i løpet av 3 minutter. Bomardementet mot Veitvets mål fortsatte, men det ble bare 2 mål til. Veitvet forsvarte seg godt, og ga ikke opp før fløyta gikk.


Veitvet hadde et par forsvarsspillere som skilte seg positivt ut


Innkast er en viktig del av fotballspillet


Full fart framover


Kampen endte 15–0 til Rommen, men det var allikevel en god tone under kampen, og lagene takket pent for matchen


Jan Willy og Kissma har en jobb å gjøre: Få gutta til å skjønne lagspillets fortreffelighet. Da får vi et nærmest uslåelig lag; så mange gode fotballspillere er det der.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline